1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Brescia vs Milan, Serie A

Pont Brescia vs Milan, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-22 18:24:00

Fotbal Italia - Serie A

24 Ianuarie 2020, 21:45

Brescia

Brescia

versus
AC Milan

AC Milan

1.78

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Brescia v AC Milan

Primul meci al etapei a 21-a din Serie A se joacă vineri seară. Pe Mario Rigamonti, Brescia primește vizita lui AC Milan. Gazdele sunt în zona retrogradării, în vreme ce oaspeții sunt la două puncte de zona Europa League. Pontul recomandat, în cele ce urmează. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Brescia: Forma echipei, știri și statistici

Revenirea lui Corini pe Mario Rigamonti nu a adus și revirimentul scontat. După două victorii obținute pe final de an, Brescia e tot în zona retrogradării, penultima. Totuși, situația nu e disperată, pentru că locul 17, loc salvator, e la doar un punct distanță. Brescia a obținut doar două puncte în ultimele 5 meciuri de campionat. În ultima etapă, echipa lui Corini a condus-o a revenit de la 0-1 și a condus-o pe Cagliari, dar meciul s-a încheiat la egalitate (2-2).

Tot cu sarzii, Balotelli a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului, astfel că va privi din tribune meciul cu fosta sa echipă. Torregrossa, autorul unei duble cu Cagliari, va juca în ofensivă, alături de Alfredo Donnarumma. În mod interesant, Corini e gata să renunțe la prezența lui Spalek, în spatele atacanților, și să-l titularizeze pe Skrabb, finlandezul adus pe aproape 3 milioane de euro, în urmă cu 10 zile. În rest, nimic schimbat față de echipa tip.

Brescia are un singur succes acasă, 3-0 cu Lecce, cele două fiind cele mai slabe echipe pe teren propriu, în acest sezon. În afara Fiorentinei (0-0) și a lui Lecce, toate celelalte echipe care au venit pe Rigamonti au marcat cel puțin de două ori. 

Ultimele 5 meciuri

Brescia - Cagliari 2-2

Sampdoria - Brescia 5-1

Brescia - Lazio 1-2

Parma - Brescia 1-1

Brescia - Sassuolo 0-2

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan prinde culoare în obraji după revenirea lui Zlatan Ibrahimovic. De când s-a întors suedezul, Milan nu a pierdut niciun meci în toate competițiile. Ba, mai mult, le-a câștigat pe ultimele 3 - două în campionat și unul în Cupa Italiei. Singurul meci pe care rossonerii nu l-au câștigat a fost cu Sampdoria (0-0), partidă în care Ibrahimovic a jucat doar în partea a doua. În ultima etapă, Milan a fost condusă acasă de Udinese, egalată cu 5 minute înainte de final, dar a reușit să câștige cu ajutorul lui Rebic, autorul unei duble.

Asta nu-l aduce pe croat printre titulari, pentru că Pioli nu vrea să renunțe la formula care i-a adus al doilea succes pe San Siro. Titular va fi golgheterul rossonerilor, Theo Hernandez, care a marcat și cu Udinese și a ajuns la 5 goluri. Zlatan - Leao va fi cuplul de atacanți, iar Bonaventura își va păstra locul în primul 11, pentru că decarul Calhanoglu nu e refăcut. Și Kjaer rămâne printre titulari, pentru că Musacchio e indisponibil, la fel ca Biglia, Duarte, Calabria și Rodriguez. 

Milan a adunat mai multe puncte în deplasare decât pe teren propriu și e singura echipă care nu are niciun rezultat de egalitate departe de San Siro. Rossonerii au câștigat 5 meciuri și au pierdut alte 5. Milan a câștigat 3 dintre ultimele 4 deplasări. A pierdut doar cu Atalanta (0-5), dar a învins-o pe Cagliari, la precedentul meci afară.

Ultimele 5 meciuri

Milan - Udinese 3-2

Milan - SPAL 3-0

Cagliari - Milan 0-2

Milan - Sampdoria 0-0

Atalanta - Milan 5-0

Echipe probabile

Brescia Echipă probabilă Brescia
Portar Joronen
Fundași Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju
Mijlocaşi Bisoli, Tonali, Romulo
Atacanţi Skrabb - Torregrossa, Donnarumma
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Castillejo, Kessie, Bennacer, Bonaventura
Atacanţi Leao, Ibrahimovic

Statistica meciurilor directe Brescia v AC Milan

Milan a câștigat ultimele 3 meciuri directe și nu a primit gol. În tur, a fost 1-0. Dacă luăm în calcul și meciurile din Cupa Italiei, Milan s-a impus în ultimele 7 partide directe. Brescia a scos ultimul rezultat pozitiv în aprilie 2004, 0-0 pe teren propriu.

Ultimele 5 meciuri

Milan - Brescia 1-0

Brescia - Milan 0-1

Milan - Brescia 3-0

Brescia - Milan 1-2 (Cupa)

Milan - Brescia 4-2

Cote pentru Brescia v AC Milan

Milan are 1.75 la victorie, o cotă excelentă, dacă ținem cont că echipa lui Pioli a rulat mult mai bine în deplasare decât acasă. Un meci cu măcar 10 lovituri de la colț e cotat la 1.63.

Brescia vs AC Milan Pont: Peste 1 gol asiatic prima repriză

Brescia are a treia cea mai slabă apărare din campionat (38 de goluri primite) și e greu de crezut că va scăpa fără să ia gol de la Milan. În același timp, nici rossonerii nu se pot lăuda cu o defensivă impenetrabilă, astfel că mă aștept să vedem un meci cu goluri. Și dacă ținem cont că în ultimele 7 meciuri de pe Mario Rigamonti s-a marcat cel puțin un gol în primele 45 de minute, cred că varianta unui Over 1, în prima repriză, are șanse mari de reușită. Mai ales că riscul este mai mic, dat fiind că doar un gol marcat duce la returnarea mizei.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici