1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. AS Roma vs Sampdoria

AS Roma – Sampdoria, Ponturi Pariuri Fotbal Italia, Serie A, 02.04.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-04-01 19:38:00

Fotbal Italia - Serie A

02 Aprilie 2023, 19:00

AS Roma

AS Roma

versus
Sampdoria

Sampdoria

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru AS Roma v Sampdoria

AS Roma reia lupta pentru Top 4 în Serie A (Italia) cu un joc pe teren propriu, duminică, de la ora 19:00, contra echipei Sampdoria. Am selectat și pariuri pentru această întâlnire din cadrul etapei a 28-a.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

AS Roma a petrecut pauza internațională pe locul 5, dar totul este posibil pentru trupa lui Jose Mourinho, în tentativa de a reveni În Liga Campionilor. Cu 11 meciuri la dispoziție până la final, Giallorossi sunt la 5 puncte distanță de Lazio, echipa care ocupă locul secund. Capitolinii sunt implicați și în fazele superioare ale Europa League. În curând urmează o „dublă” cu Feyenoord în sferturile de finală, dar toate gândurile lor se îndreapă acum către Sampdoria și cum pot să treacă peste seria de rezultate mai slabe din ultimele runde.

Dybala & Co au un singur succes în cele mai recente patru etape, unul cu mare greutate, contra Juventus (1-0). Celelalte trei jocuri le-au pierdut, cu Cremonese (1-2, deplasare), Sassuolo (3-4, acasă) și Lazio (0-1, deplasare). Roma caută să revină acum pe un drum câștigător după ce a suferit înfrângeri consecutive în Serie A pentru prima dată din ianuarie anul trecut.

Cu 35 de goluri marcate, capitolinii au cel mai slab atac dintre primele opt formații. O statistică interesantă spune că trupa lui Mourinho a marcat în acest sezon 40% din goluri în urma unor faze fixe. Fundașii Smalling, Roger Ibanez, Mancini și Cristante au înscris în total opt goluri. Ultimii trei lipsesc însă de la acest joc, din cauza suspendărilor. Așadar, o problemă în plus pentru Mourinho de a găsi soluții pentru a înscrie mai multe goluri. Ori victoria contra Sampdoriei pare esențială.

Tot din apărare va lipsi și Kumbulla, astfel că echipa gazdă se vede nevoită să schimbe substanțial. Prin urmare, în linia de trei în apărare și-ar putea face apariția Diego Llorente și Zeki Celik, ambii cu prezențe rare ca titulari. Singurul semn de întrebare pentru managerul portughez va fi cu cine va juca în atac, cu Tammy Abraham sau Andrea Belotti. Ultimul este fără gol în Serie A după transferul de la Torino, dar are un istoric bun contra Sampdoriei, cu două goluri marcate.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Sampdoria: Forma echipei, știri și statistici

Sampdoria are șanse mici de supraviețuire după un sezon complicat din toate punctele de vedere: rezultate, parte financiară, probleme de lot, etc. În ultimele 11 meciuri pe care le mai au, Blucerchiati au un handicap de 9 puncte de recuperat față de locul 17. Practic, mai au pe masă 33 de puncte și pot ajunge la maximum 48 până la final.

Formația pregătită de Dejan Stankovic ajunge însă în capitală după ce a câștigat ultimul joc, 3-1 cu Verona. Marco Gabbiadini a marcat două goluri înainte de pauză, iar Zanoli a stabilit rezultatul final în prelungiri. Aceasta a fost și prima partidă a sezonului în care Sampdoria a marcat trei goluri. De asemenea, a întrerupt o serie de 10 partide fără victorie. Contra Veronei a fost doar al treilea succes din anul competițional și al doilea din 2023.

În ciuda faptului că a punctat de cinci ori în ultimele două runde (a marcat două goluri și la Juventus, scor 2-4), Sampdoria continuă să aibă cel mai slab atac din campionat (16 goluri). Iar două victorii nu au mai legat în Serie A din 2021! Așadar, clubul traversează o perioadă cruntă, chiar dramatică având în vedere trecutul și bazinul de fani pe care încă îl deține. Nu doar că este aproape de o retrogradare, dar gruparea de pe Stadio Luigi Ferraris este aproape și de un faliment!

Manolo Gabbiadini va conduce atacul lui Stankovic și pe Olimpico. El a marcat în ultimele două meciuri din Serie A jucate pe terenul Romei. Iar în prezent este golgheterul echipei, cu 6 goluri, ceea ce înseamnă 37% din totalul echipei. Mijlocașul Tomas Rincon revine după o suspendare, dar Bram Nuytinck este acum absent din cauza cartonașelor.

180 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar Patricio
Fundași Celik, Smalling, Llorente
Mijlocaşi Zalewski, Matic, Wijnaldum, Spinazzola
Atacanţi Pellegrini, Dybala; Belotti
Sampdoria Echipă probabilă Sampdoria
Portar Turk
Fundași Zanoli, Murillo, Amione
Mijlocaşi Leris, Winks, Rincon, Augello;
Atacanţi Cuisance, Djuricic; Gabbiadini

Statistica meciurilor directe AS Roma v Sampdoria

Roma a învins Sampdoria cu 1-0 în ultimele două jocuri directe, de fiecare dată în deplasare. Iar în patru din ultimele cinci jocuri a marcat un singur gol, suficient pentru a puncta (trei victorii și un rezultat de egalitate).

50 RON CADOU FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru AS Roma v Sampdoria

Partida tur a fost destul de tensionată, arbitrii au arătat nu mai puțin de opt cartonașe galbene. Nu va fi „liniște” nici cu această ocazie, cel puțin situația din clasament obligă cele două echipe să joace tare.  Pentru over 5,5 cartonașe și la retur, cota este 1.95 la Unibet pariuri sportive.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

AS Roma vs Sampdoria Pont: Total sub 2,5 goluri

Roma are cele mai puține goluri înscrie dintre formațiile clasate pe primele opt locuri, iar Sampdoria este singura formație din campionat cu sub 20 de goluri la total. Acesta ar fi un aspect... Al doilea, dacă ne uităm pe istoria recentă a jocurilor directe, observăm că 7 din ultimele opt meciuri au avut sub 2,5 goluri, inclusiv în ultimele cinci. Având în vedere că ambele formații au mare nevoie de puncte, mizăm pe un alt meci strâns. Sampdoria se va închide probabil în apărare, astfel că Roma va avea o misiune deloc ușoară să o depășească.

Fotbal Italia - Serie A

Total sub 2,5 goluri

1.82
AS Roma vs Sampdoria

02 Apr 23, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici