1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Juventus. Ponturi Italia Serie A, 07.07.2020. Încă un pas spre titlu?

Milan vs Juventus. Ponturi Italia Serie A, 07.07.2020. Încă un pas spre titlu?

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-07-07 00:23:00

Fotbal Italia - Serie A

07 Iulie 2020, 22:45

AC Milan

AC Milan

versus
Juventus

Juventus

1.96

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AC Milan v Juventus

Milan și Juventus se întâlnesc pe San Siro, în etapa a 31-a din Serie A. Milan încă nu și-a asigurat prezența în Europa League, iar Juventus se îndreaptă către al 9-lea titlu consecutiv. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan e neînvinsă de la reluarea sezonului, timp în care a jucat 4 meciuri de campionat și unul de Cupă. Rossoneri sunt pe locul 7, dar au venit la două puncte de Roma și Napoli, care se află la egalitate, pe pozițiile 5 și 6. În ultimele 3 etape, Milan le-a învins pe Roma (2-0), acasă, și Lazio (3-0) în deplasare, iar cu o abordare corectă ar fi reușit să treacă și de SPAL, la Ferrara, unde a obținut doar un punct. Milan a impresionat în partida din runda precedentă, 3-0 cu Lazio, pe Olimpico. Echipa lui Pioli a făcut un meci perfect și ar mai fi putut marca, dar a ratat ocazii uriașe în partea a doua.

Pioli pare să fi găsit formula potrivită, dar are o problemă cu Calhanoglu. Turcul a ieșit accidentat la scurtă vreme după ce a deschis scorul pe Olimpico. Dacă va fi recuperat, va juca din primul minut. Dacă nu, Paqueta va fi titular. Zlatan, schimbat și el la pauză, din pricina unor probleme medicale, e recuperat complet și va fi titular, în vreme ce Rebic va începe meciul pe bancă. În rest, aceiași oameni, din ultimele etape. Samu Castillejo e accidentat.

Milan a câștigat 3 dintre ultimele 5 meciuri pe teren propriu. Genoa e singura care s-a impus pe San Siro, 2-1 înaintea întreruperii campionatului. Milan are mai mult puncte obținute în deplasare decât pe teren propriu, unde nu a câștigat decât de 5 ori în acest sezon. La ultima apariție pe San Siro, Milan a jucat foarte bine și a învins-o pe Roma (2-0). În 4 dintre ultimele 5 meciuri de pe San Siro au marcat ambele echipe.

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus merge ceas în campionat, după cele două meciuri de Cupă în care nu a reușit să marcheze, cu Milan și Napoli. Bianconeri au câștigat toate cele 4 meciuri de până acum și au profitat de pașii greșiți făcuți de Lazio. Juventus are 7 puncte peste Lazio, cu 8 etape înainte de finalul sezonului, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru al 9-lea titlu consecutiv. În ultima etapă, Juventus a învins-o la scor pe Torino (4-1).

Victoria din derby a venit la pachet și cu două evenimente neplăcute. Dybala și De Ligt au fost avertizați și sunt suspendați pentru acest meci. Higuain și Rugani vor intra din primul minut. Cristiano e principalul reper ofensiv, golgheterul bianconerilor, cu 25 de goluri. Portughezul a marcat de fiecare dată în ultimele 4 etape. În poartă, va reveni Szczesny, iar Bentancur, Pjanic și Rabiot vor alcătui linia de 3 mijlocași. Chiellini e refăcut, dar va fi doar rezervă, în vreme ce De Sciglio, Khedira și Demiral sunt accidentați.

Juventus a avut ceva probleme în deplasare, dar înainte de întreruperea campionatului, când a pierdut la Napoli (1-2) și Verona (1-2) și a câștigat greu la Ferrara, cu SPAL (2-1). După pandemie, Juventus s-a impus în ambele deplasări - 2-0 la Bologna și 3-1 cu Genoa. În ultimele 13 deplasări, Juventus și-a păstrat poarta intactă doar de două ori. Cu excepția partidei de la Florența, piemontezii au marcat de fiecare dată pe teren străin.

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez
Mijlocaşi Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Bonaventura, Calhanoglu
Atacanţi Zlatan
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Szczesny
Fundași Cuadrado, Rugani, Bonucci, Danilo
Mijlocaşi Bentancur, Pjanic, Rabiot
Atacanţi Bernardeschi, Higuain, Cristiano

Statistica meciurilor directe AC Milan v Juventus

Milan n-a mai învins-o pe Juventus din 2016, dar, în acest sezon, i-a pus mari probleme. Bianconeri au câștigat greu în tur (1-0), iar în Cupa Italiei nu au reușit s-o învingă pe Milan în semifinale (1-1 și 0-0), deși în retur au jucat din minutul 16 în superioritate numerică.

Cote pentru AC Milan v Juventus

1.72 e cota pentru goluri în ambele porți, iar un meci cu cel puțin 11 cornere e cotat la 1.87.

AC Milan vs Juventus Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Ne așteaptă un meci între două echipe în formă. Ambele sunt neînvinse de la reluarea sezonului, iar în ultima etapă au câștigat la 3 goluri diferență - Milan a făcut-o pe terenul lui Lazio, iar Juventus, în derby-ul cu Torino. Cred că vom vedea o partidă intensă, așa cum au fost, mai mereu, meciurile dintre cele două echipe. Mizez pe un Over 1 în primele 45 de minute, la o cotă excelentă oferită de Betano. În runda precedentă, ambele echipe au marcat de câte două ori până la pauză.

Miza: 8/10
Cota: 1.96
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici