1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Crotone vs Napoli. Ponturi Pariuri Serie A, 06.12.2020. Napoli e favorită

Crotone vs Napoli. Ponturi Pariuri Serie A, 06.12.2020. Napoli e favorită

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-12-05 20:35:00

Fotbal Italia - Serie A

06 Decembrie 2020, 19:00

Crotone

Crotone

versus
Napoli

Napoli

2.01

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Crotone v Napoli

Napoli merge la Crotone în etapa a 10-a din Serie A. Napoletanii sunt mari favoriți pe terenul ultimei clasate, mai ales că în runda precedentă au zdrobit-o pe Roma (4-0), pe teren propriu. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

 

Crotone: Forma echipei, știri și statistici

Crotone este ultima în Serie A, singura echipă care nu a câștigat niciun meci până acum. Calabrezii sunt într-o situație disperată, deși au trecut doar 9 etape, iar distanța până la locul 17 este de doar 6 puncte. Doar Torino n-a reușit s-o învingă pe Crotone în ultimele 5 meciuri. Calabrezii nici măcar nu au marcat în ultimele 3 etape. Mai mult, Crotone a fost eliminată și din Cupa Italiei, chiar pe teren propriu, de SPAL. 

Riviere, Rispoli și Cigarini sunt indisponibilii lui Giovanni Stroppa, care resimte presiunea rezultatelor proaste de până acum. Simy și Messias vor juca în ofensivă, sprijiniți de o linie mediană de 5 oameni. Luperto a revenit după accidentare și va juca în defensivă, alături de Marrone și Magallan. 

În toate cele 7 meciuri pe care le-a pierdut, Crotone a fost condusă încă de la pauză. 

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli și-a refăcut moralul după eșecul cu Milan (1-3). Echipa lui Gattuso s-a distrat cu Roma, în runda precedentă. Napoletanii au câștigat cu 4-0, cu toată linia ofensivă trecută pe lista marcatorilor. Totuși, la mijlocul săptămânii, Napoli n-a reușit să se impună la Alkmaar (1-1), unde era chiar să piardă, deși a condus cu 1-0. Olandezii au ratat un penalty, iar Napoli va juca acasă cu Real Sociedad, pentru calificarea în 16-imi. 

Deși a apărat un penalty cu Alkmaar, Ospina se întoarce pe banca de rezerve. Meret va fi titular. Deși Osimhen încă nu este refăcut, Gattuso nu i-a oprit în lot pe Milik și Llorente. Mertens va juca în centrul liniei ofensive, alături de Insigne și Lozano. Zielinski va reveni în mijlocul terenului, alături de Bakayoko și Elmas.

Napoli a câștigat toate cele 3 meciuri pe care le-a jucat în deplasare, în acest sezon. Parma (2-0), Benevento (2-1) și Bologna (1-0) au fost victimele napoletanilor, care au pierdut la masa verde meciul cu Juventus.  

Echipe probabile

Crotone Echipă probabilă Crotone
Portar Cordaz
Fundași Magallan, Marrone, Luperto
Mijlocaşi Molina, Petriccione, Benali, Vulic, Reca
Atacanţi Simy, Messias
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi Zielinski, Bakayoko, Elmas
Atacanţi Lozano, Mertens, Insigne

Statistica meciurilor directe Crotone v Napoli

Napoli a câștigat toate cele 4 meciuri jucate în Serie A. Singura victorie a calabrezilor a fost obținută în 2007, în Serie B (2-1).

Cote pentru Crotone v Napoli

Dacă nu vreți să riscați prea mult, Napoli are 1.54 pentru un HA (-1). Un meci cu măcar 3 goluri e cotat la 1.57.

Crotone vs Napoli Pont: Napoli câștigă cu handicap (-1.5)

Napoli e mare favorită și, în mod normal, nu are cum să se împiedice pe terenul celei mai slabe echipe din Serie A. Crotone a făcut un singur punct acasă, cu Juventus, dar echipa lui Pirlo este departe de a fi un etalon, în acest sezon. Milan și Lazio au câștigat la două goluri diferență în Calabria, ceea ce mă aștept să facă și Napoli. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață, pentru un succes lejer al echipei lui Gattuso.

Miza: 10/10
Cota: 2.01
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici