1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Torino - Ponturi Pariuri Serie A 17.02.2020. Milan trage tare pentru Europa

Milan vs Torino - Ponturi Pariuri Serie A 17.02.2020. Milan trage tare pentru Europa

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-02-17 00:46:00

Fotbal Italia - Serie A

17 Februarie 2020, 21:45

AC Milan

AC Milan

versus
FC Torino

FC Torino

1.95

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru AC Milan v FC Torino

Milan și Torino se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 24-a din Serie A. 5 puncte le despart pe cele două echipe. Milan vine după două meciuri foarte grele, cu Inter și Juventus, în vreme ce Torino duce în spate povara celor 4 înfrângeri  din ultimele 5 meciuri în toate competițiile. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan nu traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, dar evoluția cu Juventus, din semifinalele Cupei Italiei, le-a dat mai multă încredere băieților lui Stefano Pioli. Milan n-a câștigat, dar a dominat-o clar pe campioana Italiei și a fost egalată în prelungiri, după ce rămăsese în infeioritate numerică. Dacă punem la socoteală și meciul cu Torino, din sferturile Cupei, decis abia după prelungiri, Milan are 4 meciuri fără succes în 90 de minute. Ultima victorie curată datează din 24 ianuarie, 1-0 la Brescia. Totuși, Milan are un singur eșec în 2020, etapa trecută, 2-4 cu Inter. 10 e locul pe care a ajuns Milan, după meciurile din această etapă, dar poate urca pe 6 în cazul unei victorii. 

Pioli nu va face prea multe modificări în primul 11. Rebic a înscris și cu Juventus, după ce punctase și cu Inter și are 5 goluri marcate în ultimele 6 meciuri. Croatul va juca în linia de 3 din spatele lui Zlatan, alături de Calhanoglu și Castillejo. Conti e suspendat, iar Calabria va acoperi flancul drept. Duarte, Biglia și Krunic sunt accidentați.

Milan are un singur succes acasă în ultimele 6 meciuri de campionat, 3-2 cu Udinese. De altfel, pe San Siro, Milan le-a mai bătut doar pe Brescia și SPAL, cu același rezultat 1-0. 4 dintre ultimele 5 meciuri de pe San Siro s-au încheiat la egalitate. 

Ultimele 5 meciuri

Milan - Juventus 1-1 (Cupa Italiei)

Inter - Milan 4-2

Milan - Verona 1-1

Milan - Torino 4-2 (după prelungiri, Cupa Italiei)

Brescia - Milan 0-1

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino își continup seria dezamăgitoare și sub comanda lui Moreno Longo, cel care l-a înlocuit pe Walter Mazzarri. La debutul lui Longo, Torino a condus-o pe Sampdoria până în ultimele 20 de minute, după care a luat 3 goluri în doar 9 minute, astfel că seria fără victorie se prelungește la 5 meciuri. Ultimul succes al lui Torino e un 1-0 cu Bologna, în urmă cu mai bine de o lună. Torino a ajuns pe locul 14, al doar 5 puncte de zona retrogradării. Echipa granata are 4 eșecuri consecutive în Serie A, serie negativă egalată doar de ultima clasată, SPAL.

Izzo este suspendat, după ce a fost eliminat cu Sampdoria, dar Longo va merge mai departe pe ideea apărării în 3, cu Nkoulou. Bremer și Lyanco. Deși a marcat etapa trecută primul gol în acest sezon, Verdi va începe din postura de rezervă. Berenguer va juca alături de Belotti în ofensivă. 

În deplasare, Torino a mers în salturi, în acest sezon. După ce a câștigat primul meci, au venit 4 eșecuri consecutive, apoi 3 victorii și un egal. Echipa lui Longo a pierdut ultimele două meciuri de afară, 1-2 cu Sassuolo și 0-4 cu Lecce, partidă la finalul căreia a fost demis Mazzarri.

Ultimele 5 meciuri

Torino - Sampdoria 1-3

Lecce - Torino 4-0

Milan - Torino 4-2 (după prelungiri, Cupa Italiei)

Torino - Atalanta 0-7

Sassuolo - Torino 2-1 

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Kessie, Bennacer - Castillejo, Calhanoglu, Rebic
Atacanţi Ibrahimovic
FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Sirigu
Fundași Nkoulou, Bremer, Lyanco
Mijlocaşi De Silvestri, Lukic, Rincon, Baselli, Ansaldi
Atacanţi Berenguer, Belotti

Statistica meciurilor directe AC Milan v FC Torino

Torino n-a pierdut în ultimele 6 meciuri de campionat cu Milan. Ultimul succes al rossonerilor a fost un 3-2 în 2016. Totuși, acasă, Milan are 23 de meciuri fără eșec în fața piemontezilor. În urmă cu 3 săptămâni, cele două echipe s-au întâlnit în sferturile Cupei Italiei, iar Milan s-a impus cu 4-2, după prelungiri.

Ultimele 5 meciuri

Milan - Torino 4-2 (după prelungiri, Cupa Italiei)

Torino - Milan 2-1

Torino - Milan 2-0

Milan - Torino 0-0

Torino - Milan 1-1

Cote pentru AC Milan v FC Torino

Milan are 1.55 la victorie. Un Over 1 în prima repriză e cotat la 1.63, iar o partidă cu 11 cornere are 1.65.

AC Milan vs FC Torino Pont: Milan câștigă - HA (-1)

Milan a jucat foarte bine împotriva lui Juventus, astfel că moralul echipei lui Pioli e foarte bun. Iar starea de spirit pozitivă poate bate oboseala fizică acumulată în ultimele două meciuri. De partea cealaltă, Torino duce în spate povara rezultatelor foarte slabe din ultima perioadă. Moreno Longo n-a reușit să redreseze echipa și cred că n-o va face nici acum. Milan are șanse bune s-o învingă pe Torino la două goluri diferență. Dacă va fi un succes la limită, miza va fi returnată. Netbet oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Anulat

AC Milan vs FC Torino Pont: AC Milan victorie

AC Milan traversează o perioadă bună, deși vine după 3 meciuri fără victorie. Însă jocul gazdelor este din ce în ce mai legat, având o singură înfrângere în 9 partide, aceea venind chiar în derby-ul local cu Inter, 2-4. Chiar și acolo Milan a jucat bine o repriză, conducând 2-0 la pauză însă apoi neputând face față. Gazdele vin după 1-1 în Cupă cu Juventus, altă partidă bună în care au condus fiind egalați pe final dintr-un penalty ușor acordat. Torino este în criză, echipa oaspete venind după 5 înfrângeri consecutive, interval în care au primit 20 de goluri, adică o medie de 4/meci. Astfel Torino a fost învinsă 0-7 la Atalanta sau 0-4 la Lecce, ei venind după o altă înfrângere clară, 1-3 acasă cu Sampdoria. Consider astfel că AC Milan este favorită, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Italia - Serie A

AC Milan victorie

1.58
AC Milan vs FC Torino

17 Feb 20, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici