1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Roma vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 22.04.2021

Roma vs Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A, 22.04.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-20 23:26:00

Fotbal Italia - Serie A

22 Aprilie 2021, 19:30

AS Roma

AS Roma

versus
Atalanta

Atalanta

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Roma v Atalanta

Roma și Atalanta se întâlnesc în penultimul meci al etapei a 32-a din Serie A. Roma e pe locul 7 fără șanse reale de a prinde una dintre primele 4 poziții, în vreme ce Atalanta este la doar două puncte de Milan, pe locul 3. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma este doar pe locul 7 cu 7 etape înainte de finalul sezonului, iar șansele de a prinde unul dintre primele 4 locuri sunt minime. Eșecul de la Torino, unde Roma a pierdut cu 3-1 deși a condus cu 1-0, a lăsat-o pe Roma la 8 puncte în spatele lui Juventus. Asta face ca obiectivul Romei, de a prinde un loc de Champions League, să depindă mai mult de Europa League, decât de parcursul din campionat. Echipa lui Fonseca este calificată în semifinalele Europa League, dar adversarul este de temut - Manchester United. Roma a câștigat doar o dată în ultimele 5 etape, 1-0 cu Bologna.

Fonseca are multe probleme de lot. Pedro și El Shaarawy sunt accidentați, iar în locul lor vor juca Pellegrini și Mkhitaryan. Mancini, Cristante și Ibanez vor fi titulari în defensivă, de unde lipsesc Kumbulla și Smalling. Calafiori îl va înlocui pe Spinazzola, și el indisponibil. Diawara este suspendat după eliminarea de la Torino. 

Roma a pierdut doar două meciuri acasă din ultimele 20, cu Napoli și Milan. Până la eșecul cu Milan, Roma a fost echipa cu cele mai multe puncte câștigate acasă. 51 de goluri s-au marcat în cele 16 meciuri jucate pe Olimpico - golaveraj 34-17.

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta calcă totul în picioare în ultima perioadă. Echipa lui Gasperini a câștigat 9 dintre ultimele 10 meciuri de campionat, iar în ultima etapă a învins-o pe Juventus (1-0). A fost succesul care i-a permis Atalantei să urce pe locul 3 și să fie tot mai sigură de o nouă participare în grupele UEFA Champions League. Atalanta vine după 5 victorii consecutive, ultimul eșec fiind cel cu Inter, din deplasare (1-0).

Gasperini se gândește să înceapă cu Zapata și Muriel în ofensivă, dar asta ar însemna să-l lase pe dinafară pe Malinovskyi, omul care a adus victoria cu Juventus. E posibil ca revenirea lui Romero, după suspendare, să coincidă și cu trecerea la apărarea în 4 oameni. Asta ar însemna totuși ca Malinovsky și Muriel să aibă loc împreună în primul 11. 

Atalanta este neînvinsă în 35 dintre ultimele 38 de deplasări din Serie A. Bergamascii au pierdut doar două meciuri afară, în acest sezon, 1-4 cu Napoli, în octombrie, și 0-1 cu Inter, la începutul lui martie. 

Echipe probabile

AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar P. Lopez
Fundași Mancini, Cristante, Ibanez
Mijlocaşi Karsdorp, Villar, Veretout, Calafiori
Atacanţi Pellegrini, Mkhitaryan - Dzeko
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Gollini
Fundași Toloi, Palomino, Romero, Gosens
Mijlocaşi Freuler, De Roon - Malinovskyi, Pessina, Muriel
Atacanţi Zapata

Statistica meciurilor directe AS Roma v Atalanta

Atalanta a câștigat ultimele 3 meciuri cu Roma și este neînvinsă în ultimele 6 întâlniri cu echipa din capitala Italiei. În tur, a fost 4-1 pentru bergamasci, care s-au impus și la ultima vizită pe Olimpico (2-0). Roma n-a mai câștigat un meci acasă, cu Atalanta, din aprilie 2014 (3-1).

Cote pentru AS Roma v Atalanta

Un meci cu cel puțin 3 goluri are o cotă de 1.57. În același timp, varianta GG este cotată la 1.50.

AS Roma vs Atalanta Pont: Peste 9.5 cornere

Roma este obligată să încerce, deși o clasare în primele 4 pare a fi ceva de domeniul imposibilului. În același timp, Atalanta este o echipă pe val, cu 9 victorii în ultimele 10 meciuri. Cred că vom vedea un meci spectaculos, o partidă cu multe faze de poartă. Ambele echipe au atacanți pe care-i caută cu centrări, iar această strategie ar trebui să asigure și un număr destul de mare de cornere. Betano pariuri propune cea mai bună cotă pentru un meci cu cel puțin 10 lovituri de la colțul terenului.

Fotbal Italia - Serie A

Peste 9.5 cornere

2.00
AS Roma vs Atalanta

22 Apr 21, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici