1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Cagliari vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 26.09.2020. Duel Ștefan Radu vs Răzvan Mărin

Cagliari vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 26.09.2020. Duel Ștefan Radu vs Răzvan Mărin

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-09-25 18:46:00

Fotbal Italia - Serie A

26 Septembrie 2020, 19:00

Cagliari

Cagliari

versus
Lazio

Lazio

1.68

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cagliari v Lazio

Lazio debutează în Serie A pe terenul lui Cagliari, în etapa a 2-a. Primul meci al lazialilor, cu Atalanta, se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Cagliari a scos un punct în primul meci al sezonului, pe terenul lui Sassuolo (1-1) acolo unde nu a câștigat niciodată în Serie A. Sarzii nu au arătat rău, în ciuda startului dificil, în care au fost dominați categoric de echipa lui De Zerbi. După primele 25 de minute, Cagliari a ieșit la joc și i-a pus probleme lui Sassuolo, astfel încât Eusebio Di Francesco mizează pe o partidă reușită împotriva lui Lazio. 

Nu vor fi foarte multe modificări față de meciul din etapa precedentă. De fapt, vor fi doar două, maximum trei. Zappa a intrat foarte bine la Reggio Emilia și îi va lua locul lui Farago, în dreapta apărării. Și Sottil e favorit la titularizare, după minutele foarte bune pe care le-a avut cu Sassuolo. În ceea ce privește centrul defensivei, Di Francesco are câteva dubii. În primul rând, Klavan a ieșit la pauză cu Sassuolo și încă are probleme. Aici intervin dilemele noului antrenor. Mizează pe Pisacane, care a jucat perfect în partea a doua, cu Sassuolo, sau îl titularizează pe Godin, abia venit de la Inter? E posibil să aleagă prima variantă, obligat de calitatea adversarului. Pisacane și Walukiewicz se cunosc, au jucat împreună, ceea ce nu e cazul lui Godin. Ciocci, Perreiro, Cerri, Cepitelli și Carboni sunt indisponibili. 

Cagliari are o singură victorie în ultimele 11 partide, 2-0 cu Juventus, în ultimul meci jucat acasă. Victoria în fața campioanei a pus punct unei serii de 4 meciuri fără succes pe Sardegna Arena. În 12 dintre ultimele 14 meciuri, Cagliari a luat gol acasă. În 13 dintre ultimele 18 sarzii au înscris pe teren propriu.

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio debutează direct în etapa a doua, pentru că meciul din prima etapă, cu Atalanta, se va jcua abia săptămâna viitoare. Echipa lui Simone Inzaghi țintește o nouă clasare în zona Champions, după ce a prins un loc de Ligă pentru prima dată din 2007 încoace. În ciuda performanței din sezonul precedent, Claudio Lotito nu s-a grăbit să investească foarte mult. Au venit Reina, luat cu 500.000 de euro de la Milan, pentru a fi rezerva lui Strakosha, și Muriqi, adus cu aproape 20 de milioane, de la Fenerbahce.

Partea proastă pentru Inzaghi este că atacantul kosovar a fost depistat pozitiv la Covid 19, astfel încât nu poate fi folosit în primul meci al sezonului. Immobile, Gheată de Aur a Europei, în sezonul precdedent, va juca alături de Joaquin Correa. Caicedo va fi doar rezervă. Radu va juca alături de Patric și Acerbi, în apărare. Milinkovic-Savic și Luis Alberto sunt piesele grele din linia mediană. Lazzari va fi mutat în stânga, pentru că Lulic și Lukaku sunt indisponibili. Vavro, Proto și Luiz Felipe sunt ceilalți accidentați. 

Lazio nu a pierdut niciun meci în presezon și a obținut 3 victorii și două remize. Ultima partidă amicală a fost un 0-0 cu Benevento. În Serie A, Lazio a câștigat doar 3 meciuri dintre ultimele 9 jucate, astfel încât visul de a câștiga titlul s-a stins repede. În deplasare, băieții lui Inzaghi s-au impus doar o dată în ultimele 5 meciuri jucate departe de Olimpico, 5-1 cu Verona.În ultimele 16 meciuri din deplasare, Lazio a bifat o singură partidă în care nu a marcat, 0-0 cu Udinese. În ultimele 18 deplasări, Lazio și-a păstrat poarta intactă doar de două ori. 

Echipe probabile

Cagliari Echipă probabilă Cagliari
Portar Cragno
Fundași Zappa, Walukiewicz, Pisacane, Lykogiannis
Mijlocaşi Nandez, Marin, Rog
Atacanţi Sottil, Simeone, J. Pedro
Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași Patric, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Marusic, Milenkovic-Savic, Leiva, L. Alberto, Lazzari
Atacanţi Correa, Immobile

Statistica meciurilor directe Cagliari v Lazio

Lazio s-a impus în ultimele 4 meciuri directe, iar în ultimele 6 a marcat de cel puțin două ori. Tot în ultimele 6 am avut peste 2.5 goluri marcate. Lazio are 12 meciuri fără eșec în fața lui Cagliari, dintre care 10 victorii. Ultimul succes al sarzilor datează din mai 2013, 1-0 pe teren propriu.

Cote pentru Cagliari v Lazio

Lazio are 1.68 la victorie, după ce a câștigat ultimele 4 meciuri cu sarzii. În ultimele 5 întâlniri directe au marcat ambele echipe, variantă care e cotată la 1.67.

Cagliari vs Lazio Pont: Peste 2.5 goluri

În cazul meciului din Sardinia, merg pe mâna tradiției confruntărilor directe. În ultimele 6 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri, ceea ce cred că se va întâmpla și de această dată. Cagliari are forță în ofensivă, dar și destule probleme în apărare, ceea ce s-a văzut și în partida cu Sassuolo. Dincolo, Lazio se află la debut, plus că o așteaptă un meci cu Atalanta la mijlocul săptămânii viitoare, iar cele 3 puncte i-ar fi de mare ajutor, în perspectiva unui start cu dreptul. Va fi foarte interesatn duelul dintre Simeone și Immobile, Gheata de Aur din sezonul precedent. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru o partidă cu măcar 3 reușite.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2.5 goluri

1.68
Cagliari vs Lazio

26 Sep 20, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.68
Status: Pierdut

Cagliari vs Lazio Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Lazio debutează în Serie A cu gânduri mari și va dori cu siguranță să o facă excelent, de aceea cred că vom fi martorii unui meci frumos, cum de altfel au fost confruntările recente dintre cele două formații. Am avut parte numai de GG-uri din 2018 încoace, de aceea îmi crește încrederea în pronosticul propus preluat din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 5.30
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici