1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Sassuolo

Milan vs Sassuolo. Ponturi Pariuri Serie A, 28.11.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-27 11:58:00

Fotbal Italia - Serie A

28 Noiembrie 2021, 16:00

AC Milan

AC Milan

versus
Sassuolo

Sassuolo

2.35

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AC Milan v Sassuolo

Milan primește vizita lui Sassuolo, în etapa a 14-a din Serie A. Rossoneri vin după primul eșec stagional, dar sunt la egalitate de puncte cu Napoli, în fruntea clasamentului. Sassuolo continuă să joace frumos, dar să risipească puncte. Neroverzii sunt abia pe locul 13, cu un singur punct scos în ultimele 3 etape. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan a pierdut runda precedentă pentru prima dată în campionat, 3-4 cu Fiorentina, dar eșecul de pe Artemio Franchi nu a schimbat prea mult datele problemei, pentru că aceeași soartă a avut-o și Napoli, astfel că ambele echipe au rămas la același număr de puncte. La mijlocul săptămânii, Milan a obținut un succes fundamental la Madrid, 1-0 cu Atletico, ceea ce îi păstrează șanse de calificare în optimile Ligii. Nu numai scorul a fost favorabil, ci și jocul a fost la cote înalte, ceea ce le dă băieților lui Pioli un moral foarte bun. Antrenorul rossonerilor tocmai și-a prelungit contractul până în 2023, fiind tehnicianul cu cea mai mare medie de puncte din ultimii 70 de ani - 1.93 puncte/meci. Milan are un singur punct obținut în ultimele două partide de campionat, în derby-ul cu Inter (1-1). 

Pioli a primit vești bune înaintea meciului. Maignan și Tomori sunt apți și este posibil să-i vedem pe ambii încă din primul minut. Asta înseamnă că Tătărușanu și Romagnoli vor rămâne pe bancă. Cu Giroud accidentat, Zlatan va fi titular, la fel ca Leao, care avea nevoie de o mică pauză. Florenzi va fi titular în flancul drept al defensivei, în locul lui Calabria, accidentat. Rebic este indisponibil. 

Sassuolo este ultima echipă care a învins-o pe Milan pe San Siro, 2-1 în sezonul precedent. De atunci, Milan a adunat 8 meciuri fără eșec, între care 6 victorii. În ultimele două partide jucate acasă, Milan a marcat doar câte un gol, după ce în precedentele 4 meciuri marcase de cel puțin două ori. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sassuolo: Forma echipei, știri și statistici

Sassuolo a intrat în vrie după cel mai important succes al sezonului. În loc să prindă aripi și să avanseze spre zona europeană, echipa lui Alessio Dionisi s-a prăbușit după victoria cu Juventus, 2-1 la Torino. Sassuolo a mai scos un singur punct în ultimele 3 etape, și acela pe teren propriu, cu ultima clasată la vremea respectivă, Cagliari (2-2). Neroverzii sunt abia pe locul 13, cu doar 15 puncte, cu 6 peste zona retrogradării, prea puțin pentru ambițiile de la startul sezonului. De când a câștigat la Torino, Sassuolo a pierdut cu Empoli (1-2) și Udinese (2-3), echipe lipsite de mari pretenții. Alessio Dionisi încă nu reușește să pună la punct defensiva, care a încasat 20 de goluri. Doar două meciuri fără gol primit are Sassuolo, niciunul în ultimele 7 etape, în care scenariul a fost GG3+.

Dionisi nu va putea conta pe Frattesi, suspendat, Obiang, Romagna, Djuricic, Boga și Goldaniga. Scamacca va juca în ofensivă, sprijinit de o linie de 3 alcătuită din Berardi, Raspadori și Traore. Chiricheș va reveni în centrul defensivei, alături de Ferrari. În ultima etapă, Ayhan a jucat în centrul apărării, iar Chiricheș a fost rezervă. 

Sassuolo are două victorii în deplasare, în acest sezon, 3-2 la Verona și 2-1 la Torino. Echipa lui Dionisi a pierdut cu Roma și Atalanta, 1-2 în ambele meciuri, și Udinese (2-3). Neroverzii au un singur egal în cele 6 deplasări de până acum, 2-2 cu Genoa. Așadar, numai meciuri de GG3+ în contul echipei lui Alessio Dionisi. 

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Florenzi, Kjaer, Tomori, Theo
Mijlocaşi Kessie, Tonali - Saelemaekers, Diaz, Leao
Atacanţi Zlatan
Sassuolo Echipă probabilă Sassuolo
Portar Consigli
Fundași Toljan, Chiricheș, Ferrari, Rogerio
Mijlocaşi Magnanelli, Lopez - Berardi, Raspadori, Traore
Atacanţi Scamacca

Statistica meciurilor directe AC Milan v Sassuolo

Sassuolo a câștigat ultimul meci direct, chiar la Milano, în sezonul precedent (2-1), după ce a fost condusă la pauză. De altfel, în ultimele 3 meciuri directe s-au impus oaspeții, indiferent de stadionul pe care s-a jucat meciul. Ultima victorie acasă îi aparține lui Milan (1-0), în sezonul 2018/19. Ultimele 3 partide au fost de GG3+.

Cote pentru AC Milan v Sassuolo

Milan are 1.55 la victorie. Un meci cu cel puțin 11 cornere este cotat la 2.07.

AC Milan vs Sassuolo Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Ne așteaptă un meci foarte disputat pe San Siro, între două echipe care au multe de spus din punct de vedere ofensiv, dar care rămân datoare la capitolul apărare. În ultimele două etape, ambele echipe au fost implicate în meciuri în care s-a marcat de cel puțin două ori până la pauză. Pe această idee merg și în cazul acestui meci, iar cota pe care am găsit-o în oferta de pariuri Betano este mai mult decât tentantă.

Miza: 5/10
Cota: 2.35
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici