1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Wolfsburg vs. Schalke

Wolfsburg vs. Schalke, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 20.08.2022: Nouă nume noi în ultimul joc al oaspeților

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-18 21:16:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

20 August 2022, 16:30

Wolfsburg

Wolfsburg

versus
Schalke 04

Schalke 04

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Wolfsburg v Schalke 04

Fără victorie în primele două runde, Wolfsburg și Schalke se întâlnesc sâmbătă în meci direct, sperând la prima victorie a sezonului. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Wolfsburg vs Schalke cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg a început cu o remiză, 2-2 pe teren propriu cu Bremen, apoi a fost învinsă în deplasarea de la Bayern, 0-2. Deși bavarezii au început cu același 11 ca în victoria din prima etapă, 6-1 la Frankfurt, scorul nu a mai căpătat proporții. Dar asta se datorează și faptului că munchenezii nu au forțat prea mult în prima parte a jocului și au fost chiar și mai discreți după revenirea de la cabine. 

A fost suficient ca trupa lui Nagelsmann să apese puțin pedala de accelerație și echilibrul s-a rupt imediat. „Lupii” au reușit să țină pasul cu Bayern doar prima jumătate de oră și, în momentul în care campioana a crescut ritmul, echipa antrenorului Niko Kovac a fost depășită clar, fiind scoase în evidență numeroase deficiențe. Dar, împotriva unui adversar precum cel din weekend, lucrurile ar putea să meargă ceva mai bine. 

VfL Wolfsburg este favorită împotriva lui Schalke. Este echipa mai bună și beneficiază de avantajul terenului propriu, iar ceea ce s-a întâmplat contra celeilalte nou-promovate, Werder Bremen (2-2), ar trebui să fie o lecție. Elevii lui Niko Kovac au totuși mai multă stabilitate decât Schalke. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au pierdut în prima etapă, 1-3 la Koln, apoi au continuat cu o remiză, 2-2 pe teren propriu contra lui Gladbach. În etapa a doua, Schalke a deschis scorul prin Zalazar, în minutul 29, iar Borussia a preluat conducereea prin reușitele lui Hoffmann și Thuram dinminutele 72 și 78. Nou-promovata a egalat în extremis, prin golul lui Butler din minutul 92. 

Desigur, situația e îngrijorătoare, dar deloc surprinzătoare. Schalke e în reconstrucție după anul petrecut în Zweite Bundesliga, iar antrenorul Frank Kramer are misiunea de a integra o mulțime de nou-veniți. Au fost aduși fundașul stânga Thomas Ouwejan (AZ Alkmaar, 2 milioane de euro), mijlocașul Rodrigo Zalazar ( Eintracht Frankfurt,1.5 milioane de euro), atacantul Sebastian Polter (Bochum, 1.5 milioane euro), mijlocașii ofensivi Florent Mollet, de la Montpellier (500.000 euro), și Tobias Mohr, de la Heidenheim (1 milion euro), fundașul japonez Maya Yoshida, fost la Sampdoria, fundașul dreapta Cedric Brunner, venit de la Arminia Bielefeld, Jordan Larsson, fiul fostului atacant Henrik Larsson, și internaționalul ceh Alex Kral, ambii de la Spartak Moscova. Șase dintre aceștia au fost titulari cu Gladbach, iar alți trei au intrat pe parcurs.

În aceste condiții, rezultatele nu sunt deloc neașteptate și nu trebuie să ne mire nici cele cinci goluri încasate în două etape. Schalke are trei nou-veniți în linia de patru fundași, așa că e de presupus că și jocul cu Wolfsburg va fi dificil din punct de vedere al rigorii defensive.

Echipe probabile

Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Casteels
Fundași Baku, Bornauw, Lacroix, Van de Ven
Mijlocaşi Svanberg, Arnold - Wimmer, Kruse, Marmoush
Atacanţi L. Nmecha
Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Schwolow
Fundași Brunner, Yoshida, Thiaw, Ouwejan
Mijlocaşi Krauss, Kral, Zalazar
Atacanţi Bülter, Terodde, Mohr

Statistica meciurilor directe Wolfsburg v Schalke 04

„Lupii” au patru victorii și un egal în ultimele cinci „directe” cu Schalke. În sezonul 2020-21, Wolfsburg a adunat trei succese, câștigând ambele întâlniri din campionat și optimea de finală din Cupa Germaniei. 

13.03.21 BUN Wolfsburg - Schalke 5-0
03.02.21 POK Wolfsburg - Schalke 1-0
21.11.20 BUN Schalke - Wolfsburg 0-2
20.06.20 BUN Schalke - Wolfsburg 1-4
18.12.19 BUN Wolfsburg - Schalke 1-1

Cote pentru Wolfsburg v Schalke 04

Betano oferă o cotă foarte bună pentru cei care doresc să mizeze pe 1X și peste 1.5 goluri, 1.53. Același bookmaker propune cota 2.05 pentru 2-3 goluri în meci. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Wolfsburg vs Schalke cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Wolfsburg vs Schalke 04 Pont: 2-4 goluri

Va fi greu pentru oaspeți să plece cu cel puțin un punct de la Wolfsburg, dar nu imposibil. Totuși, gazdele sunt favorite certe, iar forma slabă a lui Schalke ar trebui să fie o motivație în plus pentru „lupi”. Cert e că sunt destule argumente pro și contra unui pronostic pe una dintre echipe, însă nu cred că vor lipsi golurile. Așa cum am văzut, defensivele sunt șubrede, motiv pentru care voi alege un interval de 2-4 goluri în meci, cu o cotă de 1.50 la Betano.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

2-4 goluri

1.50
Wolfsburg vs Schalke 04

20 Aug 22, 16:30

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici