1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma vs Atalanta

Roma vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 18.09.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-09-18 00:39:00

Fotbal Italia - Serie A

18 Septembrie 2022, 19:00

AS Roma

AS Roma

versus
Atalanta

Atalanta

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Roma v Atalanta

Roma și Atalanta se întâlnesc în etapa a 7-a din Serie A. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. Băieții lui Mourinho sunt pe locul 5, cu 13 puncte, în vreme ce bergamascii ocupă locul secund, cu 14 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma a reacționat rapid după eșecurile cu Udinese (0-4) și Ludogorets (1-2). Echipa lui Mourinho vine după două victorii consecutive, 2-1 la Empoli și 3-0 cu HJK Helsinki, în grupele Europa League. Eșecul de la Udine n-a lăsat urme foarte mult timp, astfel că suporterii Romei au și uitat înfrângerea usturătoare de pe Dacia Arena. Un succes cu Atalanta ar face ca băieții lui Mourinho să intre în pauza de două săptămâni cu un moral foarte bun. Singurul lucru care nu impresionează, cel puțin în acest moment, este ofensiva. Roma a marcat puțin în primele 6 meciuri din campionat, dar a înscris de 3 ori în ultima partidă disputată, cea cu HJK Helsinki. Doar 8 goluri a înscris gruparea capitolină, în condițiile în care doar Monzei i-a dat 3 goluri. 

Mourinho îl va retrage pe Lorenzo Pellegrini în linia mediană, alături de Cristante, și-l va juca pe Zaniolo din primul minut. Lângă Zaniolo va juca Dybala, care a intrat cu gol după pauză în partida cu HJK. Vârf va fi Tammy Abraham. Englezul a înscris 3 dintre cele 5 goluri pe care Roma i le-a dat Atalantei, în sezonul precedent. Karsdorp este indisponibil mai bine de o lună, după ce s-a accidentat la genunchi, și va fi înlocuit de Celik. Wijnaldum, El Shaarawy și Kumbulla sunt ceilalți indisponibili.

Roma este neînvinsă în ultimele 10 meciuri jucate pe Olimpico, de la un 3-4 cu Juventus, în ianuarie. De atunci, Roma a obținut 6 victorii și 4 remize acasă, iar în 7 dintre aceste partide și-a păstrat poarta intactă, inclusiv în ultimele două.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta face parte din grupul fruntaș, una dintre cele 3 echipe cu 14 puncte, alături de Napoli și Milan. Bergamascii sunt neînvinși în acest sezon, dar tocmai când dădeau impresia că au revenit la un nivel înalt au clacat. A fost doar 1-1 cu Cremonese în ultima etapă, meci în care Atalanta a fost gazdă. Cu Zapata accidentat și cu Muriel într-o formă foarte slabă, Gasperini se bazează pe Koopmeiners, Hojlund și Malinovskyi. Bergamascii au 4 victorii și două remize în cele 6 meciuri de până acum. În afara partidei cu Cremonese, Atalanta a ratat victoria și în meciul cu Milan, 1-1 pe teren propriu, partidă în care echipa lui Gasperini a condus cu 1-0, dar a fost norocoasă că nu a pierdut. 

Pe lângă Zapata, Gasperini nu-i poate folosi nici pe Zappacosta și Djimsiti. Hateboer și Okoli vor fi titularizați în locul celor 2. Palomino este suspendat pentru dopaj și va lipsi o perioadă îndelungată. Ederson va juca în spatele celor 2 atacanți, Malinovskyi și Hojlund. Koopemeiners va fi titularizat în linia mediană. 

Atalanta are un parcurs perfect în deplasările din acest sezon - 3 meciuri, 3 victorii și niciun gol primit, cu Sampdoria (2-0), Verona (1-0) și Monza (2-0). Ultimul eșec extern, 0-2 cu Milan, în penultima etapă a stagiunii precedente. În ultimele 10 etape, Atalanta nu a înregistrat nicio remiză - 6 victorii și 4 eșecuri. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Mancini, Smalling, Ibanez
Mijlocaşi Celik, Cristante, Pellegrini, Spinazzola
Atacanţi Dybala, Zaniolo - Abraham
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Toloi, Demiral, Okoli
Mijlocaşi Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Soppy
Atacanţi Ederson - Malinovskyi, Hojlund

Statistica meciurilor directe AS Roma v Atalanta

Roma s-a impus în ultimele două meciuri directe și are 3 partide fără eșec în fața bergamascilor. Asta, după ce Atalanta câștigase 3 partide consecutive, între care și un 2-0 pe Olimpico. În ultimele 6 întâlniri directe a fost un singur rezultat de egalitate. În 4 dintre ultimele 5 meciuri au marcat ambele echipe. 

Cote pentru AS Roma v Atalanta

GG-ul este cotat la 1.62. Un meci cu cel puțin 10 cornere are 1.87.

Pariază la Netbet pe meciul dintre AS Roma vs Atalanta cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

AS Roma vs Atalanta Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Roma și Atalanta sunt două echipe în formă, care practică un joc spectaculos. Ambele au atuuri în zona ofensivă, dar defensiva încă lasă de dorit, în cazul Romei. În același timp, nici Gasperini nu poate sta foarte liniștit înaintea unui meci pe Stadio Olimpico. Cred că va ieși o partidă spectaculoasă, cu cel puțin 3 goluri. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici