1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Juventus

Milan vs Juventus. Ponturi Pariuri Serie A, 23.01.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-23 01:03:00

Fotbal Italia - Serie A

23 Ianuarie 2022, 21:45

AC Milan

AC Milan

versus
Juventus

Juventus

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AC Milan v Juventus

Derby-ul etapei a 23-a din Serie A se joacă la Milano, unde Milan o întâlnește pe Juventus. Echipa lui Pioli este pe locul 2, la 5 puncte în spatele Interului, dar poate ajunge pe 3, dacă Napoli o învinge pe Salernitana. Juventus este pe 5, dar urcă pe 4 în cazul unei victorii, cu un punct peste Atalanta. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan riscă să-i piardă urma Interului în lupta pentru titlu, dar și poziția secundă, în cazul în care nu reușește să o învingă pe Juventus. Inter s-a distanțat deja la 5 puncte și are și un meci mai puțin disputat. Milan a pierdut surprinzător acasă, în runda precedentă. A fost 1-2 cu Spezia, un meci în care Messias a marcat în minutul 92, dar arbitrul apucase să fluiere fault în loc să lase avantaj. În ultimul minut al meciului, Spezia a dat lovitura iar echipa lui Pioli a ratat șansa de a urca pe primul loc. Se anunță o perioadă complicată, în condițiile în care Milan va juca și cu Inter, imediat după partida cu Juventus. Pentru ca partida cu Inter să aibă o miză mare, e vital ca băieții lui Pioli să se impună cu Juventus.

Pioli încă are multe probleme de lot. Kjaer și Tomori sunt indisponibili, dar a revenit Romagnoli, care va juca alături de Kalulu în centrul denfesivei, Bennacer s-a întors deja de la Cupa Africii, dar va fi rezervă. Krunic va juac alături de Tonali, revenit după suspendare. În atac, Ibrahimovic va fi sprijinit de Saelemaekers, Diaz și Leao. Rebic și Giroud vor fi rezerve. Ballo Toure și Kessie sunt la echipele naționale.

Milan are doar două victorii în ultimele 6 meciuri pe teren propriu. Cu Inter a remizat, 1-1, iar alte 3 partide s-au încheiat cu eșecuri - cu Sassuolo, Napoli și Spezia. Meciul cu Napoli este singurul în care Milan nu a marcat acasă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus traversează cea mai bună perioadă a sezonului. A adunat 8 partide fără eșec, între care nu mai puțin de 6 victorii, iar acum are șansa de a urca pe loc de UEFA Champions League. Pentru a ajunge pe poziția a patra, echipa lui Allegri are nevoie de un succes la Milano, acolo unde antrenorul lui Juvenuts a câștigat primul titlu al carierei. La mijlocul săptămânii, Juventus s-a distrat cu Sampdoria în Cupa Italiei, 4-1, asta după ce câștigase și cu Udinese, în ultima etapă de campionat, 2-0. Singurul pas greșit din ultima perioadă este cel din Supercupă, pe care a pierdut-o în minutul 120 din pricina erorii lui Alex Sandro. Juventus n-a mai pierdut în campionat de la meciul cu Atalanta (0-1), jucat pe 27 noiembrie. 

McKennie s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus în ultima perioadă și va fi titular în linia de 3 din spatele lui Morata, alături de Dybala și Cuadrado. Columbianul va fi avansat, iar De Sciglio va juca fundaș dreapta. Chiellini va face cuplu cu De Ligt în centrul apărării. Chiesa și Bonucci sunt singurii absenți ai lui Allegri.

Juventus are 4 victorii și o remiză în ultimele 5 deplasări. Ultimul eșec este cel de la Verona, 1-2 cu Hellas, la finalul lui octombrie. În tot sezonul , Juventus a pierdut doar două meciuri afară, primul fiind cel de la Napoli (1-2). La precedentele vizite făcute la Milano, în acest sezon, Juventus nu a pierdut cu Inter în campionat, 1-1, rezultat pe care l-a repetat și în primele 90 de minute din Supercupă.

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Florenzi, Kalulu, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Tonali, Krunic - Saelemaekers, Diaz, Leao
Atacanţi Ibrahimovic
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași De Sciglio, De Ligt, Chiellini, Pellegrini
Mijlocaşi Locatelli, Rabiot - Cuadrado, Dybala, McKennie
Atacanţi Morata

Statistica meciurilor directe AC Milan v Juventus

În tur a fost 1-1, iar Milan este neînvinsă în 5 dintre ultimele 6 meciuri directe, ceea ce este o raritate în ultimul deceniu. Ultima partidă jucată pe San Siro s-a încheiat cu victoria lui Juventus, 3-1 în ianuarie anul trecut. Ultimul succes al rossonerilor datează din sezonul precedent, 3-0 la Torino, în mai. Milan n-a mai câștigat acasă cu Juventus din iulie 2020, când a revenit incredibil de la 0-2 și s-a impus cu 4-2. 

Cote pentru AC Milan v Juventus

GG-ul este cotat la 1.65. Un meci cu cel puțin 10 cornere are 1.72

AC Milan vs Juventus Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Milan este într-o perioadă în care nu-i ies prea multe, iar jocul pare nesigur. În același timp, Juventus a devenit foarte solidă și a adunat 8 meciuri fără eșec, ceea ce părea inimaginabil în startul sezonului. Se anunță un meci echilibrat, fără ca acest lucru să însemne că spectacolul va lipsi. Ba mai mult, cred că vom vedea goluri încă din prima repriză, așa cum ne-au obișnuit cele două echipe, în meciurile cărora se marchează încă dinaintea pauzei. Din oferta de pariuri Betano am ales un Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se înscrie doar o dată.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici