1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Atalanta - Sampdoria, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A 24.10.2020.

Atalanta - Sampdoria, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A 24.10.2020.

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-10-24 00:53:00

Fotbal Italia - Serie A

24 Octombrie 2020, 16:00

Atalanta

Atalanta

versus
Sampdoria

Sampdoria

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Atalanta v Sampdoria

Atalanta și Sampdoria sunt adversare în primul meci al zilei de sâmbătă în Serie A (ora 16:00), în cadrul etapei a 5-a. Am inclus evenimentul și pe lista noastră de pariuri.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta a suferit în ultima etapă prima înfrângere a sezonului, după ce a cedat cu 4-1 la Napoli. Echipa lui Gian Piero Gasperini a avut o primă repriză de coșmar, în care a încasat toate cele patru goluri. Ce s-a întâmplat pe „San Paolo” a fost mai degrabă un accident sau, cel puțin, formația din Bergamo a trecut repede peste acest rezultat. La mijlocul săptămânii, echipa a reacționat cu un 4-0 în Liga Campionilor, în deplasare, consemnat în partida cu FC Midtjylland.

Atalanta nu mai privește în urmă spre partida cu Napoli, ci încearcă acum doar să-și consilideze locul pe podium. Gazdele au 9 puncte după patru etape și ocupă locul 3, fiind devansate doar de AC Milan și Sassuolo.

Meciurile în care joacă trupa lui Gasperini reprezintă un adevărat spectacol. Toate cele patru jocuri disputate până acum în Seriea A au avut cel puțin cinci goluri la total. Înainte de Napoli, Atalanta a învins Torino cu 4-1, Lazio cu 4-2 și Cagliari cu 5-2.

Antrenorul gazdelor se gândește să facă unele modificări în echipă, pentru a avea echipa cât mai proaspătă în această perioadă, când joacă din trei în trei zile. În întâlnirea cu Sampdoria ar urma să fie odihnit în mod normal Duvan Zapata, care nu a ratat niciun meci până acum. În locul lui ar urma să intre olandezul Sam Lammers, transferat înaintea sezonului de la PSV Eindhoven. În cele 76 de minute adunate până acum, atacantul în vârstă de 23 de a ani a marcat deja două goluri.

Pe lista celor 25 de jucători convocați de Gasperini se regăsește și Ruslan Malinovskyi, jucător care a ratat deplasarea în Danemarca la mijlocul săptămânii, din cauza unor dureri abdominale.

Sampdoria: Forma echipei, știri și statistici

Sampdoria a intrat în noul sezon cât se poate de prost, cu două înfrângeri în partidele cu Juventus (0-3) și Benevento (2-3), în acest ultim meci după ce a avut 2-0 pe tabela de marcaj în primele 18 minute de joc. Echipa lui Claudio Ranieri și-a revenit însă repede, iar în ultimele două runde a învins Fiorentina cu 2-1 și Lazio cu 3-0.

„I Blucerchiati” sunt pe locul 9 înaintea deplasării la Bergamo și sunt premise bune pentru ei că nu vor mai trece prin problemele din ediția trecută, când în cea mai mare parte au fost în zona retrogradării.

Claudio Ranieri a urcat 25 de jucători în autocar pentru confruntarea cu Atalanta, având un lot aproape complet. Lipsește doar Manolo Gabbiadini. Quagliarella, atacantul fără vârstă, atrage atenția, în condițiile în care are în palmares nu mai puțin de 11 goluri marcate împotriva adversarului din acest joc. Jucătorul în vârstă de 37 ani este și golgheterul echipei în startul acestui sezon, cu 3 reușite. Quagliarella a marcat în ultimele trei meciuri.

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Sportiello
Fundași Toloi, Romero, Djimsiti
Mijlocaşi Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens
Atacanţi Ilicic, Gomez; Lammers
Sampdoria Echipă probabilă Sampdoria
Portar Audero
Fundași Bereszynski, Tonelli, Yoshida, Augello
Mijlocaşi Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto
Atacanţi Ramirez, Quagliarella

Statistica meciurilor directe Atalanta v Sampdoria

Atalanta a obținut patru puncte cu Sampdoria în ultimul sezon, după 0-0 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. „I Blucerchiati” au două victorii la Bergamo, în ultimele cinci deplasări.

Cote pentru Atalanta v Sampdoria

Meciurile echipei Atalanta în primele patru runde au avut o medie impresionantă de 5,75 goluri per joc. Și Sampdoria a avut la rândul ei dispute cu cel puțin trei reușite la total în fiecare întâlnire, media fiind de 3,5 goluri per joc. Pentru over 3,5 goluri în meciul de sâmbătă, la Unibet pariuri sportive cota este 1.85

Atalanta vs Sampdoria Pont: Handicap Asiatic Atalanta – 1

Atalanta are un lot bine conturat în acest moment, care poate să facă față cu succes pe două fronturi în același timp, Serie A și Liga Campionilor. Chiar și cu vreo 4-5 schimbări în primul „11”, randamnentul echipei nu ar trebui să fie afectat. Formația din Bergamo atacă în general cu toate liniile și se apără cu toți jucătorii. În mod normal, băieții lui Gasperini ar trebui să-și facă norma și cu Sampdoria, chiar dacă și adversara este în creștere de formă. Atalanta este într-un alt ritm și are, evident, o trupă mult mai bine articulată. Toate victoriile din acest sezon au fost cu handicap, semn că echipa nu se oprește după ce are 1-0, 2-0. De aceea am ales pariul Atalanta HA-1 din Publicwin ofertă pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici