1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Benevento vs Juventus. Ponturi Pariuri Serie A, 28.11.2020. Juventus are prima șansă

Benevento vs Juventus. Ponturi Pariuri Serie A, 28.11.2020. Juventus are prima șansă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-27 19:03:00

Fotbal Italia - Serie A

28 Noiembrie 2020, 19:00

Benevento Calcio

Benevento Calcio

versus
Juventus

Juventus

1.69

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Benevento Calcio v Juventus

Juventus merge la Benevento, în etapa a 9-a din Serie A. Bianconeri sunt neînvinși în campionat, dar au 4 puncte de recuperat față de liderul Milan, în vreme ce echipa lui Pippo Inzaghi s-a mai liniștit după victoria de la Florența. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Benevento Calcio: Forma echipei, știri și statistici

Benevento are 9 puncte după primele 8 etape, ceea ce nu este deloc puțin, mai ales ținând cont de precedenta aventură în Serie A, când echipa lui Pippo Inzaghi a bifat aproape o jumătate de campionat fără să câștige vreun punct. În etapa precedentă, Benevento a obținut un succes extrem de important, 1-0 pe terenul Fiorentinei. Dincolo de faptul că a pus punct unei serii de 5 meciuri pierdute - 4 în campionat și o partidă de cupă - victoria de pe Artemio Franchi i-a dat și un moral bun echipei nou-promovate, înaintea unui duel extrem de dificil cu Juventus. 

Caprari revine după suspendare și va fi titular pe Ciro Vigorito, într-o ofensivă care-i va mai cuprinde pe Roberto Insigne și Lapadula. Iago Falque, Dabo, Tuia și Viola sunt indisponibili, dar numai primii doi ar fi intrat în calcule pentru titularizare.

Benevento are cea mai slabă apărare, la egalitate cu Torino - ambele au încasat câte 20 de goluri. Până acum, băieții lui Pippo Inzaghi au bifat doar două meciuri în care nu au luat gol, 1-0 cu Bologna și în runda precedentă, în care s-au impus cu același scor la Florența. Cu echipele importante, Inter și Roma, Benevento a încasat nu mai puțin de 10 goluri - câte 5 pe meci. Benevento a pierdut 3 dintre cele 4 meciuri jucate pe teren propriu, până acum, inclusiv ultimele două - 1-2 cu Napoli și 0-3 cu Spezia. 

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus este pe locul 4 în Serie A, la  4 puncte în spatele liderului Milan, iar jocul nu este cel pe care și l-au imaginat bianconeri, atunci când Pirlo a fost numit antrenor. Juventus a pierdut un singur meci până acum, în toate competițiile, 0-2 cu Barcelona, dar acela a fost un eșec ce nu a contat prea mult. Piemontezii au obținut deja calificarea în optimile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Ferencvaros, la mijocul săptămânii. Cristiano și Morata au marcat cele două goluri ale echipei lui Pirlo. În ultimul meci de campionat, Juventus a avut poate cea mai bună prestație din acest sezon. A învins-o pe Cagliari cu 2-0, dar diferența normală ar fi trebuit să fie de 4 sau 5 goluri.

Spre deosebire de ultimele meciuri, Cristiano va fi odihnit, pentru că a jucat la foc continuu după ce s-a vindecat de Covid 19. Alături de Morata, în atac va juca Dybala, cu Dejan Kulusevski în spatele lor. Cel mai probabil, Pirlo va juca din nou în 3, în apărare, cu De Ligt, Bonucci și Alex Sandro, pentru a-i permite lui Danilo să se odihnească. Buffon, Chiellini și Demiral sunt ceilalți absenți.

Juventus este neînvinsă în deplasare, în acest sezon, dar se laudă cu un singur succes. Piemontezii s-au impus pe terenul Speziei cu 4-1, în rest au bifat 3 rezultate de egalitate, 2-2 cu Roma, 1-1 cu Crotone și 1-1 cu Lazio. 

Echipe probabile

Benevento Calcio Echipă probabilă Benevento Calcio
Portar Montipo
Fundași Letizia, Glik, Caldirola, Barba
Mijlocaşi Hetemaj, Schiatarella, Ioniță
Atacanţi Caprari, Insigne - Lapadula
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași De Ligt, Bonucci, A. Sandro
Mijlocaşi Bernardeschi, Arthur, Bentancur, Chiesa
Atacanţi Kulusevski - Dybala, Morata

Statistica meciurilor directe Benevento Calcio v Juventus

Juventus a câștigat ambele partide din precedentul sezon în care Benevento a jucat în Serie A. De fiecare dată, scenariul a fost GG3+. Juventus a câștigat la Benvento cu 4-2, iar pe teren propriu s-a impus cu 2-1. 

Cote pentru Benevento Calcio v Juventus

Juventus are 2.05 pentru un succes la două goluri diferență. Un meci cu măcar două goluri în primele 45 de minute, așa cum au fost ultimele două ale bianconerilor, aduce un profit consistent - 2.28.

Benevento Calcio vs Juventus Pont: Juventus HA (-1)

În mod normal, Juventus nu are cum să rateze victoria în această partidă, în care s-a impus destul de lejer în urmă cu două sezoane. Dar cum echipa lui Pirlo nu rulează la parametri optimi, nimic nu este imposibil, mai ales că amintirea partidei de la Crotone este încă vie. Totuși, chiar și după un succes foarte greu obținut, așa cum a fost cel cu Ferencvaros, Juventus ar trebui să se impună fără mari probleme. Pentru a elimina o posibilă surpriză, mizez pe un HA (-1), la o cotă mai mult decât decentă oferită de Betano pariuri.

Miza: 8/10
Cota: 1.69
Status: Pierdut

Benevento Calcio vs Juventus Pont: Juventus peste 1,5 goluri

Juve va merge pe terenul celor de Benevento fără Ronaldo, însă chaiar și în absența protughezului, cred că Bătrâna Doamna va reuși să se impună în fața nou promovatei. Până la succesul din etapa trecută, trupa lui Inzaghi a jucat foarte modest și nu văd cum ar reuși să-i facă față campioanei Italiei. Merg pe minimum 2 goluri marcate de trupa lui Pirlo, la o cotă mică, dar cu șanse bune de reușită!

Miza: 5/10
Cota: 1.42
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici