1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Empoli vs Atalanta

Empoli vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 17.10.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-16 13:51:00

Fotbal Italia - Serie A

17 Octombrie 2021, 16:00

Empoli

Empoli

versus
Atalanta

Atalanta

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Empoli v Atalanta

Atalanta merge la Empoli, în etapa a 8-a din Serie A. Bergamascii vin după un eșec pe teren propriu, cu Milan, în vreme ce Empoli a pierdut pe Olimpico, în fața Romei. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Empoli: Forma echipei, știri și statistici

Empoli are un start destul de ciudat de sezon. Alternează meciurile bune cu cele foarte slabe, ceea ce s-ar putea să-i dăuneze, în cele din urmă, în tentativa de a-și îndeplini obiectivul - rămânerea în Serie A. Înaintea întreruperii campionatului, Empoli a jucat modest pe Olimpico, în fața Romei, unde a pierdut cu 2-0. A fost primul eșec după două victorii consecutive, 2-0 la Cagliari și 4-2 cu Bologna. Empoli are 9 puncte, obținute din 3 victorii și 4 eșecuri. Empoli este una dintre cele 4 echipe fără remiză în acest sezon. În perioada de pauză, echipa lui Aurelio Andreazzoli a disputat o partidă amicală, câștigată în fața Ternanei (2-1). 

Marea problemă a toscanilor este lotul prea puțin competitiv, cu puține nume cunoscute, cu mulți debutanți în Serie A. Andreazzoli nu poate miza pe Damiani și Furlan, ambii accidentați. Bajrami va juca în spatele celor 2 atacanți, Pinamonti și Di Francesco.  În centrul defensivei, vor juca Romagnoli și Viti.

Empoli a pierdut 3 dintre cele 4 meciuri jucate pe teren propriu, în acest sezon, 1-3 cu Lazio, 0-2 cu Venezia și 0-3 cu Sampdoria. Abia la ultimul meci jucat pe Castellani, Empoli a bifat primele puncte, 4-2 cu Bologna, meci în care echipa lui Mihajlovic a ratat un penalty la 1-1. Așadar, în toate cele 4 meciuri jucate acasă, Empoli a luat de la două goluri în sus. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Nu cu mult mai bine stă Atalanta, care, totuși, are alte pretenții. Echipa lui Gasperini are doar 11 puncte după primele 7 etape, iar echipele din Milano s-au dovedit a fi o piedică în ultimele etape. Dacă pe Meazza Atalanta a scos o remiză, 2-2, la Bergamo, echipa lui Gasperini a pierdut cu Milan, 2-3, după ce a fost condusă cu 3-0. Golurile au venit prea târziu pentru a mai întoarce soarta meciului, astfel încât succesul cu Young Boys (1-0) rămâne singurul obținut de Atalanta, în ultimele 3 partide. Înfrângerea cu Milan a fost prima după 5 partide jucate în campionat și Liga Campionilor. Săptămâna viitoare, echipa lui Gasperini va juca împotriva lui Manchester United și are nevoie de un moral bun, înaintea partidei de pe Old Trafford.

Acesta poate fi dat de un succes la Empoli, unde Gasperini nu se va putea baza pe aceiași Hateboer, Gosens și Djimsiti. Lor li se adaugă Pessina, accidentat în meciul cu Milan. Muriel va fi titular, iar Zapata, doar rezervă. Pasalic și Malinovskyi îl vor ajuta pe atacantul columbian, pe fază ofensivă. În rest, nicio altă schimbare față de partida cu Milan. 

Atalanta este neînvinsă în ultimele 9 deplasări, perioadă în care a bifat 6 victorii și 3 remize. Egalul cu Inter a fost primul după 4 victorii consecutive, pe teren străin. În ultimul an, din 17 octombrie 2020, de la eșecul cu Napoli (1-4), Atalanta a mai pierdut doar o dată în deplasare, 0-1 cu Inter, în martie. 

Echipe probabile

Empoli Echipă probabilă Empoli
Portar Vicario
Fundași Stojanovic, Romagnoli, Viti, Marchizza
Mijlocaşi Haas, Stulac, Bandinelli
Atacanţi Bajrami - Di Francesco, Pinamonti
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Toloi, Demiral, Palomino
Mijlocaşi Zappacosta, De Roon, Freuler, Maehle
Atacanţi Pasalic - Malinovskyi, Muriel

Statistica meciurilor directe Empoli v Atalanta

Empoli a câștigat ultimul meci cu Atalanta, disputat în 2018. A fost 3-2 pe Carlo Castellani, cu o revenire fantastică de la 0-2. A fost singurul succes al toscanilor, în ultimele 8 întâlniri directe. Atalanta are 3 victorii, iar alte 4 meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Cote pentru Empoli v Atalanta

În meciul de pe Carlo Castellani, mai puteți paria pe minimum 3 goluri, la o cotă de 1.55. Un meci cu cel puțin 11 cornere este cotat la 1.95.

 

Empoli vs Atalanta Pont: Atalanta câștigă

Atalanta are un început ezitant de sezon, dar lucrurile pot fi remediate. Se prea poate, totuși, ca bergamascii să fi epuizat tot elanul și încrederea pe care le-au afișat în ultimele sezoane, ceea ce înseamnă că trebuie să vină cu ceva nou. Resurse ar mai fi, ceea ce mă face să cred că echipa lui Gasperini se va impune la Empoli, pe terenul unei echipe care s-a prezentat modest în cea mai mare parte a acestui sezon. Din oferta de pariuri Betano am ales victoria Atalantei, care poate fi validată indiferent de scorul final, dacă echipa lui Gasperini va ajunge să conducă la două goluri diferență.

Fotbal Italia - Serie A

Atalanta câștigă

1.65
Empoli vs Atalanta

17 Oct 21, 16:00

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici