1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Atalanta vs Empoli

Atalanta vs Empoli. Ponturi Pariuri Serie A, 21.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-20 16:14:00

Fotbal Italia - Serie A

21 Mai 2022, 21:45

Atalanta

Atalanta

versus
Empoli

Empoli

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atalanta v Empoli

Atalanta joacă acasă cu Empoli, în ultima etapă din Serie A. Doar victoria o mai poate duce pe Atalanta în Europa, și asta doar în condițiile în care una dintre Roma și Fiorentina nu câștigă. Empoli, cu un singur succes în ultimele 2o de etape, pare a fi adversarul perfect pentru acest moment al sezonului. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta este abia a 8-a, cu o etapă înainte de finalul celui mai slab sezon din ultimii ani. Gasperini și-a pierdut magia care a dus-o pe Atalanta la doar câteva minute de semifinalele Ligii Campionilor, iar maximum din ce pot obține bergamascii, în ultima etapă, este un loc de cupă europeană. Nici acela nu e foarte sigur, nici măcar în cazul unui succes, pentru că o victorie ar fi inutilă dacă Fiorentina și Roma câștigă în această rundă. Bergamascii se bazează însă pe faptul că ambele au meciuri incomparabil mai grele - Roma merge la Torino, iar Fiorentina joacă acasă cu Juventus. În ultima etapă de campionat, Atalanta a pierdut cu Milan, în deplasare, 0-2. A fost primul eșec după 4 etape în care obținuse 8 puncte - două victorii și două remize.

Gasperini trebuie să se descurce fără câteva piese importante. Malinovskyi este suspendat, iar Muriel, Toloi și Pezzela sunt accidentați, în vreme ce Ilicic încă se luptă cu depresia. Zapata va juca în ofensivă, alături de Boga, iar în spatele lor va intra Pasalic, golgheterul din acest sezon. Scalvini va intra din primul minut în apărare, iar Demiral va fi rezervă.

Atalanta are un singur succes în ultimele 10 meciuri jucate pe teren propriu, 4-0 cu Sampdoria, la finalul lui februarie. De atunci, au trecut alte 5 partide, din care echipa lui Gasperini a scos doar 3 remize. Napoli (3-1) și Verona (2-1) au plecat cu toate punctele de la Bergamo. Atalanta a obținut doar 4 victorii pe teren propriu, în cele 18 meciuri de până acum. Torino (4-4) și Salernitana (1-1) au scos câte un punct în ultimele două meciuri de pe Gewiss Stadium. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Empoli: Forma echipei, știri și statistici

Empoli și-a făcut de cap în această ediție de Serie A, în care, până în decembrie a strâns suficiente puncte încât returul să nu mai aibă nicio importanță. Echipa lui Andreazzoli ocupă locul 14, iar meciurile sale au fost foarte spectaculoase. 4 dintre ultimele 5 au avut cel puțin 4 goluri. Excepția este chiar ultima partidă, 1-1 cu Salernitana, în ultima etapă. Doar Salernitana (74) a primit mai multe goluri decât Empoli (70), care are, însă, un atac decent, care a furnizat 49 de goluri în cele 37 de meciuri de până acum. Empoli a fost foarte aproape de o mare surpriză în deplasarea cu Inter, pe care a condus-o cu 2-0, dar campioana Italiei s-a impus, în cele din urmă, cu 4-2. Singura victorie din ultimele 20 de etape este miraculosul 3-2 cu Napoli, meci în care echipa lui Andreazzoli a revenit de la 0-2 în doar 8 minute. 

Empoli vine la Bergamo fără golgheterul său - Pinamonti este accidentat. În locul său va juca La Mantia, alături de Cutrone, marcatorul din partida cu Salernitana. Haas, Marchizza și Toneli vor absenta și ei. Verre va juca în spatele celor doi atacanți, iar Viti și Luperto vor alcătui cuplul de fundași centrali. 

Ultimul succes extern al lui Empoli a venit în decembrie, 1-0 la Napoli. De altfel, ultimele două victorii ale toscanilor sunt cele cu Napoli. De la victoria de pe Stadio Maradona, Empoli a mai jucat de 10 ori în deplasare, dar a mai scos doar 5 remize. Ultimele 4 deplasări s-au încheiat cu tot atâtea înfrângeri. În ultimele două, Empoli a încasat câte 4 goluri, de la Inter și Udinese (1-4). În 5 dintre ultimele 7 partide externe, toscanii nu au marcat. 

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Scalvini, Palomino, Djimsiti
Mijlocaşi Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta
Atacanţi Pasalic - Zapata, Boga
Empoli Echipă probabilă Empoli
Portar Vicario
Fundași Stojanovic, Viti, Luperto, Cacace
Mijlocaşi Zurkowski, Asllani, Bandinelli
Atacanţi Verre - La Mantia, Cutrone

Statistica meciurilor directe Atalanta v Empoli

În tur, Atalanta s-a impus la scor pe Carlo Castellani (4-1). La ultimul meci jucat pe Atalantei, cele două echipe și-au împărțit punctele (0-0). Toscanii au un singur succes în ultimele 9 meciuri directe, un 3-2 pe teren propriu, în noiembrie 2018.

Cote pentru Atalanta v Empoli

Atalanta are 1.91 pentru un HA (-2). Over 2 în prima repriză are 2.67. 

Atalanta vs Empoli Pont: Atalanta câștigă cu handicap (-1.5)

Atalanta are ocazia de a încheia cu o victorie cel mai slab sezon din ultimii ani. Dacă prezența în Europa nu depinde doar de ea, echipa lui Gasperini are măcar datoria să obțină un succes în fața propriilor suporteri, care s-au bucurat o singură dată în ultimele 10 meciuri de campionat jucate la Bergamo. Cred că Empoli nu-i va pune niciun fel de problemă Atalantei, care va câștiga lejer. Din oferta de pariuri Superbet am ales varianta unui succes la cel puțin două goluri diferență.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici