1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Pont Milan vs Torino, Cupa Italiei

Pont Milan vs Torino, Cupa Italiei

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-27 23:23:00

Cupa Italiei

28 Ianuarie 2020, 21:45

AC Milan

AC Milan

versus
FC Torino

FC Torino

2.33

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru AC Milan v FC Torino

Al 3-lea sfet de finală din Cupa Italiei se joacă pe San Siro, unde Milan primește vizita lui Torino. Deși stgă mai bine decât Torino, Milan n-a mai învins echipa granata de 6 meciuri. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan e neînvinsă în ultimele 5 meciuri și le-a câștigat pe ultimele 4. Rossonerii sunt într-o revenire de formă, care a început odată cu revenirea lui Zlatan Ibrahimovic. Jocul nu e extraordinar, dar echipa lui Pioli a adunat rezultatele pozitive în ultima perioadă. Milan e neînvinsă în 2020, iar în ultima etapă a câștigat cu Brescia, 1-0 în deplasare. 

Rebic e într-o formă excelentă și le-a adus rossonerilor 6 puncte în ultimele două partide. Croatul va fi titular împotriva lui Torino, premiul pentru evoluțiile din ultimele două etape. Ibrahimovic ar trebui să fie rezervă, la fel ca în meciul cu SPAL, în care a marcat și Piatek. Polonezul ar putea fi la ultimul meci în tricoul Milanului. Krunic ar putea fi perechea lui Bennacer, în centrul linei de mijloc. Kessie ar urma să fie rezervă.

Ultimele 5 meciuri 

Brescia - Milan 0-1

Milan - Udinese 3-2

Milan - SPAL 3-0 (Cupa)

Cagliari - Milan 0-2

Milan - Sampdoria 0-0

FC Torino: Forma echipei, știri și statistici

Torino nu trece prin cea mai bună perioadă. Echipa lui Mazzarri e una dintre cele mai inconstante trupe din Serie A, iar rezultatele din ultima perioadă vorbesc deslușit despre felul în care Mazzarri nu mai  reușește să se facă înțeles. Ultima apariție a lui Torino a însemnat un eșec usturător, 0-7 acasă, cu Atalanta, cea mai drastică înfrângere suferită de echipa granata, pe teren propriu.

Mazzarri nu are cum să facă prea multe modificări în primul 11. Meite e suspendat, astfel că Lukic va juca alături de Rincon. Zaza și Ansaldi sunt indisponibili. LAxalt, venit chiar de la Milan, va juca în flancul stâng, iar Beregnuer și Verdi vor încerca să-l ajute cât mai mult pe Belotti. Torino s-a calificat destul de greu în sferturi, după un meci cu lovituri de departajare cu Genoa, pe teren propriu.

Ultimele 5 meciuri

Torino - Atalanta 0-7

Sassuolo - Torino 2-1

Torino - Bologna 1-0

Torino - Genoa 1-1 (Cupa)

Roma - Torino 0-2

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Donnarumma
Fundași Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Samu, Krunic, Bennacer, Calhanoglu
Atacanţi Piatek, Krunic
FC Torino Echipă probabilă FC Torino
Portar Sirigu
Fundași Bremer, Djidji, Bonifazzi
Mijlocaşi Aina, Rincon, Lukic, Laxalt
Atacanţi Berenguer, Verdi - Belotti

Statistica meciurilor directe AC Milan v FC Torino

Torino n-a pierdut în ultimele 6 meciuri cu Milan și le-a câștigat pe ultimele două. Milan nu a mai câștigat cu Torino din ianuarie 2017, când trecea de echipa granata în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Ultimele 5 meciuri

Torino - Milan 2-1 

Torino - MIlan 2-0

Milan - Torino 0-0

Torino - Milan 1-1

Milan - Torino 0-0

Cote pentru AC Milan v FC Torino

Milan are 1.72, o cotă excelentă pentru un meci între două echipe care au un traseu diferit în campionat. 1.82 e cota pentru un Over 1 în prima repriză, ceea ce nu e tocmai neobițnuit pentru un meci de cupă.

AC Milan vs FC Torino Pont: Milan HA (-1)

Milan e favorită și ar trebui să meargă mai departe, mai ales că vine după o serie pozitivă. Torino e încă năucă, după ce a luat 7 goluri acasă de la Atalanta. Cred că Milan se poate impune destul de lejer, chiar dacă ultimele rezultate directe nu confirmă această teorie. Pentru siguranță, mizez pe un HA (-1), care permite returnarea mizei în cazul în care rossonerii se impun la un singur gol diferență. Unibet oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 2.33
Status: Pierdut

AC Milan vs FC Torino Pont: AC Milan DNB

Milan intră ca favorită în acest sfert de finală din Coppa Italia, fiind în creștere ca joc și evident ca moral. Totul a pornit de la venirea lui Ibrahimovich, suedezul aducând altă mentalitate și impunând alt nivel inclusiv la antrenamente. De atunci Milan este neînvinsă, venind de fapt după 4 victorii consecutive inclusiv un 3-0 în Cupă cu SPAL. Torino în campionat este o echipă medie, de mijlocul clasamentului. Însă moralul echipei oaspete este serios afectat de meciul jucat în weekend, Torino pierzând acasă 0-7 cu Atalanta, meci în care apărarea evident a dat mari rateuri. Acum Torino o să încerce să își revină, lucru greu de realizat pe San Siro împotriva unei echipe gazdă în formă atât de bună. Consider astfel că Milan se va impune DNB (miză returnată în caz de egalitate), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Efortuna.

Miza: 10/10
Cota: 1.27
Status: Anulat

AC Milan vs FC Torino Pont: GG - Ambele marchează

Se anunță un sfert de finală interesant între Milan și Torino. Milanezii vin după o perioadă bună, cu 4 succese la rând, în timp ce Torino are moralul zdruncinat rău după eșecul 0-7 din ultima etapă din Serie A. Totuși, sunt câteva echipe foarte imprevizibile în Italia, printre care și Torino, care sunt capabile să treacă dintr-o extremă în alta. Mă aștept ca după eșecul umilitor cu Atalanta, Torină să reușească surpriza în seara asta. Nu știu dacă formația lui Mazzarri e capabilă de un succes pe San Siro, dar sunt sigur că torinezii pot marca. Cred astfel că putem asista la un meci cu goluri și implicit reușite de ambele părți, iar cota oferită este una ce aproape ne dublează banii!

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

AC Milan vs FC Torino Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Diavolii de la Milan au legat o serie de 4 victorii consecutive în timp ce asupra lui Torino s-au abătut nori negri de furtună cu 2 eșecuri în care au încasat 2 goluri. Fiind meci de cupă într-o singură manșă, nu este loc de tăiat frunza la câini în ideea unui retur salvator, așa că echipele trebuie să se pună pe treabă încă din primele minute. Și asta înseamnă potențial de goluri marcate rapid, tocmai de aceea pariez, la o cotă decentă, peste 1 gol asiatic la pauză.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici