1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma - Torino

Roma - Torino. Ponturi pariuri fotbal Serie A. 28.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-28 00:09:00

Fotbal Italia - Serie A

28 Noiembrie 2021, 19:00

AS Roma

AS Roma

versus
Torino FC

Torino FC

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru AS Roma v Torino FC

În etapa a 14-a din Serie A, Roma primește vizita lui Torino, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Roma ocupă locul cinci, cu 22 de puncte, în timp ce Torino ocupă locul 12, cu 17 puncte. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma a reușit să lege două victorii consecutive. După victoria cu Genoa, din ultima etapă, adusă de tânărul de 18 ani Afena - Gyan, a urmat un succes convingător în Europa cu Zorya Lugansk, unde Abraham a reușit o dublă. Mourinho a aliniat un sistem 3-5-2, cu Zaniolo și Abraham în atac. Roma a luat doar un punct din cele două meciuri jucate acasă cu Napoli și Milan, dar înainte a avut patru victorii consecutive. Cristante și Vertout sunt indisponibili pentru partida cu Torino, de aceea Darboe și Pellegrini vor juca în fața apărării, iar Abraham va fi sprijinit de Zaniolo și El Sharaawy în atac. Cu o victorie, Roma rămâne în plasa Atalantei, la trei puncte în spate, de aceea e de așteptat o nouă prestație ofensivă de calitate. Chiar dacă are doar 23 de goluri, romanii își creează foarte multe ocazii. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Torino FC: Forma echipei, știri și statistici

Torino este și în acest sezon o echipă de jumătatea clasamentului. Sub comanda lui Juric, torinezii joacă foarte bine pe teren propriu, de unde și-au luat 13 din cele 17 puncte pe care le au în clasament. În ultimele trei deplasări, Torino a pierdut cu același scor, 1-0. Atacantul Belotti are doar 400 de minute jucate în acest sezon din cauza accidentărilor, dar va conduce ofensiva, cu Brekalo și Praet în spatele său. Torino are a doua cea mai bună apărare din Serie A, cu doar 13 goluri încasate. Brazilianul Bremmer strălucește în defensivă și a atras deja atenția echipelor importante prin statisticile formidabile pe care le are. Din punct de vedere ofensiv, Torino nu a marcat mai mut de un gol în ultimele 12 deplasări în Serie A. Sunt absențe importante. Ansaldi, Mandragora, Ricardo Rodriguez și Verdi sunt indisponibili. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar Patricio;
Fundași Mancini, Smalling, Ibanez;
Mijlocaşi Karsdorp, Pellegrini, Darboe, Mkhitaryan, El Shaarawy;
Atacanţi Zaniolo, Abraham
Torino FC Echipă probabilă Torino FC
Portar Milinkovic-Savic;
Fundași Djidji, Bremer, Buongiorno;
Mijlocaşi Singo, Lukic, Pobega, Aina; Praet, Brekalo;
Atacanţi Belotti

Statistica meciurilor directe AS Roma v Torino FC

Roma a câștigat 11 din ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu cu Torino, în toate competițiile. În sezonul precedent, fiecare echipă a câștigat pe teren propriu.

Cote pentru AS Roma v Torino FC

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,52 pentru PSF 1 și o cotă de 2,7 pentru 1 pauză/ 1 final. 

AS Roma vs Torino FC Pont: Roma câștigă

Roma este în formă și va avea de înfruntat a doua cea mai bună defensivă din campionat. Lucrurile au început să se lege în atac, unde Zaniolo și Abraham și-au făcut mâna cu Zorya în Europa. Torino nu a marcat în ultimele trei deplasări și se va baza pe Belotti, care a marcat doar două goluri în acest sezon. Roma joacă foarte bine pe teren propriu, unde pune presiune în mod constant, mai ales pe benzi. Merg pe o victorie a gazdelor, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

AS Roma vs Torino FC Pont: AS Roma HA+0

AS Roma este pe locul 5, având însă deja 6 puncte sub Atalanta, ocupanta locul 4, ultimul de Champions League. Totuși, Roma ar fi trebuie să fie mult mai sus dacă ne raportăm la joc, fiind una dintre echipele spectaculoase din Italia, care domină aproape orice adversar. Mourinho a îmbunătățit mult jocul, iar Roma are un entuziasm, în special pe faza de atac. În ultimul meci acasă din Seria A a cedat 1-2 cu Milan, însă Roma vine după o victorie importantă 2-0 la Genoa, plus un 4-0 cu Zorya în Conference League. Torino este, ca de obicei, o echipă de mijlocul clasamentului, fiind pe 12. Echipa oaspete nu se mișcă rău, însă în deplasare suferă, având doar 1 victorie în 6 etape. În ultimele trei meciuri pe teren străin a pierdut pe linie 0-1, la Napoli, Milan și Spezia, iar un scenariu asemănător văd și astăzi. Consider astfel că AS Roma nu va pierde, pariul mergând pe victoria lor cu handicap asiatic +0 (miză returnată în caz de egalitate) la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Fotbal Italia - Serie A

AS Roma HA+0

1.33
AS Roma vs Torino FC

28 Nov 21, 19:00

Miza: 5/10
Cota: 1.33
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici