1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. AS Roma vs Salernitana

AS Roma vs Salernitana. Ponturi Pariuri Serie A, 22.05.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-05-21 16:20:00

Fotbal Italia - Serie A

22 Mai 2023, 19:30

AS Roma

AS Roma

versus
Salernitana

Salernitana

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Roma v Salernitana

Roma primește vizita Salernitanei, în etapa a 36-a din Serie A. Proaspăt calificată în finala Europa League, Roma este abia a 7-a în Serie A, la 6 puncte în spatele lui Lazio. Salernitana este sigură de locul în prima ligă, după ce Verona a pierdut la Bergamo. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma este aproape de o performanță fantastică - al doilea trofeu european consecutiv - dar finalul sezonului nu-i garantează nimic. Calificarea în finala Europa League, după 1-0 și 0-0 cu Bayer Leverkusen, este o realizare importantă, dar în ultimul act o așteaptă o confruntare foarte dură cu cea mai bună echipă din această competiție, Sevilla. În aceste condiții, nu este de neglijat nici finalul de campionat, pentru că distanțele dintre echipe sunt mici. Deocamdată, Roma este pe locul 7 în Serie A, o poziție care, de asemenea, nu-i garantează nimic, de vreme ce este posibil ca Fiorentina să câștige Cupa Italiei și atunci locul 7 nu duce nicăieri. Așadar, un final de sezon care poate să aducă o performanță extraordinară sau o deziluzie majoră. Zona Champions League este la 6 puncte distanță, nu foarte departe. Roma nu are nicio victorie în ultimele 5 meciuri de campionat - 3 remize și două eșecuri - pentru că s-a concentrat exclusiv pe campania europeană, iar în ultimele două meciuri nici nu a marcat, 0-2 cu Inter și 0-0 cu Bologna. Ultimul succes datează din 16 aprilie, 3-0 cu Udinese. Roma are doar două victorii în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu. 

Dybala a fost recuperat, dar nu va fi forțat din primul minut. Argentinianul va intra pe parcurs. Pellegrini și Solbakken vor juca în spatele lui Abraham, care îl va lăsa pe banca de rezerve pe Belotti. Smalling va juca alături de Mancini și Ibanez. Karsdorp, Kumbulla și Darboe sunt accidentați.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Salernitana: Forma echipei, știri și statistici

Salernitana are parte de un final liniștit de sezon. Eșecul Veronei la Bergamo, 1-3 cu Atalanta, a făcut ca Salernitana să scape de orice emoție privind retrogradarea. Salernitana este la 8 puncte de Verona, o distanță imposibil de recuperat. Echipa lui Paulo Sousa este campioana remizelor din Serie A, având nu mai puțin de 14 rezultate de egalitate. Venirea antrenorului portughez a făcut din Salernitana o echipă foarte greu de învins. Sousa a debutat cu un eșec, 0-2 cu Lazio, dar, de atunci, a mai pierdut doar o dată în ultimele 12 meciuri, 1-2 cu Empoli, în urmă cu două etape. Săptămâna trecută, gruparea granata a învins-o pe Atalanta (1-0), pe teren propriu, cu un gol marcat de Candreva în minutul 90. Printre rezultatele importante se află și remizele cu Milan, Napoli și Inter, toate 1-1. Nici 3-3 cu Fiorentina, finalistă a Conference League, nu este de lepădat. Salernitana a câștigat două meciuri în deplasare, în acest sezon, primul chiar pe Olimpico. A fost 3-1 cu Lazio, după ce a fost condusă la pauză, în octombrie. De atunci, băieții lui Sousa au mai câștigat doar la Lecce (2-1). De atunci, au mai jucat 7 meciuri în deplasare și au scos 5 remize. Cel mai dur eșec al sezonului, 2-8 la Bergamo.

Tunisianul Bronn este suspendat, iar Fazio și Valencia au probleme fizice și, cel mai probabil, nu vor fi utilizați pe Olimpico. Candreva și Botheim vor fi utilizați în spatele lui Boulaye Dia, golgheterul Salernitanei, cu 15 goluri marcate. Daniliuc, Gyomber și Pirola vor fi cei trei fundași centrali. 

50 RON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Mancini, Smalling, Ibanez
Mijlocaşi Zalewski, Bove, Cristante, Spinazzola
Atacanţi Pellegrini, Solbakken - Abraham
Salernitana Echipă probabilă Salernitana
Portar Ochoa
Fundași Daniliuc, Gyomber, Pirola
Mijlocaşi Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Bradaric
Atacanţi Candreva, Botheim - Dia

Statistica meciurilor directe AS Roma v Salernitana

Roma are 3 victorii în 3 meciuri cu Salernitana, pe Olimpico, în Serie A. Echipa lui Mourinho a câștigat ultimele 3 partide jucate cu Salernitana, dintre care două în deplasare. Ultimul meci de pe Olimpico s-a încheiat 2-1. În tur, a fost 1-0.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru AS Roma v Salernitana

Roma are 1.50 la victorie. Un meci cu 2-4 goluri este cotat la fel.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

AS Roma vs Salernitana Pont: Roma câștigă HA (-1)

Roma n-ar trebui să aibă probleme în fața unui adversar care s-a văzut cu sacii în căruță. Salernitana pierde greu de când a venit Sousa, dar este de așteptat să se relaxeze puțin, ceea ce ar trebui s-o ajute pe Roma. Deși calificată în finala UEL, echipa lui Mourinho nu are nicio garanție că va și câștiga trofeul, astfel că este de așteptat să trateze meciul cu foarte mare seriozitate. Din oferta de pariuri sportive Betano, am ales varianta unui handicap asiatic, cu miza returnată în cazul în care Roma se impune la limită.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici