1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 15.05.2021

Roma vs Lazio. Ponturi Pariuri Serie A, 15.05.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-05-14 14:15:00

Fotbal Italia - Serie A

15 Mai 2021, 21:45

AS Roma

AS Roma

versus
Lazio

Lazio

2.20

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Roma v Lazio

Roma și Lazio se întâlnesc într-un derby al frustrării, în etapa a 37-a din Serie A. Ambele echipe sunt departe de obiectiv, care era participarea în Champions League. Lazio se va mulțumi cu un loc de Europa League, în vreme ce Roma nu poate termina mai sus de locul 7, care duce în Conference League. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma lasă impresia că vrea să evite locul 7, care duce în Conference League, în finalul unui sezon dezamăgitor. Giallorossi au pornit la drum cu ideea de a reveni în Champions League, ceea ce nu s-a întâmplat. Mai mult, Roma ratează și Europa League, ceea ce înseamnă că a fost un sezon ratat complet. Fonseca va pleca la finalul sezonului în care a dus-o pe Roma în semifinalele Europa League, unde a fost eliminată de Manchester United. Din sezonul viitor, Mourinho va veni pe Olimpico, ceea ce face ca situația unora dintre jucătorii Romei să nu fie certă. Cel mai important este Mikhtaryan care a plecat de la United tocmai din cauza lui Mourinho. În ultima etapă de campionat, Roma a pierdut pe terenul campioanei Inter, care a folosit rezervele. 

Borja Mayoral va juca în ofensivă, iar Dzeko va începe meciul pe bancă. Fuzato rămâne titular între buturi, iar Darboe va juca în linia de mijloc, alături de Cristante. Zaniolo, Calafiori, Veretout, Spinazzola, Pau Lopez și Diawara sunt indisponibili.

Roma a obținut 7 puncte în ultimele 3 meciuri jucate pe Olimpico, unde a adunat 40 de puncte în acest sezon. Roma are doar 18 goluri încasate acasă, a treia apărare din campionat, după Inter și Juventus. 

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio încă mai speră să prindă un loc de UEFA Champions League. Deocamdată, echipa lui Simone inzaghi este pe locul 5, la 6 puncte în spatele lui Napoli, care are și avantajul rezultatelor directe. Totuși, speranțele laziale se leagă de restanța cu Torino, care ar crește puțin miza ultimelor partide, deși este greu de crezut că Napoli se va împiedica de două ori în ultimele două etape. Lazio vine după un succes obținut extrem de greu în fața Parmei, pe care a învis-o cu un gol marcat de Immobile la ultima fază a meciului. Eșecul de la Florența, din urmă cu două etape, a cam scos-o pe Lazio din orice calcule. Oricum, laziali măcar vor încerca să termine sezonul cu două victorii în fața Romei, ceea ce nu este puțin.

Milinkovic-Savic este singurul indisponibil al lui Inzaghi. Parolo va juca în locul mijlocașului sârb. Deși a făcut un meci bun cu Parma, Strakosha îi va ceda locul în poartă lui Reina. Immobile va conduce atacul și-l va avea alături pe Joaquin Correa. Luiz Felipe și Lulic vor prinde un loc de titular.

Lazio n-a mai câștigat derby-ul cu Roma, din postura de oaspete, din aprilie 2017 (3-1). Acela este singurul succes cu Roma gazdă, din ultimii 9 ani. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar Fuzato
Fundași Mancini, Ibanez, Kumbulla
Mijlocaşi Karsdorp, Cristante, Darboe, Bruno Peres
Atacanţi Mkhitaryan, Pellegrini - B. Mayoral
Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași L. Felipe, Acerbi, Radu
Mijlocaşi Lazzari, Parolo, Leiva, L. Alberto, Lulic
Atacanţi Correa, Immobile

Statistica meciurilor directe AS Roma v Lazio

Lazio este neînvinsă în ultimele 4 derby-uri cu Roma, perioadă în care s-a impus de două ori, ultima dată în tur (3-0). Roma n-a mai câștigat din septembrie 2018 (3-1).

Cote pentru AS Roma v Lazio

Over 3 e cotat la 1.85. Over 1 în prima repriză are 1.57.

AS Roma vs Lazio Pont: Peste 5.5 cartonașe

Se anunță un meci încins, deși niciuna dintre cele două echipe nu mai are vreun obiectiv clar pentru ultimele două etape. A fost un sezon lung, epuizant, pe durata căruia s-a adunat multă frustrare, mai ales în tabăra gazdelor, care, deși au ajuns în semifinalele Europa League, pe plan intern au ratat toate obiectivele. În plus, Roma va încerca să răzbune eșecul dur din tur (0-3). Mă aștept ca lucrurile să o ia puțin razna pe Olimpico și mizez pe o partidă cu cel puțin 6 cartonașe. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață. Ultimele 4 meciuri directe au respectat acest scenariu.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 5.5 cartonașe

2.20
AS Roma vs Lazio

15 May 21, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 2.20
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici