1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Empoli - Fiorentina

Empoli - Fiorentina. Ponturi pariuri fotbal Serie A. 26.11.2021. Derby toscan cu goluri multe.

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-26 18:01:00

Fotbal Italia - Serie A

27 Noiembrie 2021, 16:00

Empoli

Empoli

versus
Fiorentina

Fiorentina

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Empoli v Fiorentina

În etapa a 14-a din Serie A, Empoli joacă pe teren propriu cu Fiorentina, în derby dell Arno, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Empoli ocupă locul 12, cu 16 puncte, în timp ce Fiorentina este pe șapte, cu 21 de puncte. 

Meciul va fi arbitrat de Juan Luca Sacchi, de 37 de ani, care a acordat 18 cartonașe galbene și un penalty în patru meciuri din acest sezon.

Empoli: Forma echipei, știri și statistici

Empoli are parte de un start decent de sezon și se află mai aproape de locurile de cupă europeană decât de retrogradare. Echipa pregătită de Aurelio Andreazzoli joacă un fotbal de calitate, ofensiv, deși lasă poarta descoperită de prea multe ori. Empoli are a șaptea cea mai slabă defensivă din campionat, iar pe teren propriu a primit în fiecare partidă cel puțin două goluri. Atacul în schimb, funcționează foarte bine, cu Pinamonti, jucător împrumutat de Inter, drept punct de referință. Pinamonti are patru goluri și o pasă decisivă, iar la acest derby va fi sprijinit de Mancuso, deși Cutrone poate fi o soluție. Cutrone a jucat pentru Fiorentina timp de doi ani în 30 de partide și are două goluri împotriva Viola în patru meciuri de Serie A. Andreazzoli nu are probleme de lot pentru această partidă extrem de importantă pentru suporteri. Pe teren propriu, Empoli a fost slabă până acum, cu o victorie, un egal și cinci înfrângeri, cu un golaveraj de nouă goluri înscrise și 18 primite. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fiorentina: Forma echipei, știri și statistici

Fiorentina este pe val după ce i-a provocat lui AC Milan prima înfrângere în acest sezon. A fost o partidă nebună, cu Vlahovic în prim plan, autor al unei duble. Atacantul sârb a ajuns la zece goluri în acest sezon și pare hotărât să facă un ultim sezon memorabil în tricoul Fiorentinei. Pentru derby-ul cu Empoli vor reveni în primul 11 Milenkovic și Quarta, care au fost suspendați în runda precedentă. Venutti va reveni ca fundaș lateral și se va lupta cu Odriozola pentru un loc de titular. Benassi este și el disponibil la mijlocul terenului, în timp ce Nicolas Gonzalez l-ar putea înlocui pe Callejon în linia ofensivă. Fiorentina nu s-a descurcat prea bine în deplasare, unde are trei înfrângeri consecutive, toate cu același scor, 1-0. Cu o victorie în acest meci, Viola se poate apropia la doar un punct de locul patru ocupat de Atalanta. 

Echipe probabile

Empoli Echipă probabilă Empoli
Portar Vicario;
Fundași Stojanovic, Luperto, Romagnoli, Marchizza;
Mijlocaşi Henderson, Ricci, Haas; Di Francesco;
Atacanţi Pinamonti, Mancuso
Fiorentina Echipă probabilă Fiorentina
Portar Terracciano;
Fundași Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi;
Mijlocaşi Duncan, Bonaventura, Torreira;
Atacanţi Gonzalez, Vlahovic, Saponara

Statistica meciurilor directe Empoli v Fiorentina

Cele două echipe s-au întâlnit de 28 de ori, cu 15 victorii pentru Fiorentina și șase pentru Empoli. În sezonul 2018-2019, Empoli s-a impus cu 1-0 pe teren propriu.

Cote pentru Empoli v Fiorentina

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,05 pentru un succes al Fiorentinei și o cotă de 2,65 pentru un meci spectaculos cu cel puțin patru goluri

Empoli vs Fiorentina Pont: Peste 2,5 goluri

Se anunță un derby spectaculos, cu multe goluri, între două echipe care joacă ofensiv și au apărari permisive. Empoli a primit cel puțin două goluri în fiecare meci jucat pe teren propriu și va fi greu să păstreze poarta intactă în fața unui atac cu Saponara, Vlahovic și Gonzalez. De partea cealaltă, Pinamonti ar putea profita de apărarea avansată pe care o propune Vincenzo Italiano. Merg pe o partidă cu cel puțin trei goluri, la o cotă atractivă oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici