1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Atalanta vs Verona. Ponturi Pariuri Serie A, 28.11.2020. Atalanta în revenire!

Atalanta vs Verona. Ponturi Pariuri Serie A, 28.11.2020. Atalanta în revenire!

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-27 19:47:00

Fotbal Italia - Serie A

28 Noiembrie 2020, 21:45

Atalanta

Atalanta

versus
Hellas Verona

Hellas Verona

1.56

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atalanta v Hellas Verona

Atalanta primește vizita Veronei, în etapa a 9-a din Serie A. Atalanta vine după victoria de pe Anfield, 2-0 cu Liverpool, dar în campionat are un singur succes în ultimele 5 partide. Verona, care are doar două puncte mai puțin decât Atalanta, vine după eșecul cu Sassuolo, 0-2 pe teren propriu. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta este pe locul 7, după 8 etape, fără victorie în ultimele două etape. Bergamascii au avut de tras mai mult decât de obicei, iar cei care se așteptau la o cursă irezistibilă a echipei lui Gasperini au fost dezamăgiți. După primele 3 meciuri în care au marcat cel puțin 4 goluri, băieții lui Gasperini au câștigat un singur meci dintre ultimele 5 de Serie A, 2-1 la Crotone. Imediat după victoria din Calabria, a venit eșecul drastic cu Liverpool, 0-5 pe teren propriu, rezultat care a lăsat urmări în campionat - doar 1-1 cu Inter și 0-0 cu Spezia. Totuși, la mijlocul săptămânii, Atalanta s-a revanșat cu un succes istoric pe Anfield, ceea ce i-a permis să revină cu șanse mari în lupta pentru optimi. 

Gasperini speră să dubleze victoria cu Liverpool printr-un succes cu Verona, împotriva căreia va arunca tot ce are mai bun. Muriel și Zapata vor fi titularizați în ofensivă, cu Papu Gomez în spatele lor. Gosens are probleme și va fi înlocuit de Mojica. Malinovskyi are Covid 19, iar Depaoli și Caldara sunt accidentați. 

Atalanta nu a câștigat niciunul dintre ultimele 4 meciuri jucate acasă, în toate competițiile. Ultimul succes și singurul, în același timp, în acest sezon, este un 5-2 împotriva lui Cagliari, la începutul lui octombrie. 

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Verona a fost una dintre surprizele din sezonul precedent și multă vreme chiar a sperat că poate prinde ultimul loc de Europa League. N-a fost să fie, dar echipa lui Juric s-a întors pe teren la fel de hotărâtă, în acest sezon. Verona are doar două puncte mai puțin decât Atalanta și ocupă poziția a 9-a. Totuși, Verona vine după o serie de 3 meciuri fără victorie, perioadă în care a obținut un punct pe terenul Milanului, dar a pierdut acasă cu Sassuolo (0-2) și în Cupă, la Cagliari (1-2). Ultima victorie este un 3-1 cu Benevento, la începutul lunii. Succesul cu Benevento este singurul din ultimele 6 etape.

Juric nu poate conta pe Kalinic și Favilli, ambii accidentați. Atacant central va fi Di Carmine. Lazovic are Covid 19, iar Magnani este incert. Benassi, Gunter și Vieira nu pot fi, nici ei, folosiți. Barak și Zacagni vor juca în spatele lui Di Carmine, iar Cetin, Ceccherini și Dawidowicz vor juca în apărare.

Verona nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon. De altfel, echipa lui Juric nu a câștigat decât un meci departe de Bentegodi, pe terenul lui SPAL, pe 5 ianuarie. De atunci, au trecut 14 partide, în care Verona a pierdut, totuși, doar de 5 ori. Ultimele două deplasări au adus câte un punct pentru Verona, 1-1 cu Juventus și 2-2 cu Milan.

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Golini
Fundași Toloi, Djimsiti, Palomino
Mijlocaşi Hateboer, De Roon, Freuler, Mojica
Atacanţi Gomez - Zapata, Muriel
Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Silvestri
Fundași Cetin, Ceccherini, Dawidowicz
Mijlocaşi Faraoni, Tameze, Veloso, Dimarco
Atacanţi Zacagni, Barak - Di Carmine

Statistica meciurilor directe Atalanta v Hellas Verona

Atalanta e neînvinsă în ultimele 4 meciuri cu Verona, dintre care a câștigat 3. Două dintre ele s-au încheiat 3-0 și 5-0. În sezonul precedent, Verona a obținut un punct acasă (1-1), dar a pierdut la Bergamo (2-3). Ultimul succes al lui Hellas datează din februarie 2016. La Bergamo, Verona n-a mai câștigat din 2014, când s-a impus cu 2-1.

Cote pentru Atalanta v Hellas Verona

Atalanta are 1.86 pentru o victorie la două goluri diferență, așa cum a fost în două dintre ultimele 3 meciuri câștigate. Atalanta are 1.87 pentru cel puțin 7 cornere în meciul cu Verona.

Atalanta vs Hellas Verona Pont: Atalanta câștigă - HA (-1)

Atalanta este mai bună ca Verona în orice situație și ar trebui să se impună în fața echipei lui Ivan Juric. Dovada o reprezintă ultimele partide directe, în care bergamascii au marcat nu mai puțin de 12 goluri. Mizez pe un succes al echipei lui Gasperini, la două goluri diferență, dar cu banii înapoi în cazul în care Atalanta se impune la limită. E posibil să se fi acumulat puțină oboseală, după meciul din Liga Campionilor, astfel încât este mai bine să fim cumpătați. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un handicap asiatic.

Miza: 8/10
Cota: 1.56
Status: Pierdut

Atalanta vs Hellas Verona Pont: Handicap Asiatic Offside-uri - Verona 0

Mizez cu încredere pe varianta conform căreia veronezii vor fi surprinși de mai multe ori în offside decât bergamascii. Atalanta este o echipă cu bună organizare ofensivă și nu este surprinsă des în poziții neregulamentare. Nu același lucru se poate spune despre echipa oaspete, care comite mai multe desincronizări între momentul ultimei pase și poziția celui mai avansat atacant. Recent, Verona a înregistrat 4 offside-uri cu Cagliari, 6 cu Sassuolo și 2 cu AC Milan. Atalanta a avut 2 poziții neregulamentare la Liverpool, 5 la Spezia și 1 cu Inter. În ultima partidă directă disputată sezonul trecut, Verona a avut mult mai multe offside-uri, 4-1. La egalitate, miza va fi rambursată de către Netbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici