Cagliari Calcio – Torino FC – Ponturi pariuri Serie A Italia, 06.12.2021. Neprețuita victorie

Fotbal Italia

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

06 Dec 2021 04:50 1,0k 0
Logo Cagliari Cagliari
Logo Torino FC Torino FC
VS
21:45 06 Decembrie 2021
Fotbal Italia - Serie A

Analiză și informații pentru Cagliari v Torino FC

Dintre cele două partide care au mai rămas de jucat în cadrul etapei a 16-a, una va opune pe stadionul Unipol Domus din Cagliari echipa gazdă lui Torino FC. Adică locul 19 contra locul 13, însă distanța de puncte dintre cele două este mai mare, piemontezii având dublul punctelor sarzilor, 18 față de 9. Așa că pentru Cagliari ar fi extraordinară o victorie. Ușor de spus, însă mai greu de obținut. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

E E E Î Î

Din nou prestație slabă, de această dată chiar foarte modestă, a echipei Cagliari Calcio care este pe bună dreptate o candidată la retrogradare. De altfel, de la startul sezonului a poposit numai pe aceste locuri la care la final se lasă trapa spre Serie B. Și în sezonul trecut Răzvan Marin și colegii săi s-au chinuit pentru a evita aceste poziții, însă aveau o prestație mai consistentă ca acum. În cele 15 etape scre nu a izbutit decât o singură victorie, în etapa a 8-a. Așa că i s-a adunat o serie de 7 partide fără succes, cu 4 înfrângeri consecutive, urmate de 3 egaluri tot consecutive.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 2-2 (a) cu Spezia, 1-4 (d) cu Milan, 2-3 (a) cu Genoa, 2-2 (d) Lazio, 0-2 (a) cu Empoli, 0-2 (d) cu Napoli, 1-1 (a) cu Venezia, 3-1 (a) cu Sampdoria, 0-3 (d) cu Fiorentina, 1-2 (a) cu Roma, 0-2 (d) cu Bologna, 1-2 (a) cu Atalanta, 2-2 (d) cu Sassuolo, 1-1 (a) cu Salernitana și 0-0 (d) cu Verona. Așadar, cum arătam mai sus, numai o singură victorie, obținută pe teren propriu, unde a mai înregistrat 3 egaluri și 4 înfrângeri.

Walukiewicz va lipsi, în timp ce Godin și Farago sunt incerți. Va reveni în poartă Cragno, care a lipsit în ultima partidă, cea de la Verona, din motive personale.

Torino FC: Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î V

Torino FC are comportamentul ei obișnuit, cu rezultate oscilante, înclinând balanța spre cele negative, motiv pentru care mai mereu se regăsește în a doua parte a clasamentului. Totuși se află într-un progres față de sezonul trecut, situându-se destul de departe de locurile retrogradării, așa că nefiind cu cuțitul la os, poate aborda mai relaxat partidele.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 1-2 (a) cu Atalanta, 1-2 (d) cu Fiorentina, 4-0 (a) cu Salernitana, 1-0 (d) cu Sassuolo, 1-1 (a) cu Lazio, 1-1 (d) cu Venezia, 0-1 (a) cu Juventus, 0-1 (d) cu Napoli, 3-2 (a) cu Genoa, 0-1 (d) cu Milan, 3-0 (a) cu Sampdoria, 0-1 (d) cu Spezia, 2-1 (a) cu Udinese, 0-1 (d) cu Roma și 2-2 (a) cu Empoli. Destul de modestă comportarea în depalsare, doar o victorie și un egal, pe lângă 5 înfrângeri. Însă mai interesant în aceste partide de-afară, cu o excepție a avut numai sub 2,5.

Antrenorul Ivan Jurić are mari probleme de efectiv, având o listă mare de absenți. Ansaldi, Belotti, Verdi, Mandragora, Rodriguez și Djidji au probleme medicale, în timp ce Singo este suspendat.

Echipe probabile

Cagliari

Echipă probabilă Cagliari
Portar Cragno
Fundași Cáceres, Ceppitelli, Carboni
Mijlocaşi Bellanova, Grassi, Rz. Marin, Nández, Dalbert
Atacanţi Baldé, Pedro

Torino FC

Echipă probabilă Torino FC
Portar Milinković-Savić
Fundași Zima, Bremer, Buongiorno
Mijlocaşi Aina, Lukić, Pobega, Vojvoda
Atacanţi Brekalo, Sanabria, Praet

Statistica meciurilor directe Cagliari v Torino FC

Din 1993 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 36 ori (de 30 de ori în Serie A, de 6 ori în Serie B). Torino înclină balanța cu 15 victorii, față de 10 pentru Cagliari, de 11 ori fiind egal. În sezonul trecut, fiecare a câștigat în deplasare, mai întâi Cagliari cu 3-2, iar în retur Torino cu 1-0.

Cote pentru Cagliari v Torino FC

Betano pariuri oferă o cotă de 3,30 pentru X.

Cagliari vs Torino FC Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Cum afirmam și în prologul acestei analize, la penuria de puncte pe care o are Cagliari, aflată pe penultima poziție a clasamentului, o victorie ar fi neprețuită. Însă echipa sardă găsește foarte greu drumul spre poarta adversă, motiv pentru care are doar o singură victorie până acum. Poate în acest meci să izbutească să profite de eventuale două avantaje: unul fiind legat de lista mare de indisponibili a adversarei, celălalt de faptul că antrenorul său Walter Mazzarri, destul de recent a fost timp de doi ani, între ianuarie 2018 și februarie 2020, antrenorul lui Torino și din acest motiv ar putea avea unele „chei” pentru defensiva adversă. Oricum, dacă va reuși acest lucru, ar fi mulțumit și dacă s-ar întâmpla numai cu un gol marcat, însă să se lase cu 3 puncte.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Cagliari vs Torino FC Pont: Cagliari - Peste 3,5 șuturi pe poartă

Mizez pe o prestație bună din partea oamenilor de atac din echipa sardă, care să expedieze minimum 4 șuturi pe poarta celor de la Torino. Situația disperată din clasamentul Serie A îi va scoate la joc pe cei de la Cagliari, care au nevoie ca de aer de toate cele 3 puncte. În ultimele 5 confruntări directe cu torinezii, au evoluat excelent, marcând mult și depășind de fiecare dată baremul statistic setat astăzi de către cei de la Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Cagliari - Peste 3,5 șuturi pe poartă

Miza: 7/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

13

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici