1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Cagliari vs Milan, Serie A

Pont Cagliari vs Milan, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-10 19:36:00

Fotbal Italia - Serie A

11 Ianuarie 2020, 16:00

Cagliari

Cagliari

versus
AC Milan

AC Milan

1.71

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Cagliari v AC Milan

Etapa a 19-a din Serie A începe în Sardinia, unde Cagliari primește vizita lui Milan. Sarzii sunt pe 6, mult peste orice așteptări, în vreme ce rossonerii navighează în derivă, în partea a doua a clasamentului, la 7 puncte în urma lui Cagliari. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Cagliari: Forma echipei, știri și statistici

Cagliari a scăzut ritmul pe final de 2019 și nici startul lui 2020 nu a adus îmbunătățiri. În ciuda unei prime reprize foarte bune din punct de vedere defensiv, echipa lui Rolando Maran s-a prăbușit, după puază, pe terenul lui Juventus, unde a pierdut cu 4-0. A fost al 3-lea eșec consecutiv și a 4-a etapă în care sarzii nu câștigă. Chiar și așa, Cagliari e pe locul 6, în zona Europa League, la 4 puncte peste următoarea clasată.

Spre deosebire de meciul de la Torino, Maran l-a recuperat pe Pisacane, care revine după suspendare, astfel încât nu va mai fi nevoit să joace cu puștiul Walukiewicz lângă Klavan. Cacciatore s-a ales cu o problemă medicală în meciul din etapa precedentă și va fi înlocuit de Farago. Nu se schimbă nimic de la mijloc în sus. 

Cagliari a pierdut doar 3 meciuri acasă, în acest sezon:  în primele două etape, 0-1 cu Brescia și 1-2 cu Inter, și în ultima, 1-2 cu Lazio, cu două goluri primite în prelungiri. Singurul meci în care nu a luat gol e succesul cu SPAL, 2-0. Între eșecurile cu Inter și Lazio, Cagliari a avut 5 victorii și o remiză pe teren propriu.

Ultimele 5 meciuri

Juventus - Cagliari 4-0

Udinese - Cagliari 2-1

Cagliari - Lazio 1-2

Sassuolo - Cagliari 2-2

Cagliari - Sampdoria 2-1 (Cupa Italiei)

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan e în cea mai dificilă situație din ultimele două decenii. Doar pe locul 12, cu 22 de puncte după 18 etape și cu perspectiva de a rata din nou cupele europene. Echipa lui Pioli nu a reacționat pozitiv după eșecul cu Atalanta și a scos doar un 0-0 acasă cu Sampdoria, în ciuda revenirii lui Ibrahimovic. A fost al 3-lea meci la rând fără gol marcat de echipa lui Pioli. 

Antrenorul Milanului va schimba sistemul. Va renunța la 4-3-3 și va juca 4-4-2, Rafael Leao lângă Ibrahimovic. Aflat pe picior de plecare, Piatek va fi doar rezervă, la fel ca Suso și Bonaventura. Castillejo și Calhanoglu vor juca în flancuri, iar Bennacer și Kessie vor alcătui perechea de mijlocași centrali. Calabria rămâne titular în dreapta defensivei, deși a făcut o mulțime de erori în partida cu Sampdoria. Duarte și Biglia sunt indisponibili.

Milan a adunat mai multe puncte în deplasare (12) decât pe teren propriu (10) și a câștigat de două ori mai multe meciuri - 4 victorii în deplasare și doar două pe teren propriu. Milan a dat gol în 6 dintre cele 9 deplasări și a păstrat poarta intactă în doar două rânduri. 

Ultimele 5 meciuri

Milan - Sampdoria 0-0

Atalanta - Milan 5-0

Milan - Sassuolo 0-0

Bologna - Milan 2-3

Parma - Milan 0-1

Echipe probabile

Cagliari Echipă probabilă Cagliari
Portar Olsen
Fundași Farago, Pisacane, Klavan, Pellegrini
Mijlocaşi Nandez, Cigarini, Rog
Atacanţi Nainggolan - J. Pedro, Simeone
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Calabria, Musacchio. Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Castillejo, Kessie, Krunic, Calhanoglu
Atacanţi Ibrahimovic, Leao

Statistica meciurilor directe Cagliari v AC Milan

Milan a pierdut doar o dată în ultimele 15 vizite în Sardinia. În ultimele 6 meciuri de la Cagliari au marcat ambele echipe. În ianuarie 2018, Milan s-a impus cu 2-1 in Sardinia.

Ultimele 5 meciuri

Milan - Cagliari 3-0

Cagliari - Milan 1-1

Cagliari - Milan 1-2

Milan - Cagliari 2-1

Cagliari - Milan 2-1

Cote pentru Cagliari v AC Milan

Cota pentru măcar 3 goluri e de 1.85. Un over 1, în prima repriză, e cotat la 1.78. Un meci cu cel puțin 10 cornere are 1.75.

Cagliari vs AC Milan Pont: Ambele marchează

Cagliari joacă mult peste ceea ce și-a imaginat cel mai optimist suporter, iar forma slabă a rossonerilor îi face pe băieții lui Maran să creadă că pot ieși din pasa proastă în care au intrat pe finalul lui 2019. Cagliari speră să profite de avantajul terenului propriu, unde a marcat de fiecare dată până acum, după eșecul cu Brescia, din startul campionatului. Milan se bazează pe Ibrahimovic și pe istoria partidelor directe, care spune că a pierdut doar o dată în ultimele 15 vizite în Sardinia. În ultimele 6 meciuri au marcat ambele echipe, ceea ce cred că se va întâmpla și de această dată.

Fotbal Italia - Serie A

Ambele marchează

1.71
Cagliari vs AC Milan

11 Jan 20, 16:00

Miza: 8/10
Cota: 1.71
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici