1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Verona

Milan vs Verona. Ponturi Pariuri Serie A, 04.06.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-06-03 16:57:00

Fotbal Italia - Serie A

04 Iunie 2023, 22:00

AC Milan

AC Milan

versus
Hellas Verona

Hellas Verona

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AC Milan v Hellas Verona

Milan joacă acasă cu Verona, în ultima etapă din Serie A. Va fi ultimul meci al lui Ibrahimovic, într-un sezon în care a jucat foarte puțin din pricina accidentărilor. Milan încheie în Top 4, în vreme ce Verona speră să rămână în Serie A. Pentru asta, are nevoie de un rezultat mai bun decât al Speziei în meciul cu Roma sau de același rezultat pentru a merge în baraj cu echipa lui Semplici. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan și-a îndeplinit obiectivul cu o etapă înainte de finalul sezonului, dar parcursul din 2023 a fost oscilant. Echipa lui Pioli a alternat momentele bune cu momentele proaste, iar de aici au rezultat emoțiile care s-au risipit abia după victoria cu Juventus, 1-0 în runda precedentă. Singura necunoscută în ceea ce o privește pe Milan este poziția finală, dar locul 3 sau locul 4 nu contează prea mult, de vreme ce ambele asigură calificarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor, competiție în ale cărei semifinale rossoneri au ajuns în acest sezon. Milan a pierdut un singur meci în ultimele 10 etape, 0-2 cu Spezia, ceea ce înseamnă o serie pozitivă pentru orice echipă, dar nu și pentru băieții lui Pioli, care au avut 4 egaluri în 5 etape, de la începutul lui aprilie până la startul lui mai. Partida cu Verona va fi ultima apariție a lui Zlatan Ibrahimovic la Milan, fără ca asta să însemne că atacantul suedez va intra pe teren, el fiind, în continuare, accidentat. Băieții lui Pioli au pierdut doar două meciuri acasă, în acest sezon, 1-2 cu Napoli și 2-5 cu Sassuolo. În ultimele 8 meciuri de pe San Siro, rossoneri au adunat 5 victorii și 3 remize. Egalurile au venit în meciuri cu echipe de genul Veronei - 0-0 cu Empoli și 1-1 cu Salernitana și Cremonese.

Pioli nu va face modificări în primul 11 și va merge pe mâna celor care au câștigat ultimele două partide, 5-1 cu Sampdoria și 1-0 cu Juventus. Leao tocmai a anunțat prelungirea contractului până în 2028 și va juca în linia de 3 din spatele lui Giroud, alături de Brahim Diaz și Messias Jr. Tonali și Krunic vor juca în fața apărării, în condițiile în care Bennacer s-a operat la genunchi și va lipsi o perioadă îndelungată. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Hellas Verona: Forma echipei, știri și statistici

Verona încă mai speră să se salveze, dacă nu direct, măcar la baraj. Punctul obținut în runda precedentă, 1-1 cu Empoli, a adus-o la egalitate cu Spezia, dar senzația încercată de echipa lui Zaffaroni a fost că merita mai mult. Pe undeva, normal, mai ales că golul toscanilor a fost un autogol al lui Magnani și a venit în minutul 90+6. Cu 3 puncte în locul de unul singur, Verona ar fi avut mai mult spațiu de manevră pe San Siro. Așa, trebuie să obțină măcar același rezultat ca Spezia, pentru a merge la barajul cu echipa lui Semplici, care se va juca în manșă unică, pe teren neutru. Cu alte cuvinte, o victorie la Milano nu ar echivala cu salvarea dacă și Spezia câștigă la Roma. Dacă ambele pierd, se merge în baraj. Verona a obținut un singur succes în ultimele 6 etape, 1-0 la Lecce. Trei dintre ultimele cinci meciuri s-au încheiat cu eșec, iar cel cu Inter, 0-6 pe teren propriu, a fost cel mai dur din acest sezon. În deplasare, Hellas o câștigat doar o dată, la Lecce, și a adunat doar 10 puncte. Ultima deplasare s-a încheiat cu un eșec, 1-3 cu Atalanta.

Cel mai probabil, Zaffaroni va utiliza aceeași formulă din etapa trecută. Ngonge și Verdi vor juca în spatele argentinianului Gaich, care a marcat împotriva lui Empoli, în urmă cu o săptămână. Magnani, Hein și Cabal vor fi cei trei apărători centrali. Lazovic este incert, la fel ca Dawidowicz și Lasagna, în timp ce Henry a încheiat sezonul. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Calabria, Thiaw, Tomori, Theo
Mijlocaşi Tonali, Krunic - Messias, Diaz, Leao
Atacanţi Giroud
Hellas Verona Echipă probabilă Hellas Verona
Portar Montipo
Fundași Magnani, Hien, Cabal
Mijlocaşi Faraoni, Tameze, Abildgaard, Depaoli
Atacanţi Verdi, Ngonge - Gaich

Statistica meciurilor directe AC Milan v Hellas Verona

Milan a câștigat ultimele 4 meciuri cu Verona, dar niciodată n-a avut 5 victorii consecutive cu Hellas. 3 dintre ultimele 4 victorii le-a obținut în deplasare. Ultimul meci jucat pe San Siro s-a încheiat 3-2, în toamna lui 2021. În tur, a fost 2-1. Ultimele 3 meciuri au fost GG3+, iar în 5 dintre ultimele 6 au marcat ambele echipe. 4 dintre ultimele 5 au avut cel puțin 3 goluri. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru AC Milan v Hellas Verona

Milan are 1.88 la victorie. GG-ul este cotat la 1.78.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

AC Milan vs Hellas Verona Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Meciul nu are cine știe ce miză pentru Milan, care și-a îndeplinit obiectivul în runda precedentă, când a câștigat pe terenul lui Juventus. Verona vine pe San Siro să-și joace șansele, astfel că ar trebui să iasă o partidă spectaculoasă, cu multe goluri. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

AC Milan vs Hellas Verona Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Meciul are miză imensă pentru Verona care trage să se salveze de la retrogradare, în timp ce Milan are asigurat locul 4. Deși nu a mai avut motive să tragă tare, diavolii milanezi au reușit 2 victorii, 1-0 în deplasare cu Juventus și 5-1 acasă cu Sampdoria, celei din urmă marcându-i de 3 ori în primele 30 de minute. Cum Verona nu are altceva de făcut decât să se arunce în atac pentru un rezultat cât mai bun este de presupus că se va deschide în apărare. Cota aleasă din oferta Mr. Bit pariuri sportive este una riscantă, dar apetisantă.

Miza: 6/10
Cota: 6.20
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici