1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Cagliari vs Parma. Ponturi Pariuri Serie A, 17.04.2021. Duel românesc în Serie A

Cagliari vs Parma. Ponturi Pariuri Serie A, 17.04.2021. Duel românesc în Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-16 20:39:00

Fotbal Italia - Serie A

17 Aprilie 2021, 21:45

Cagliari

Cagliari

versus
Parma

Parma

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cagliari v Parma

Cagliari și Parma închid prima zi a etapei a 31-a din Serie A. Ambele echipe se află în zona retrogradării, la o distanță destul de mare de locul 17, pe care se află Torino. În aceste condiții, cine pierde își ia adio de la Serie A. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Cagliari a pornit la drum cu ambiții europene, dar finalul sezonului o prinde într-un moment extrem de delicat. Sarzii sunt primii sub linie, la 5 puncte în spatele lui Torino, aflată pe locul 17. Cagliari a pierdut ultimele 4 meciuri de campionat și are un singur punct obținut în ultimele 5 runde, un 2-2 cu Sampdoria. Ultima victorie a lui Cagliari este un 1-0 cu Bologna, la începutul lui martie. Sarzii nu mai au timp de pierdut, iar atmosfera s-a inflamat. Președintele Tommaso Giullini a criticat echipa și rezultatele și nici în vestiar lucrurile nu sunt în regulă. Nainggolan și-a acuzat colegii de lipsă de implicare, ceea ce înseamnă că situația este explozivă. În runda precedentă, Cagliari a pierdut la limită, 0-1 cu Inter. 

Leonardo Semplici încă nu-l poate folosi pe Cragno, care este tot pozitiv, astfel încât Vicario va fi titular în poartă. Carboni se va alătura defensivei de 3 din care vor mai face parte Godin și Rugani, iar Pavolletti va juca în atac, cu Joao Pedro. Asta înseamnă că Simeone rămâne pe bancă. Rog, Cepittelli, Sottil și Deiola sunt ceilalți absenți.

Cagliari are o singură victorie acasă în ultimele 12 meciuri de campionat. 4 dintre ultimele 5 meciuri de pe Sardegna Arena s-au încheiat cu eșecul lui Cagliari. 

Parma: Forma echipei, știri și statistici

Situația este și mai complicată pentru Parma, care se află pe locul 19, la două puncte în spatele adversarei din această etapă. Parma n-a reușit să capitalizeze victoria cu Roma, din urmă cu 4 etape, iar în ultimele 3 runde a obținut un singur punct, după un 2-2 cu Benevento. Asta îi pune pe oaspeți în postura de a fi nevoiți să câștige, orice alt rezultat însemnând că speranțele de salvare sunt minime. 

Roberto D'Aversa are și el probleme de lot. Gagliolo este suspendat și va fi înlocuit de Osorio, care revine după suspendare. Hernani și Conti se alătură și ei unei liste interminabile de absenți, care-i mai curprinde pe Iacoponi, Inglese, Zirkzee, Karamoh, și Cyprien. Brugman va fi titularizat alături de Kurtic și Kucka. Man va fi titular, alături de Pelle și Gervinho. Mihăilă revine după accidentare și va fi doar pe bancă. 

Parma a obținut doar 9 puncte în deplasare, 3 dintre ele în ultimele 3 meciuri. Parma are o singură victorie departe de Ennio Tardini, 2-1 cu Genoa, în noiembrie. Doar Crotone (2) are mai puține puncte obținute în deplasare decât Parma. 

Echipe probabile

Cagliari Echipă probabilă Cagliari
Portar Vicario
Fundași Rugani, Godin, Carboni
Mijlocaşi Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis
Atacanţi Pavolletti, J. Pedro
Parma Echipă probabilă Parma
Portar Sepe
Fundași Busi, Bani, Osorio, Pezzella
Mijlocaşi Kucka, Brugman, Kurtic
Atacanţi Man, Pelle, Gervinho

Statistica meciurilor directe Cagliari v Parma

Ultimele două meciuri s-au încheiat la egalitate. Cagliari este neînvinsă în ultimele 4 meciuri cu Parma, care s-a impus ultima dată în septembrie 2018 (2-0). Cagliari nu a pierdut niciunul dintre ultimele 4 meciuri pe teren propriu - 3 victorii și o remiză - 2-2, la ultima întâlnire din Sardinia. 

Cote pentru Cagliari v Parma

Over 1 în prima repriză este cotat la 2.00. Ambele echipe marchează e o variantă cotată la 1.78.

Cagliari vs Parma Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

În Sardinia se întâlnesc două dintre cele mai slabe apărări din Serie A. Mă aștept să vedem o partidă deschisă, cu destule reușite, mai ales că un punct sau un meci închis nu avantajează pe niciuna dintre cele două. Ultimele 4 deplasări ale Parmei au adus cel puțin 3 goluri, la fel ca 3 dintre ultimele 4 partide directe. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru un meci spectaculos.

Miza: 7/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici