1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Atalanta vs Inter. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 01.08.2020. Miza e locul 2

Atalanta vs Inter. Ponturi Pariuri Italia Serie A, 01.08.2020. Miza e locul 2

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-31 16:49:00

Fotbal Italia - Serie A

01 August 2020, 21:45

Atalanta

Atalanta

versus
Inter Milano

Inter Milano

1.68

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atalanta v Inter Milano

Atalanta și Inter se întâlnesc într-unul dintre puținele meciuri cu miză din etapa a 38-a din Serie A. Miza e locul 2, ceea ce poate părea puțin, dar nu e pentru niciuna dintre cele două echipe. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta are cea mai lungă serie de meciuri fără eșec. Echipa lui Gasperini nu a pierdut în ultimele 17 partide, din care a câștigat 13. Ultimul eșec este un 1-2 acasă cu SPAL, în ianuarie. Atalanta a jucat în deplasare în ultimele două etape și a obținut 4 puncte - 1-1 cu Milan și 2-1 cu Parma, unde a revenit în ultima parte a meciului, după ce a fost condusă cu 1-0 la pauză. În ultimele 7 etape, Atalanta a alternat victoriile cu remizele. Gasperini vrea să termine pe poziția secundă, dar nu are loc de manevră. Singurul rezultat care o ajută pe Atalanta este victoria.

Tocmai de aceea, Gasperini va folosi cel mai bun 11 posibil. Vor lipsi, totuși, doi oameni importanți, Palomino și Ilicic. Caldara și Malinovskyi vor fi titulari. Pasalic și Muriel vor fi rezerve, iar Papu Gomez și Zapata vor juca din primul minut. Hateboer a pierdut lupta pentru titularizare cu Timothy Castagne.

Atalanta a câștigat ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, perioadă în care a marcat de 20 de ori. Eșecul cu SPAL este singurul de acasă, în 2020, și al 4-lea în tot sezonul. Atalanta are cel mai bun atac pe teren propriu - 51 de goluri marcate.

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

În ciuda declarațiilor lui Antonio Conte, care s-a arătat neinteresat de locul pe care-l va ocupa la finalul sezonul, e clar că Inter își dorește să termine pe poziția secundă. Iar pentru a fi sigură de acest lucru, echipa de pe Meazza trebuie să câștige la Bergamo. Și un rezultat de egalitate ar putea fi suficient, dar cu o condiție, Lazio să nu câștige la Napoli. Inter s-a impus în ultimele două etape de Serie A, iar în ultimele 3 nu a luat gol. Ultima partidă în care defensiva nerazzurrilor a fost depășită e cea de la Roma (2-2). În ultimul meci, Inter a învins-o pe Napoli (2-0).

În atac, Conte mizează pe Lukaku și Lautaro, ultimul cu un gol foarte frumos în meciul cu Napoli. Alexis Sanchez sare din schemă, după cum e posibil ca și Eriksen să aibă parte de același tratament și să-i cedeze locul de titular lui Borja Valero. Biraghi are un final bun de sezon și va fi preferat lui Ashley Young, în flancul stâng, iar în apărare revine Skriniar, care va juca alături de Bastoni și De Vrij.

Inter e neînvinsă de 5 meciuri în deplasare, unde are cel mai bun punctaj - 40 de puncte câștigate departe de Meazza. Ultimele eșecuri, și singurele din acest sezon, sunt cele dinaintea pauzei, 1-2 cu Lazio și 0-2 cu Juventus. Inter a marcat cel puțin de două ori în ultimele 5 meciuri din deplasare. Inter nu pierde de 7 meciuri (4 victorii și 3 remize) în Serie A, de la 1-2 cu Bologna, pe teren propriu.

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Djimsiti, Caldara, Toloi
Mijlocaşi Castagne, De Roon, Freuler, Gosens
Atacanţi Gomez, Malinovskyi - Zapata
Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Skriniar, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Candreva, Barella, Brozovic, Biraghi
Atacanţi B. Valero - Lukaku, Lautaro

Statistica meciurilor directe Atalanta v Inter Milano

Atalanta e neînvinsă în ultimele 4 meciuri cu Inter și nu a pierdut decât o dată în ultimele 9 partide jucate acasă împotriva echipei lui Conte. În ultimul meci de la Bergamo, Atalanta s-a impus cu 4-1. Inter n-a mai câștigat pe terenul Atalantei din februarie 2015 (4-1).

Cote pentru Atalanta v Inter Milano

Un meci cu cel puțin 11 cornere dublează investiția (2.05). Varianta X2 e cotată la 1.62.

Atalanta vs Inter Milano Pont: Peste 9.5 cornere

Mă aștept la un meci intens, pentru că ambele echipe vor să termine pe locul 2. Poate pentru Inter poate părea puțin, dar nu e, în ciuda declarațiilor lui Conte, care se arată neinteresat de poziția finală. De partea cealaltă, pentru Atalanta ar fi o nouă clasare istorică, după locul 3 din sezonul precedent. Mizez pe cornere, cel puțin 10 în meciul de la Bergamo, pentru că ambele echipe scot foarte mult mingea la margine, având jucători puternici pe care să-i caute în careu. Betano oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 1.68
Status: Pierdut

Atalanta vs Inter Milano Pont: Peste 2,5 goluri

Pont pentru #cota2. Atalanta încheie sezonul din Italia cu un meci de gală, destul de important în vederea clasamentului final deoarece o victorie astăzi îi garantează Atalantei locul secund, o performanță în sine. Atalanta este cea mai spectaculoasă echipă din Serie A, având 98 goluri marcate în 37 de partide, venind după 19 meciuri fără înfrângere și o victorie 2-1 la Parma. Probabil astăzi vor atinge borna de 100 goluri marcate, deși oponentul este unul foarte solid. Inter Milano s-a gândit multă vreme la titlu, acum având ca obiectiv același loc secund. Cu o înfrângere Inter poate să termine sezonul pe locul 4, așadar inclusiv trupa lui Conte va ataca, având o formă bună cu 7 meciuri fără înfrângere și venind după victorii 3-0 cu Genoa și 2-0 cu Napoli. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2.5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Miza: 1/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Atalanta vs Inter Milano Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Se joacă locul 2 în această partidă între echipele care au marcat cel mai mult în acest sezon de Serie, Atalanta va ținti, pe lângă locul 2, și depășirea baremului de 100 de goluri marca, în timp ce Inter are nevoie de victorie pentru a fi sigură că rămâne pe acest loc, pentru că și Lazio este implicată în această luptă. Ca atare, se anunță un meci deschis care promite goluri multe.

Miza: 8/10
Cota: 4.00
Status: Anulat

Atalanta vs Inter Milano Pont: Atalanta peste 1,5 goluri

Atalanta are șansa de a termina pe poziția secundă, dar și de a bifa borna 100 la goluri marcate în acest sezon. Meciul cu Inter nu va fi ușor, dar pe de altă parte, nu mai e o miză clară, care să atârne pe umerii celor 2 formații. Cred că va fi un meci deschis și golurile nu ar trebui să lipsească. Mizez pe minimum 2 reușite din partea formației lui Gasperini, la o cotă ok oferită de către cei de la Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici