1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Juventus - Ponturi Pariuri Cupa Italiei 13.02.2020. Meciul revanșei

Milan vs Juventus - Ponturi Pariuri Cupa Italiei 13.02.2020. Meciul revanșei

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-02-12 23:27:00

Cupa Italiei

13 Februarie 2020, 21:45

AC Milan

AC Milan

versus
Juventus

Juventus

1.92

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru AC Milan v Juventus

Milan și Juventus se întâlnesc în cea de-a doua semifinală a Cupei Italiei. Ambele echipe vin după eșecuri dureroase și vor încerca să spele imaginea șifonată în ultima etapă de campionat. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului. A pierdut primul meci în 2020, 2-4 cu Inter, deși a condus la pauză cu 2-0. Echipa lui Pioli are 3 meciuri la rând în care nu a reușit să se impună, pentru că victoria cu Torino, din sferturi, a venit după prelungiri. Cu Inter, Milan a jucat perfect în primele 45 de minute, dar s-a prăbușit după pauză. Avantajul de două goluri s-a topit în doar două minute, iar Milan a arătat de ce nu mai reușește să bată niciun adversar de top. Meciul cu Juventus vine într-o perioadă proastă, dar ce adversar poate fi mai bun pentru a ieși din criză, decât campioana Italiei?

Pioli nu va face decât o modificare față de formula pe care a trimis-o în teren în Derby della Madonnina. Va păstra sistemul cu Ibrahimovic vârf și cu Hakan Calhanoglu în spatele lui. Conti este suspendat și va fi înlocuit de Calabria.

Milan e neînvinsă în ultimele 7 meciuri pe teren propriu, dar nu a câștigat decât de două ori - 3-2 cu Udinese și 3-0 cu SPAL, în optimile Cupei.Ultima echipă care a învins-o pe Milan pe San Siro e Lazio, care s-a impus în noiembrie cu 2-1.

Ultimele 5 meciuri

Inter - Milan 4-2

Milan - Verona 1-1

Milan - Torino 4-2 (după prelungiri)

Brescia - Milan 0-1

Milan - Udinese 3-2

Juventus: Forma echipei, știri și statistici

Juventus a pierdut primul loc după al doilea eșec consecutiv în deplasare. După înfrângerea de la Napoli, campioana Italiei a cedat și la Verona, deși a condus cu 1-0. Jocul lui Juventus a fost modest, dezlânat și fără vlagă, ceea ce a făcut ca numărul contestatarilor lui Sarri să crească. Antrenorul piemontezilor s-a întâlnit cu președintele Agnelli și directorul sportiv Paratici, după eșecul de sâmbătă. Cei 3 au luat cina împreună și, spune Sarri, lucrurile sunt în ordine. 

Sarri va face câteva modificări față de meciul de pe Bentegodi. Ramsey va fi titular, la fel ca Dybala. Higuain va rămâne pe bancă, în vreme ce Cristiano e de neînlocuit. Pjanic și Szczesny sunt alți doi titulari care vor fi doar rezerve. Buffon va fi titular în poartă, iar la mijlocul terenului va apărea Matuidi, alături de Rabiot și Bentancur. E posibil ca și De Ligt să rămână pe bancă.

Juventus a pierdut ultimele două deplasări, iar ultimele 4 s-au încheiat cu același scor, 2-1. În 11 dintre ultimele 13 partide jucate afară, în toate competițiile, au marcat ambele echipe. Excepțiile sunt victoriile cu Torino (1-0) și Bayer Leverkusen (2-0).

Ultimele 5 meciuri

Verona - Juventus 2-1

Juventus - Fiorentina 3-0

Napoli - Juventus 2-1

Juventus - Roma 3-1 (Cupa)

Juventus - Parma 3-1

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Kessie, Bennacer - Castillejo, Calhanoglu, Rebic
Atacanţi Ibrahimovic
Juventus Echipă probabilă Juventus
Portar Buffon
Fundași De Sciglio, Bonucci, Rugani, A. Sandro
Mijlocaşi Rabiot, Bentancur, Matuidi
Atacanţi Ramsey - Dybala, Cristiano

Statistica meciurilor directe AC Milan v Juventus

Juventus a câștigat ultimele 9 meciuri cu Milan, care nu a mai obținut un rezultat pozitiv din decembrie 2016, când câștiga Supercupa, la loviturile de departajare. Ultimul succes al rossonerilor datează din octombrie 2016 (1-0).

Ultimele 5 meciuri

Juventus - Milan 1-0

Juventus - Milan 2-1

Juventus - Milan 1-0 (Supercupa)

Milan - Juventus 0-2

Juventus - Milan 4-0 (Cupa)

Cote pentru AC Milan v Juventus

1.60 e cota pentru cel puțin 5 cartonașe galbene, iar 1.57 cea pentru 10 lovituri de la colț. 1.80 primiți pentru pariul de tip GG.

AC Milan vs Juventus Pont: Peste 1 gol asiatic prima repriză

Vor fi peste 70.000 de spectatori pe San Siro, iar Milan speră să le poată oferi un meci mult mai reușit decât precedentul. Rossonerii au arătat că pot evolua foarte bine, totul e să o poată face timp de 90 de minute. În același timp, Juventus caută să-și spele imaginea după eșecul de la Verona, unde, la fel ca Milan, a pierdut după ce a condus cu 1-0. Cred că ambele echipe vor încerca să marcheze încă dinaintea pauzei, chiar dacă vorbim de o confruntare în dublă manșă. Over 1 în prima repriză mi se pare cea mai potrivită alegere pentru un meci în care se întâlnesc două echipe cu imaginea șifonată.

Miza: 8/10
Cota: 1.92
Status: Pierdut

AC Milan vs Juventus Pont: Juventus DNB

AC Milan vine după o înfrângere foarte dramatică, conducând la pauză cu 2-0 pe marea rivală Inter, însă căzând complet în partea secundă și pierzând meciul 2-4. AC Milan arată mai bine în ultimele luni, însă se vede că atunci când întâlnește oponenți de top nu poate să țină ritmul tot meciul, având un lot destul de modest și o apărare permisivă. Acum intră în această semifinală de Cupă însă moralul nu mai are cum să fie atât de bun, iar încrederea jucătorilor poate să cadă în caz că primesc gol. Juventus vine și ea după niște probleme, pierzând 1-2 la Verona și pierzând șefia în Seria A. Sarri are postul în pericol, însă Juve are un lot foarte puternic, pe hârtie cel mai bun din Italia, iar Ronaldo, Dybala sau Pjanic pot rezolva ușor orice partidă. Consider astfel că Juventus este favorită, pariul mergând pe victoria lor DNB (miză returnată in caz de egalitate) la o cotă oferită de Efortuna.

Miza: 10/10
Cota: 1.46
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici