1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Milan vs Udinese, Serie A

Pont Milan vs Udinese, Serie A

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-18 19:45:00

Fotbal Italia - Serie A

19 Ianuarie 2020, 13:30

AC Milan

AC Milan

versus
Udinese

Udinese

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru AC Milan v Udinese

Milan joacă acasă, cu Udinese, în etapa a 20-a din Serie A și vrea să extindă seria pozitivă, după victoriile cu Cagliari și SPAL. Rossonerii au încheiat turul pe locul 10, cu un punct peste adversara din această etapă. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan dă semne de viață după venirea lui Zlatan. Chiar dacă debutul n-a adus decât un 0-0 acasă cu Sampdoria, Ibrahimovic și Leao au adus primul succes al rossonerilor, după 3 etape, în deplasarea de la Cagliari (2-0). Cele 3 puncte i-au permis echipei lui Pioli să termine turul deasupra lui Napoli, cealaltă mare dezamăgire a sezonului. La mijlocul săptămânii, Milan n-a avut emoții cu SPAL, pe care a învins-o cu 3-0 în Cupa Italiei. Pioli a odihnit o parte a titularilor și l-a debutat pe Simon Kjaer, adus pentru a întări defensiva. 

Danezul a jucat bine și va rămâne printre titulari. Zlatan și Leao, odihniți în cupă, vor reveni printre titulari. Samu Castillejo a profitat de șansa pe care i-a oferit-o Pioli și va juca din nou din primul minut, în locul lui Suso. Calhanoglu acuză o problemă și va fi înlocuit de Bonaventura. Duarte, Biglia, Calabria și Musacchio sunt celelalte nume de pe lista indisponibililor.

Milan are doar două victorii pe teren propriu, 1-0 cu Brescia și SPAL. Sunt 4 etape de când rossonerii nu s-au mai impus pe San Siro, perioadă în care au pierdut cu Lazio (1-2) și au remizat cu Napoli (1-1), Sassuollo (0-0) și Sampdoria (0-0).

Ultimele 5 meciuri

Milan - SPAL 3-0

Cagliari - Milan 0-2

Milan - Sampdoria 0-0

Atalanta - Milan 5-0

Milan - Sassuolo 0-0

Udinese: Forma echipei, știri și statistici

Udinese a încheiat turul în forță. A câștigat ultimele 3 etape și e la un singur punct în spatele rossonerilor, dar la egalitate cu Napoli. Seria bună nu a fost continuată și în Cupa Italiei, unde friulanii au fost învinși la scor de Juventus (4-0). Luca Gotti a folosit o echipă diferită de cea utilizată în mod obișnuit. Udinese speră să mai urce în clasament pentru a scăpa cât mai repede de grijile retorgradării. Zona roșie e la 10 puncte în spate, dar Udinese e o echipă inconstantă. 

Spre deosebire de meciul de la Torino, printre titulari vor reveni Lasagna și Okaka, în atac, plus De Paul, Mandragora și Fofana, la mijlocul terenului. Samir e singurul indisponibil, dar Gotti are o linie defensivă destul de decentă.

Udinese are doar două victorii în deplasare, în acest sezon, cu Genoa (3-1) și Lecce (1-0). Succesul de pe via del Mare a pus punct unei serii de 3 eșecuri, în care Udinese a primit 8 goluri. În afara celor două victorii, Udinese a mai terminat un singur meci fără eșec, în deplasare, 0-0 la Verona.

Ultimele 5 meciuri

Juventus - Udinese 4-0

Udinese - Sassuolo 3-0

Lecce - Udinese 0-1

Juventus - Udinese 3-1 

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Castillejo, Kessie, Bennacer, Bonaventura
Atacanţi Leao, Ibrahimovic
Udinese Echipă probabilă Udinese
Portar Musso
Fundași Becao, Troost-Ekong, Nuiytinck
Mijlocaşi Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Sema
Atacanţi Okaka, Lasagna

Statistica meciurilor directe AC Milan v Udinese

Milan are un singur succes în ultimele 3 meciuri acasă cu Udinese. În tur, friulanii s-au impus cu 1-0. Udinese s-a impus ultima dată pe San Siro în septembrie 2016 (1-0).

Ultimele 5 meciuri

Udinese - Milan 1-0

Milan - Udinese 1-1

Udinese - Milan 0-1

Udinese - Milan 1-1

Milan - Udinese 2-1

Cote pentru AC Milan v Udinese

Ar mai fi de încercat * Milan HA (-1) - cota 2.00

                                 * Over 1 - prima repriză - cota 1.92

AC Milan vs Udinese Pont: Milan câștigă

Revenirea lui Zlatan, printre titulari, a fost de bun augur. Suedezul a marcat la Cagliari, lucru pe care l-a făcut și partenerul său din ofensivă, Leao. Cei doi vor fi titulari și cu Udinese, o echipă care nu are decât două victorii în deplasare, în acest sezon, pe terenul unor echipe amenințate de retrogradare, Lecce și Genoa. Deși a legat 3 victorii, nu cred că echipa lui Gotti o va putea încurca pe Milan, mai ales după eșecul drastic de la Torino, în Cupă. Victoria rossonerilor nu are o cotă foarte mare, dar are șanse destule de reușită.

Fotbal Italia - Serie A

Milan câștigă

1.57
AC Milan vs Udinese

19 Jan 20, 13:30

Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici