1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Roma vs Juventus, Serie A

Pont Roma vs Juventus, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-12 01:19:00

Fotbal Italia - Serie A

12 Ianuarie 2020, 21:45

AS Roma

AS Roma

versus
Juventus

Juventus

5.25

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru AS Roma v Juventus

Roma primește vizita lui Juventus în cel mai tare meci de duminică, în etapa a 19-a din Serie A. Roma e pe loc de Champions, la 4 puncte în spatele rivalei Lazio, în vreme ce Juventus are șansa de a termina turul pe primul loc, în cazul unei victorii. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma e în zona Champions, obiectivul pe care l-a ratat în sezonul precedent. Giallorossi au ratat un moment important, în primul meci al anului, pe care l-au pierdut în fața celor de la Torino. N-a fost neapărat o surpriză, tradițional vorbind, pentru că Roma e echipa care a pierdut cele mai multe meciuri la prima apariție după Anul Nou. Totuși, eșecul cu Torino a venit la capătul unei partide reușite din punct de vedere ofensiv. Roma a avut ocazii, dar nu a reușit să marcheze. Problema Romei e legată de faza defensivă, pe care nu o face atât de bine. Organizarea nu e dintre cele mai bune, iar adversarii pot profita, așa cum a făcut Torino.

Paulo Fonseca a fost destul de mulțumit de randamentul echipei sale, astfel încât va începe meciul cu Juventus cu aceeași formulă din partida cu Torino. Chiar dacă a intra bine pe parcurs, Mkhitaryan va fi tot rezervă, la fel ca Under sau Kalinic.

Eșecul cu Torino a fost al doilea de pe teren propriu, după cel cu Atalanta, tot 0-2, și a venit după 4 victorii consecutive pe Olimpico. Genoa (3-3) și Cagliari (1-1) au mai plecat neînvinse de pe terenul Romei.

Ultimele 5 meciuri

Roma - Torino 0-2

Fiorentina - Roma 1-4

Roma - SPAL 3-1

Roma - Wolfsberger 2-2 (UEL)

Inter - Roma 0-0

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus e pe 2, la un punct în spatele lui Inter, dar poate încheia turul pe prima poziție, în cazul unei victorii. Bianconeri au început anul cu un succes categoric, 4-0 cu Cagliari, și abia așteaptă să reînnoade șirul succeselor pe Olimpico, întrerupt în urmă cu 6 ani. Juventus vine după 3 victorii consecutive, perioadă în care a marcat de 9 ori. Ultimul eșec s-a înregistrat tot pe Olimpico, 1-3 cu Lazio.

Sarri nu va schimba nimic față de meciul cu Cagliari. Cum Bentancur mai are de ispășit două etape de suspendare, antrenorul lui Juventus îi va da credit tot lui Rabiot, alături de Pjanic și Matuidi. Ramsey n-a făcut un meci rău în runda precedentă și va rămâne în primul 11. Deși a marcat, Higuain va începe tot pe bancă. După prima triplă în Serie A, Cristiano va juca alături de Dybala, în ofensivă.

Juventus a câștigat 3 dintre ultimele 4 meciuri din deplasare. Excepția e chiar meciul de pe Olimpico, cu Lazio (1-3). Fiorentina (0-0) și Lecce (1-1) sunt celelalte două echipe care au scăpat neînvinse, pe teren propriu, cu Juventus.

Ultimele 5 meciuri

Juventus - Cagliari 4-0

Juventus - Lazio 1-3 (Supercupa)

Sampdoria - Juventus 1-2

Juventus - Udinese 3-1

Leverkusen - Juventus 0-2 (UCL)

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar P. Lopez
Fundași Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov
Mijlocaşi Veretout, Diawara - Zaniolo, Pellegrini, Perotti
Atacanţi Dzeko
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași Cuadrado, Demiral, Bonucci, A. Sandro
Mijlocaşi Rabiot, Pjanic, Matuidi
Atacanţi Ramsey - Dybala, Cristiano

Statistica meciurilor directe AS Roma v Juventus

Roma e neînvinsă în ultimele 5 meciuri de acasă cu Juventus. Pe Olimpico, Juventus n-a mai câștigat din mai 2014, când Osvaldo marca singurul gol al meciului. 

Ultimele 5 meciuri

Roma - Juventus 2-0

Juventus - Roma 1-0

Roma - Juventus 0-0

Juventus - Roma 1-0

Roma - Juventus 1-1 (ICC)

Cote pentru AS Roma v Juventus

Vă invit să mai mizați pe o repriză câștigată de Juventus, la o cotă de 1.63, dar și pe o partidă cu măcar 11 lovituri de la colț, la o cotă de 1.75.



AS Roma vs Juventus Pont: Peste 2 goluri asiatic prima repriză

Roma are de apărat locul de UEFA Champions League, în vreme ce Juventus are șansa de a termina turul peste marea rivală, Inter. Cred că vom avea un meci cu nerv încă din primele 45 de minute, iar statistica ultimelor partide directe nu va mai conta foarte mult. Mă aștept să vedem un meci spectaculos, în care să se marcheze din prima repriză. Nu e exclus să avem 3 goluri încă din primele 45 de minute. Dacă se dau doar două, miza e returnată. Unibet oferă o cotă interesantă, pe car evă invit să mizați moderat.

Miza: 6/10
Cota: 5.25
Status: Anulat

AS Roma vs Juventus Pont: Peste 1.5 goluri

AS Roma nu vrea să rateze Champions League pentru al doilea an consecutiv, momentan fiind pe 5 însă la egalitate cu Atalanta și având un meci mai puțin. Așadar romanii au nevoie de cel puțin un punct aici, motivația fiind suplimentară dacă ne gândim la oponenți. Forma gazdelor este medie, pierzând ultimul meci de acasă 0-2 cu Torino însă câștigând 4-1 la Fiorentina sau 3-1 cu SPAL. Așadar Roma are forță ofensivă. Juventus este pe 2, lucru neobișnuit pentru campionii ultimelor sezoane, însă cu o victorie astăzi pot să depășească pe Inter. Juve este evident iarăși favorită la titlu, în campionat venind după 3 victorii consecutive in care au marcat minim 2 goluri. În plus Cristiano Ronaldo pare in formă bună, un important atu pentru oaspeți. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos cu multe reușite, pariul mergând pe over 1.5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 1.5 goluri

1.25
AS Roma vs Juventus

12 Jan 20, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.25
Status: Castigat

AS Roma vs Juventus Pont: Peste 24,5 faulturi

Partida din această seară de pe Olimpico se anunță una pe viață și pe moarte, în condițiile în care este binecunoscută rivalitatea dintre cele două echipe. Am urmărit-o pe Roma atent în ultimele meciuri - Capitolinii sunt implicați mereu în partide cu un număr ridicat de faulturi: 23-11 cu Torino, 20-16 cu Fiorentina și 12-17 cu Spal. De cealaltă parte, Juve a comis 17 faulturi cu Sampdoria și 11 cu Udinese. În condițiile unui meci tensionat, vom avea fără doar și poate întreruperi dese. Baremul stabilit de Betano este surprinzător de mic (24,5). În meciurile tari din Serie A se depășește de cele mai multe ori borna celor 30 de faulturi, ieri la Inter - Atalanta au fost 35. Cred că vom avea cel puțin 25 in duelul dintre Roma și Juventus, iar cota oferită este una atractivă. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici