1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 12.09.2021

Roma vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 12.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-12 01:00:00

Fotbal Italia - Serie A

12 Septembrie 2021, 21:45

AS Roma

AS Roma

versus
Sassuolo

Sassuolo

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Roma v Sassuolo

Ultimul meci de duminică, în etapa a 3-a din Serie A, se joacă pe Stadio Olimpico, unde Roma primește vizita lui Sassuolo. Sub comanda lui Mourinho, Roma a câștigat lejer toate partidele de până acum. Sassuolo a scos 4 puncte după primele două meciuri și vine pe Olimpico hotărâtă să-i strice planurile Romei. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma merge ceas sub comanda lui Mourinho și se pregătește pentru debutul în Conference League. Capitolinii vor juca joi, pe teren propriu, cu ȚSKA Sofia, asftfel încât debutul în noua competiție europeană nu presupune nici cel mai mic efort din partea echipei lui Mourinho. Până atunci, Roma speră să mai adauge 3 puncte zetrei adunate în primele două etape, în care le-a învins pe Fiorentina (3-1) și Salernitana (4-0). La Salerno, meciul s-a deblocat imediat după pauză, după șutul excelent al lui Pellegrini, unul dintre oamenii de bază și în acest sezon.

Pellegrini și Veretout sunt golgheterii Romei. Ei au marcat 5 dintre cele 7 goluri ale giallorossilor, în Serie A, și vor fi titulari cu Sassuolo. Spinazzola este singurul indisponibil al lui Mourinho, care este hotărât să-l joace pe Calafiori în flancul stâng al apărării. Tammy Abraham va juca în ofensivă, iar Zaniolo revine după etapa de suspendare, după eliminarea din prima rundă. 

Roma are 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, în Serie A. Ultimul eșec este cel cu Napoli, 0-2 în martie.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

Sassuolo a încheiat era De Zerbi, antrenorul care a dus-o până în cupele europene, dar speră ca Alessio Dionisi să aibă la fel de mult succes. Startul nu este deloc rău. Sassuolo a scos 4 puncte în primele două etape. A învins-o pe Verona în deplasare, 3-2, și a remizat acasă cu Sampdoria, 0-0. Egalul de pe teren propriu nu este neapărat surprinzător, pentru că Sassuolo și în sezonul precedent a jucat mai bine în deplasare. În pauza competițională, Sassuolo a jucat un amical cu Cesena, încheiat cu un eșec, 0-2. 

Obiang și Romagna sunt singurii jucători pe care nu se poate baza Alessio Dionisi - ambii sunt accidentați. Raspadori, care a marcat pentru naționala Italiei, în preliminariile CM, va juca în ofensivă. În spatele său, se vor poziționa Berardi, alt jucător de națională, campion european, Djuricic și Boga. Chiricheș și Ferrari vor alcătui cuplul de fundași centrali. 

Sassuolo a câștigat ultimele 5 meciuri jucate în deplasare, în campionat, asta după ce le pierduse pe precedentele trei. Cu excepția partidei de la Benenvento (1-0), toate celelalte au urmat scenariul GG3+. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Karsdorp, Mancini, Ibanez, Calafiori
Mijlocaşi Veretout, Cristante - Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan
Atacanţi Abraham
Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Toljan, Chiricheș, Ferrari, Rogerio
Mijlocaşi Lopez, Frattesi - Berardi, Djuricic, Boga
Atacanţi Raspadori

Statistica meciurilor directe AS Roma v Sassuolo

Ambele meciuri din sezonul precedent s-au încheiat la egalitate, 2-2 la Regio Emilia și 0-0 pe Olimpico. În urmă cu două sezoane, Roma a învins-o pe Sassuolo, pe teren propriu, 4-2, și a pierdut în deplasare cu același scor. În 7 dintre cele 8 meciuri jucate pe Olimpico au marcat ambele echipe. 

Cote pentru AS Roma v Sassuolo

Roma are 1.50 la victorie. Un meci cu 11 cornere este cotat la 1.95.

AS Roma vs Sassuolo Pont: Peste 3 goluri asiatic

Cele două echipe au mers în serii, în precedentele întâlniri. Între multe partide cu cel puțin 4 goluri, s-a strecurat câte un meci fără gol, așa cum s-a întâmplat în sezonul precedent, chiar pe terenul Romei. Atunci, însă, a fost un meci disputat într-un context special, pe o ploaie torențială și un teren inundat. Acum, mizez pe un meci spectaculos, iar cea mai bună cotă am ales-o din oferta de pariuri Betano. Dacă se dau doar 3 goluri, miza va fi returnată.

Miza: 8/10
Cota: 1.82
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici