1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Atalanta vs Napoli. Ponturi pariuri Serie A, 02.07.2020. Meci spectacol la Bergamo

Atalanta vs Napoli. Ponturi pariuri Serie A, 02.07.2020. Meci spectacol la Bergamo

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-01 16:35:00

Fotbal Italia - Serie A

02 Iulie 2020, 20:30

Atalanta

Atalanta

versus
Napoli

Napoli

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atalanta v Napoli

Atalanta și Napoli se întâlnesc în etapa a 29-a din Serie A. Bergamascii sunt pe locul 4, în vreme ce napoletanii se află două poziții mai jos, cu12 puncte mai puțin. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Pandemia și pauza competițională care a urmat nu au avut nicio influență asurpa jocului Atalantei. Echipa lui Gasperini a câștigat toate partidele de până acum și a marcat de 10 ori în 3 meciuri. Locul de Champions League încă nu e asigurat, dar eșecul Romei, la Milano, în runda precedentă, îi dă Atalantei loc de manevră. Roma e la 9 puncte în spate. Singura problemă pe care Gasperini nu a reușit să o rezolve e cea legată de apărare. Atalanta are cel mai bun atac din Serie A, cu 80 de goluri marcate, dar și cea mai slabă apărare din primele 9 clasate. 5 goluri a încasat echipa lui Gasperini în cele 3 meciuri de la reluarea campionatului.

Gasperini va face câteva modificări în primul 11. Gosens, odihnit la Udine, va juca din primul minut, la fel ca Ilicic, care se va alătura lui Gomez și Zapata, în ofensivă. Palomino va fi doar rezervă, iar Caldara, titular, alături de Toloi și Djimsiti. Malinovskyi este suspendat.

Atalanta a avut probleme pe teren propriu, unde a cedat puncte în mod surprinzător, în fața echipelor din plan secund. Genoa, SPAL, Cagliari sau Torino au plecat neînvinse sau chiar cu toate cele 3 puncte de pe terenul Atalantei. În ultimele 3 etape de acasă, Atalanta le-a învins pe Roma, Sassuolo și Lazio. Dintre echipele importante, doar Juventus a câștigat la Bergamo. Atalanta are 6 victorii consecutive în Serie A, iar în ultimele 7 partide de campionat s-au marcat cel puțin 3 goluri cu ambele echipe punctând pe tabelă.

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli continuă seria excelentă începută înaintea pauzei competiționale. După ce a câștigat Cupa Italiei, Napoli s-a impus și în ambele jocuri din Serie A, 2-0 la Verona și 3-1 cu SPAL. Echipa lui Gattuso e doar pe locul 6, dar încă nu a renunțat definitiv la ideea unei clasări în primele 4. De Atalanta o despart 9 puncte, dar, în cazul unei victorii, diferența s-ar micșora și mai mult, înaintea ultimelor 9 etape. Deocamdată, Roma e următoarea țintă, aflată la doar 3 puncte în față.

Gattuso va schimba, din nou, mai ales de la mijloc în sus. Zielinski și Demme revin printre titulari, la fel ca Politano. Elmas, Lobotka și Callejon iau drumul băncii. Mertens și Insigne sunt de neatins. Malcuit, Llorente și Allan sunt indisponibili.

Napoli e neînvinsă în ultimele 9 meciuri din toate competițiile, și le-a câștigat pe ultimele 5 din campionat. Ultimul eșec al echipei lui Gattuso e cel cu Lecce (2-3), de la începutul lui februarie. Napoli a marcat cel puțin două goluri în 7 dintre ultimele 8 meciuri de campionat. Echipa lui Gattuso a marcat în repriza a doua în ultimele 5 meciuri din deplasare și a câștigat ultimele 4 partide de afară, în Serie A. Ultimul eșec e 0-1 cu Lazio, la mijlocul lui ianuarie.

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Caldara, Djimsiti
Mijlocaşi Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens
Atacanţi Gomez - Ilicic, Zapata
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, M. Rui
Mijlocaşi F. Ruiz, Demme, Zielinski
Atacanţi Politano, Mertens, Insigne

Statistica meciurilor directe Atalanta v Napoli

În ultimele 3 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri și au înscris ambele echipe. Napoli s-a impus în ultimele două partide jucate la Bergamo, unde Atalanta nu a mai câștigat din 2016 (1-0). În tur, a fost 2-2.

Cote pentru Atalanta v Napoli

1.60 e cota pentru cel puțin 3 goluri în meci, cotă pe care o puteți mări până la 1.90 în cazul în care mizați pe varianta Over 3. 

Atalanta vs Napoli Pont: Peste 9.5 cornere

Ne așteaptă un meci între două echipe cu abordări ofensive. Atalanta încă nu și-a securizat locul de UEFA Champions League, în vreme ce Napoli, deși are șanse mici, poate reveni în lupta pentru locul 4, în cazul unei victorii. Vom vedea un meci cu ritm alert, pe care îl va impune Atalanta, dar asta nu înseamnă că Napoli nu are suficiente atuuri. Mizez pe o partidă cu cel puțin 10 lovituri de la colț, la o cotă decentă oferită de Betano. Atalanta a avut 21 de cornere în ultimele două partide, în vreme ce Napoli a făcut meciuri cu cel puțin 10 lovituri de la colț în 3 dintre cele 4 jocuri de la reluarea sezonului.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 9.5 cornere

1.70
Atalanta vs Napoli

02 Jul 20, 20:30

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Atalanta vs Napoli Pont: Peste 2,5 goluri

Pont pentru proiectul #biletulzilei. Atalanta este pe locul 4 în Serie A, fiind în acest moment destul de sigură de o prezență în ediția următoare din Champions League. Gazdele sunt echipa cea mai spectaculoasă din Italia, având 80 goluri marcate în 28 de partide (comparativ Juventus are 59 și Lazio 66), venind după 8 victorii consecutive. Astfel de la reluare Atalanta a mers ideal, trecând 4-1 de Sassuolo, 3-2 de Lazio și 3-2 de Udinese, după cum se vede venind după niște meciuri foarte spectaculoase. Napoli este și ea în formă, fiind de fapt neînvinsă de la reluarea fotbalului în peninsulă. Cel mai important este faptul că echipa lui Gatusso a câștigat Cupa Italiei după o finală cu Juventus, acum putând să fie relaxată pe acest final de sezon. Echipa joacă un fotbal bun, venind în Serie A după un 2-0 la Verona și un 3-1 cu SPAL, evident acum venind la Bergamo după toate punctele. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2.5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2,5 goluri

1.53
Atalanta vs Napoli

02 Jul 20, 20:30

Miza: 1/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Atalanta vs Napoli Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Cota oferită pentru pariul de peste 2 goluri asiatic la pauză mi se pare exagerat de mare comparativ cu apetitul ofensiv de care dă dovadă Atalanta. Cele mai recente 4 partide ale formației gazdă au avut cel puțin 5 reușite, iar Napoli este și ea într-o formă excelentă și vizează locul 5. Nu ar trebui să lipsească spectacolul de la o asemenea partidă.

Miza: 5/10
Cota: 4.00
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici