1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Cagliari vs Salernitana

Cagliari vs Salernitana. Ponturi Pariuri Serie A, 26.11.2021. Derby-ul codașelor din Italia

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-25 15:25:00

Fotbal Italia - Serie A

26 Noiembrie 2021, 21:45

Cagliari

Cagliari

versus
Salernitana

Salernitana

1.78

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Cagliari v Salernitana

Etapa a 14-a din Serie A începe în Sardinia cu derby-ul codașelor. Cagliari și Salernitana sunt ultimele două clasate în Serie A, aflate la egalitate de puncte. Cagliari are un singur punct câștigat în ultimele 5 etape, Salernitana a pierdut ultimele 3 meciuri. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Cagliari este departe de planurile pe care și le-a făcut înaintea sezonului. Sarzii sunt penultimii, dar abia în runda precedentă echipa lui Walter Mazzarri a scăpat de povara ultimei poziții, ca urmare a remizei cu Sassuolo (2-2). A fost primul punct după 4 eșecuri consecutive, serie ce a diminuat aproape de minimum încrederea de care beneficiază Mazzarri. Fostul antrenor al lui Torino și Napoli are un singur succes de când a preluat echipa sardă, 3-1 cu Sampdoria, aceea fiind unica victorie a lui Cagliari. Cu Sassuolo, sarzii puteau chiar câștiga într-un final în care Consigli a avut o paradă salvatoare. O victorie împotriva Salernitanei ar fi neprețuită, pentru că le-ar permite băieților lui Mazzarri să respire într-o etapă în care echipele din partea inferioară a ierarhiei se întâlnesc între ele.

Godin, Farias, Rog, Ladinetti, Farago și Walukiewicz nu pot juca în această etapă. Joao Pedro rămâne principalul atu al sarzilor. Brazilianul a marcat mai bine de jumătate din golurile echipei sale - 8/15 - și și-a trecut numele pe lista marcatorilor în ultimele două runde. Alături de Joao Pedro, Mazzarri îl va titulariza pe Keita Balde, autorul unui gol splendid cu Sassuolo, iar în spatele lor va juca Răzvan Marin. Carboni - Ceppitelli va fi cuplul de fundași centrali. Apărarea lui Cagliari (28) e depășită doar de cea a Speziei (31) la capitolul goluri încasate. 

Cagliari a câștigat singurul meci din acest sezon pe teren propriu, 3-1 cu Sampdoria, la mijlocul lui octombrie. 5 dintre cele 7 puncte sarzii le-au obținut acasă, unde, în ultimele 4 întâlniri au marcat ambele echipe. În 6 dintre cele 7 meciuri de pe Sardegna Arena au marcat ambele echipe. Aceeași statistică este valabilă și pentru meciurile în care s-a marcat încă din primele 45 de minute.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Salernitana: Forma echipei, știri și statistici

Salernitana a preluat ultima poziție, la golaveraj, după al 3-lea eșec consecutiv. Nou-promovata a pierdut pe teren propriu cu Sampdoria (0-2), un meci pe care l-a dominat și în care a ratat multe ocazii. Diferența s-a făcut în finalul primei reprize, când Doria a marcat de două ori în intervalul a doar 3 minute, în urma unor erori incredibile în apărarea grupării granata. Salernitana are doar două victorii în acest sezon, ultima în deplasare, în urmă cu 4 etape - 2-1 la Venezia. Ceea ce îngrijorează în cazul Salernitanei, care, la fel ca adversara din această etapă, a schimbat deja antrenorul, este că nu a marcat în ultimele 3 etape. Băieții lui Stefano Colantuono au doar 10 goluri marcate până acum, cea mai slabă ofensivă din Serie A. La capitolul apărare, Salernitana stă la fel de prost precum Cagliari, cu 28 de goluri încasate.

Stransdberg și M. Coulibaly nu sunt 100% și e mai probabil să nu joace, ceea ce ar putea fi o problemă pentru Colantuono. Bonazzoli va juca în spatele celor 2 atacanți, Simy și Gondo. Gagliolo și Gyomber vor juca în centrul defensivei, iar Obi li se va alătura lui Di Tacchio și L. Coulibaly în linia mediană. Russo, Ruggeri și Veseli sunt ceilalți absenți ai echipei lui Colantuono. Ribery și Djuric vor intra după pauză.

Salernitana are doar 3 puncte câștigate în deplasare, doar Cagliari având mai puține - două. Victoria de la Venezia a fost încadrată de 5 eșecuri - ultimul, 0-3 la Roma, cu Lazio. Media de goluri încasate e sărită de două/meci - 14 în 6 partide. Doar Bologna, Cagliari și Genoa au luat mai multe goluri pe teren străin - 15. 

Echipe probabile

Cagliari Echipă probabilă Cagliari
Portar Cragno
Fundași Bellanova, Ceppitelli, Carboni, Lykogiannis
Mijlocaşi Nandez, Deiola, Grassi
Atacanţi Marin - J. Pedro, Keita
Salernitana Echipă probabilă Salernitana
Portar Belec
Fundași Zortea, Gyomber, Gagliolo, Ranieri
Mijlocaşi L. Coulibaly, Di Tacchio, Obi
Atacanţi Bonazzoli - Simy, Gondo

Statistica meciurilor directe Cagliari v Salernitana

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în Serie A din sezonul 1998/99, când sarzii câștigau ambele meciuri cu 3-1. Cele mai recente meciuri sunt din Serie B, în sezonul 2015/16, când tot Cagliari s-a impus de fiecare dată, 2-0 în deplasare și 3-0 pe teren propriu. Cagliari are 5 victorii în ultimele 6 meciuri, Salernitana s-a impus o dată.

Cote pentru Cagliari v Salernitana

Cagliari are 1.95 la victorie. Un GG este cotat la 1.65.

Cagliari vs Salernitana Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Cagliari și Salernitana anunță o partidă spectaculoasă, pentru că sunt două echipe cu cuțitul la os, iar un eventual succes ar însemna o gură uriașă de aer. Salvarea de la retrogradare e la 4 puncte distanță, iar un astfel de meci poate schimba dinamica unei echipe, în funcție de rezultatul obținut. Cred că vom vedea două echipe care vor ataca din start, ceea ce va duce la un meci intens. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta în care se marchează până la pauză, așa cum s-a întâmplat în ultimele două partide ale celor două echipe.

Miza: 5/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici