1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Serie A, Bologna - Hellas Verona: navigatie in ape linistite

Pont Serie A, Bologna - Hellas Verona: navigatie in ape linistite

Ioan Viorel
Ioan Viorel

2020-01-18 15:44:00

Fotbal - Italia Serie A

19 Ianuarie 2020, 16:00

Bologna

Bologna

versus
Hellas Verona

Hellas Verona

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bologna v Hellas Verona

Din cadrul etapei a 20-a din Srie A, prima a returului, am ales pentru pont partida Bologna - Verona, care se va disputa duminica de la ora 16.00, pe Stadio Renato Dall''Ara, sub conducerea arbitrului Giovanni Ayroldi.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de alte editii de campionat, acum Bologna este mult mai linistita, cu un punctaj care ii permite sa stea destul de departe de locurile retrogradabile. Ros-albastrii se afla pe locul 13, cu urmatoarea linie de clasament: 6.5.8. 28-31 23 puncte. Situatia dramaticadin punct de vedere al sanatatii in care s-a aflat la un moment dat antrenorul Sinisa Mihajlovic parca le-a dat puteri nebanuite jucatorilor sai, care au evoluat cu multa ambitie pentru antrenorul lor. O ambitie care a depasit de multe ori limita regulamentului, dovada ca Bologna este echipa cu cele mai multe cartonase galbene primite in acest campionat, 62. Cumva, antrenorul sarb a stiut sa le insufle acel spirit de lupta caracteristic poporului sau. Gazdele nu vor conta in acest meci pe Dijks, Medel, Krejci si Denswill, accidentati, dar Mihajlovic are de unde alege. Orsolini este cel mai in forma jucator al gruparii "rosso-blu", el marcand in trei dintre ultimele patru etape.

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Desi a inceput ezitant campionatul (avea 9 puncte dupa primele 9 etape), Verona si-a revenit pe parcurs, iar in ultimele trei runde a cucerit 7 puncte. Se afla acum la mijlocul clasamentului, pe locul 9, cu 7 victorii, 4 egaluri si 7 infrangeri, golaveraj 21-21, 25 puncte. Formatia "giallo-blu"mai are si o restanta de disputat, in deplasare, cu Lazio. Tehnicianul croat Ivan Juric a repus echipa pe picioare din punct de vedere al rezultatelor, dar principala sa realizare este ca echipa joaca bine. Sunt trei jucatori incerti pentru aceasta intalnire, Besci, Empereur si Salcedo, antrenorul Veronei sperand sa recupereze macar unul pentru partida de pe Stadio Dall'"Ára. Oaspetii nu sunt victime sigure, avand trei victorii si patru infrangeri in cele 8 meciuri din deplasare din acest campionat. 

Echipe probabile

Bologna Echipă probabilă Bologna
Portar Skorupski
Fundași Tomiyasu, Danilo, Bani, Mbaye
Mijlocaşi Dominguez, Schouten - Orsolini, Soriano, Sansone
Atacanţi Palacio
Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Silvestri
Fundași Rrahmani, Gunter, Kumbulla
Mijlocaşi Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic
Atacanţi Pessina, Zaccagni - Verre

Statistica meciurilor directe Bologna v Hellas Verona

In ultimii 20 de ani, Bologna si Verona s-au intalnit de 18 ori, in Serie A, Serie B si Cupa Italiei. Bologna a castigat de 10 ori, Verona de 4 ori, alte patru meciuri incheindu-se la egalitate. In tur, la Verona, a fost 1-1.

Cote pentru Bologna v Hellas Verona

Agentia Betano da o cota de 2,17 pentru primul gol al partidei marcat inainte de minutul 28. Tot la Betano merita incercat pariul pe scor corect 2-1 pentru Bologna, pentru care cota este 8,50!

Bologna vs Hellas Verona Pont: Ambele echipe marcheaza

Pe teren propriu Bologna are golaveraj 14-14 in cele 9 partide disputate, adica o medie ceva mai mare decat 3 goluri pe meci. In general, formatia "ross-blu"" inscrie in jocurile de pe teren propriu, compartimentul ofensiv fiind cel care l-a multumit cel mai mult pana acum pe Sinisa Mihajlovic. Verona nu este neaparat o echipa de atac, ci mai degraba una care pune accentul pe defensiva, ca mai toate echipele al caror obiectiv este evitarea retrogradarii. Totusi, Hellas s-a descurcat bine si in ofensiva, mai ales in ultimele etape, Stepinski, Borini, Verre sau Pazzini fiind atacanti de calitate.

Miza: 6/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Bologna vs Hellas Verona Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Cele două echipe se scaldă în apele călduțe ale mijlocului clasamentului, fără mari griji, dar și fără cine știe ce aspirații. Bologna este o echipă spectaculoasă, cele 19 partide disputate până acum în Serie A au generat 59 de goluri, o medie de 3,1 goluri, medie foarte mare pentru o asemenea echipă, mai ales că este și echilibrat golaverajul, 28-31. Doar primul meci pe teren propriu din acest sezon a fost 1-0, în rest am avut parte de confruntări cu ambele echipe punctând și cum doar 2 meciuri au fost 0-0 la pauză pe Stadio Renato Dall'Ara, voi paria peste 1 gol asiatic la pauză.

Miza: 10/10
Cota: 1.77
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici