1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Bologna - Verona, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 13.09.2021

Bologna - Verona, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 13.09.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-09-12 18:06:00

Fotbal Italia - Serie A

13 Septembrie 2021, 21:45

Bologna

Bologna

versus
Hellas Verona

Hellas Verona

2.22

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Bologna v Hellas Verona

Bologna și Verona se înfruntă luni, de la ora 21:45, în ultimul meci ale etapei a 3-a în Serie A, eveniment aflat și pe lista nostră de pariuri. Cele două formații sunt despărțite de patru puncte după primele două jocuri, avantajul fiind de partea gazdelor.

Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Bologna anunță un sezon interesant după startul avut înainte de pauza internațională. În prima etapă a învins Salernitana cu 3-2, după ce a fost condusă de două ori pe tabela de marcaj. Rezultatul reper de până acum pentru echipa pregătită de Sinisa Mihajlovic a venit însă în etapa a doua, după un 0-0 la Atalanta, cu o echipă de Liga Campionilor în Serie A, în ultimele sezoane.

Rossoblu au suferit transformări destul de importante în vară, din punct de vedere al structurii lotului. Clubul a adus 8 jucători noi, în frunte cu Marko Arnautovic, Musa Barrow și Kevin Bonifazi, pentru care s-au plătit aproape 25 de milioane de euro. Cea mai mare parte din aceste investiții au fost însă acoperite prin transferul lui Takehiro Tomiyasu la Arsenal. Acesta a plecat în Premier League după partida cu Atalanta.

Internațional austriac Marko Arnautovic a debutat cu gol la Bologna, dar fundașul De Silvestri este golgheterul momentului, după două goluri realizate cu Salernitana. Gazdele nu se mai bazează pe Tomiyasu, dar îi va avea din nou pentru acest joc pe Soriano și Schouten, jucători care au fost eliminați cu Salernitana și au fost suspendați pentru partida de la Bergamo.

Apropo de cele două eliminări, nu putem să nu remarcăm faptul că Bologna este una dintre cele mai sancționate echipe din Serie A în debutul sezonului. Formația lui Sinisa Mihajlovic a văzut deja 9 cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Verona a ratat complet startul acestui sezon, după ce a pierdut primele două meciuri cu Sassuolo (2-3) și Inter Milano (1-3), ambele fiind disputate pe teren propriu. În partida cu echipa campioană, Gialloblu a jucat însă destul de bine, fiind înfrântă pe final, după ce Correa a marcat două goluri în ultimele minute.

Oaspeții acestei întâlniri au fost o echipă de mijlocul clasamentului în ultimele două sezoane. În vară au intrat într-un nou ciclu, după ce antrenorul Ivan Juric a decis să încerce și altceva, cu o echipă mai potentă din punct de vedere financiar, Torino. În locul lui a sosit Eusebio Di Francesco, antrenor cu experiență deja în Serie A, după ce în ultimii ani a pregătit Sassuolo, Roma, Sampdoria și Cagliari. Dar după experințe frumoase la primele două echipe, antrenorul a avut parte de 2 ani cu rezultate slabe. Din acest motiv a și fost concediat de Sampdoria și Cagliari.

„La Bologna trebuie să mergem să obținem puncte. Obținerea unui rezultat pozitiv ar fi important și la nivel psihologic. Au o echipă de calitate și lucrează cu același antrenor de câțiva ani. Simeone va începe cu siguranță în atac. Cu rossoblu va trebui să fim concentrați toate cele 90 de minute, altfel riscăm să plătim scump”, a prefațat acest meci, Di Francesco.

Eliminat în prima etapă cu Sassuolo, căpitanul Miguel Veloso este așteptat să revină în echipa de start la Bologna. Verona are o singură absență pentru acest joc, este vorba despre Federico Ceccherini, un fundaș transferat în vară de la Fiorentina.

Echipe probabile

Bologna Echipă probabilă Bologna
Portar Skorupski
Fundași De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey
Mijlocaşi vanberg, Schouten; Orsolini, Soriano, Barrow
Atacanţi Arnautovic
Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Montipo
Fundași Dawidowicz, Gunter, Magnani
Mijlocaşi Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic
Atacanţi Barak, Caprari; Simeone

Statistica meciurilor directe Bologna v Hellas Verona

Bologna este neînvinsă în ultimele 6 meciuri din Serie A cu Verona. În sezonul trecut, rossoblu au câștigat pe teren propriu cu 1-0, iar meciul din deplasare s-a încheiat egal, 2-2.

Cote pentru Bologna v Hellas Verona

Verona este o echipă care a primit câte 3 goluri în primele două jocuri. Apărarea i-a dat mari dureri de cap lui Di Francesco. În acealași timp, vine la Bologna să câștige și își propune să pună probleme în atac și să marcheze. Se poate încerca un over 2,5 goluri cu o cotă de 1.72 în oferta de pariuri Betano.

Bologna vs Hellas Verona Pont: Peste 4,5 cartonașe galbene

Bologna este o echipă destul de agresivă în startul acestui sezon, sancțiunile venind și ca urmare a stilului impus de Sinisa Mihajlovic, care își dorește o „echipă rea” pe teren, în sensul bun al cuvântului. Verona are nevoie de mai multă intensitate pentru a emite pretenții să puncteze în acest meci și va încerca să joace la rândul ei tare. Sunt premise pentru un meci de uzură, din tabloul acestuia urmând să facă parte, probabil, și cartonașele. Bologna a văzut cel puțin patru „galbene” în ambele întâlniri de până acum. Verona a primit în fiecare întâlnire câte două cartonașe galbene.

Miza: 6/10
Cota: 2.22
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici