1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 06.12.2020. Meci spectacol pe Olimpico

Roma vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 06.12.2020. Meci spectacol pe Olimpico

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-12-05 19:51:00

Fotbal Italia - Serie A

06 Decembrie 2020, 16:00

AS Roma

AS Roma

versus
Sassuolo

Sassuolo

2.05

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru AS Roma v Sassuolo

Roma și Sassuolo se întâlnesc într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale etapei a 10-a din Serie A. Cele două sunt despărțite de un singur punct, iar în sezonul precedent au făcut două partide foarte spectaculoase, în care s-au marcat 12 goluri. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Ascensiunea Romei a fost stopată brusc în runda precedentă, când echipa lui Fonseca a pierdut clar derby-ul cu Napoli. A fost 4-0 pentru echipa de pe San Paolo, un eșec usturător, pe care giallorossi nu l-au prevăzut. A fost prima înfrângere a Romei, pe teren, în acest sezon. Roma ocupă locul 6, cu 17 puncte, tot atâtea câte au Lazio, Napoli și Juventus. La mijlocul săptămânii, capitolinii au învins-o pe Young Boys Berna (3-1), meci în care au revenit de la 0-1. 

În afara absenților obișnuiți, Zaniolo și Pastore, Fonseca are probleme în zona defensivei. Smalling și Mancini nu pot fi folosiți, astfel încât defensiva de 3 va fi alcătuită din Ibanez, Cristante și Juan Jesus. Nici Veretout nu va putea fi folosit, iar locul francezului va fi luat de Villar. În ofensivă, ca de obicei, vor juca Pedro, Mkhitaryan și Dzeko. 

Roma are 8 meciuri fără eșec pe teren propriu, în Serie A, de la 0-2 cu Udinese, în iulie. În această perioadă, doar Inter (2-2) și Juventus (2-2) au plecat neînvinse de pe Olimpico. În 16 dintre ultimele 18 meciuri din Serie A, jucate de Roma, s-au marcat cel puțin 3 goluri. În 5 dintre ultimele 7 meciuri de pe Olimpico, Roma a condus atât la pauză, cât și la final.  

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca Roma, și Sassuolo a suferit un eșec drastic în ultima etapă de campionat. La Reggio Emilia, Sassuolo a avut un start de coșmar cu Inter. A luat două goluri în primul sfert de oră și, în ciuda ocaziilor pe care și le-a creat până la pauză, nu a mai putut reveni. Golul lui Gagliardini, venit în minutul 60, a pus punct speranțelor echipei lui De Zerbi. 0-3 cu Inter a fost prima înfrângere pentru Sassuolo, în acest sezon. Ceea ce îi dă, totuși, un moral bun lui Sassuolo este că s-a descurcat mult mai bine în deplasare, decât pe teren propriu, astfel încât echipa lui De Zerbi vine să câștige pentru prima dată în istorie pe Olimpico.

De Zerbi nu-i poate folosi pe Romagna și Chiricheș, în defensivă, dar nici pe Caputo, în atac. Partenerul lui Ferrari, în centrul apărării, va fi brazilianul Marlon, iar tânărul Raspadori va încerca să-l facă uitat pe golgheterul Ciccio Caputo. Cum nici Defrel nu e în cea mai bună condiție fizică, linia de 3 din spatele lui Raspadori va fi alcătuită tot din Berardi, Djuricic și Boga.

Sassuolo are procentaj maxim în deplasările din acest sezon. Neroverzii au câștigat toate cele 4 partide jucate departe de Mapei Stadium. În toate cele 4 meciuri, Sassuolo a marcat de cel puțin două ori. În ultimele două, echipa lui De Zerbi nu a luat gol, 2-0 cu Napoli și Verona. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar Mirante
Fundași Ibanez, Cristante, Jesus
Mijlocaşi Karsdorp, Pellegrini, Villar, Spinazzola
Atacanţi Pedro, Mkhitaryan - Dzeko
Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio
Mijlocaşi Locatelli, M. Lopez - Berardi, Djuricic, Boga
Atacanţi Raspadori

Statistica meciurilor directe AS Roma v Sassuolo

Roma a pierdut o singură dată în fața lui Sassuolo, în sezonul precedent, la Reggio Emilia. În cele 7 meciuri de pe Olimpico, au marcat de fiecare dată ambele echipe, iar în 5 dintre ele s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Cote pentru AS Roma v Sassuolo

Roma are 1.68 la victorie. Un Over 2 în primele 45 de minute este cotat la 3.55.

AS Roma vs Sassuolo Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Roma și Sassuolo sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A. În meciurile lor s-au marcat peste 30 de goluri, în acest sezon, astfel încât mă aștept ca meciul să fie unul foarte spectaculos. În sezonul precedent, fiecare a câștigat pe teren propriu, cu același scor, 4-2, iar în prima repriză s-au marcat cel puțin 3 goluri. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru acest scenariu.

Miza: 10/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

AS Roma vs Sassuolo Pont: Peste 2.5 goluri

Pont pentru proiectul #biletulzilei. Se întâlnesc două echipe cu apetit ofensiv ieșit din comun, după 4 partide jucate pe teren propriu, respectiv în deplasare, ambele echipe au același golaveraj, 12-4, o medie de 4 goluri pe meci, cu singura deosebire că AS Roma are 3 victorii și 1 egal, în timp ce Sassuolo 4 victorii. Sezonul trecut cele două confruntări directe au adus același scor, 4-2 pentru formația care a jucat rolul de gazdă. Având în vedere aceste aspecte, cred că vom vedea măcar 3 goluri în această confruntare și am ales pariul peste 2,5 goluri la o cotă oferită de Unibet pariuri sportive.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 2.5 goluri

1.35
AS Roma vs Sassuolo

06 Dec 20, 16:00

Miza: 1/10
Cota: 1.35
Status: Pierdut

AS Roma vs Sassuolo Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Este lesne de înțeles ce pariu aleg pentru această confruntare. Golaverajul celor două formații indică o poftă de gol ce pare că nu poate fi stăvilită. Pe lângă acest aspect, Roma și Sassuolo au oferit 2 partide spectaculoase sezonul trecut, fiecare câștigând cu 4-2, jumătate din goluri venind în prima repriză. Cota este destul de mică pentru acest pronostic și chiar dacă mă tem să n-avem parte de proverbul cu sacul la pomul lăudat, aleg cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.88
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici