1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Italia »
  5. Milan vs Roma

Milan vs Roma. Ponturi Pariuri Serie A, 06.01.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-04 16:52:00

Fotbal Italia - Serie A

06 Ianuarie 2022, 19:30

AC Milan

AC Milan

versus
AS Roma

AS Roma

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AC Milan v AS Roma

Milan și Roma se întâlnesc într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale primei etape a returului din Serie A. Milan este pe locul 2, cu 10 puncte peste Roma, ocupanta locului 6. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan a pierdut teren în lupta cu Inter, care s-a distanțat la 4 puncte. Chiar și așa, echipa lui Pioli nu renunță și speră să poată duce lupta pentru scudetto până la sfârșit, deși campioana Italiei pare mult mai solidă în acest moment. După două etape în care a obținut un singur punct, 1-1 cu Udinese, în deplasare, Milan a încheiat anul cu un succes extrem de important. A fost 4-2 la Empoli, rezultat ce i-a permis vicecampioanei Italiei să rămână la 4 puncte în spatele Interului, dar să și pună 3 puncte între ea și Napoli. 

Pioli a primit vești bune înaintea partidei cu Roma. S-au întors la antrenamente cei mai importanți oameni ofensivi, Ibrahimovic, Leao și Rebic. Primii doi vor fi titulari, în vreme ce croatul va intra doar în partea a doua. O mare problemă pentru Pioli este în fața apărării, unde a rămas fără Kessie și Bennacer, plecați la Cupa Africii. În mod normal, Tonali îl va avea lângă el pe Bakayoko, deși nu este exclus ca Pioli să-l folosească pe Krunic într-o poziție pe care i-a mai rezervat-o și în trecut. Mirante va fi rezerva lui Maignan, în condițiile în care Tătărușanu a fost depistat pozitiv cu Covid. Romagnoli va juca lângă Tomori, cel puțin până când Milan îi va găsi un înlocuitor lui Kjaer, al cărui sezon s-a încheiat deja.

Milan a pierdut ultimul meci jucat acasă, 0-1 cu Napoli, și are o singură victorie în ultimele 4 partide de pe San Siro, 2-0 cu Salernitana. În rest, o remiză cu Inter (1-1) și un alt eșec, 1-3 cu Sassuolo. O serie slabă, după ce Milan câștigase primele 5 meciuri jucate acasă, în acest sezon. Partida cu Napoli este singura în care rossoneri nu au marcat în acest sezon. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Roma continuă să joace un fotbal impredictibil. Când are evoluții entuziasmante, așa cum s-a întâmplat la Bergamo, unde s-a impus cu 4-1, când joacă sub nivelul obișnuit, cum s-a întâmplat chiar la ultima partidă din 2021, când a scos doar un 1-1 pe teren propriu cu Sampdoria. această inconstanță în evoluții și rezultate nu-i permite echipei lui Mourinho să se claseze mai sus de poziția a 6-a, în acest moment. Roma este la egalitate cu Fiorentina, la două puncte în spatele lui Juventus, și la 6 de ultimul loc de UEFA Champions League. Distanța nu e mare, mai ales că Roma a învins-o clar pe Atalanta în meciul direct, dar capitolinii au nevoie de echilibru.

Mourinho a primit și el o veste bună. Pellegrini s-a antrenat alături de echipă în ultimele zile, dar nu e clar dacă va fi folosit din primul minut. Dacă e apt, Mkhitaryan va rămâne pe bancă, dacă nu, armeanul va fi titular. Abraham și Zaniolo vor alcătui cuplul de atac, într-un 3-5-2 pe care Mourinho îl vrea foarte bun în apărare și foarte eficient în zona ofensivă, așa cum s-a întâmplat la Bergamo. Spinazzola și El Shaarawy sunt accidentați, iar Darboe și Diawara, plecați la Cupa Africii. Fuzato și Mayoral au fost depistați pozitiv cu Covid. 

5 dintre cele 7 eșecuri stagionale au venit în deplasare, unde Roma a alternat eșecurile cu victoriile în ultimele 6 partide - 3 victorii și 3 înfrângeri. De departe, cel mai important succes extern este cel de la Bergamo (4-1). Cel mai surprinzător eșec este cel de la Venezia (2-3). Roma are doar 4 victorii externe în cele 10 etape jucate în deplasare, și niciun rezultat de egalitate. 

Echipe probabile

AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Florenzi, Tomori, Romagnoli, Theo
Mijlocaşi Tonali, Bakayoko - Saelemaekers, Diaz, Leao
Atacanţi Ibrahimovic
AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar R. Patricio
Fundași Mancini, Smalling, Ibanez
Mijlocaşi Karsdorp, Cristante, Veretout, Pellegrini, Vina
Atacanţi Zaniolo, Abraham

Statistica meciurilor directe AC Milan v AS Roma

Milan n-a pierdut în ultimele 4 meciuri cu Roma, din care a câștigat 3. Milan s-a impus în ultimele două partide directe, dar ambele s-au jucat pe Olimpico și s-au încheiat cu același scor (2-1). Ultimul meci direct jucat pe San Siro a fost 3-3 în sezonul precedent. Roma n-a mai câștigat la Milano din octombrie 2017 (2-0). 6 dintre ultimele 7 meciuri directe au fost GG sau 3+.

Cote pentru AC Milan v AS Roma

GG-ul are 1.62, iar un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.75.

AC Milan vs AS Roma Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Milan și Roma anunță un meci spectaculos, așa cum au fost, mai mereu, partidele directe. Sunt absenți destul de importanți în ambele tabere, dar și reveniri ale unor jucători care pot da culoare unui meci în care se întâlnesc două echipe care au oferit meciuri spectaculoase în acest sezon. Din oferta de pariuri Betano m-am oprit asupra variantei Over 1 în prima repriză. În ultimele 13 meciuri ale rossonerilor, în campionat, s-a marcat încă dinaintea pauzei. Același lucru este valabil și în 7 dintre ultimele 9 partide ale echipei lui Mourinho. Cota este mai mult decât rezonabilă.

Miza: 10/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici