1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Wolfsburg vs Dortmund

Wolfsburg vs Borussia Dortmund – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 27.11.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-11-26 13:40:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

27 Noiembrie 2021, 16:30

Wolfsburg

Wolfsburg

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.67

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Wolfsburg v Borussia Dortmund

Etapa cu numărul 13 aduce întâlnirea dintre Wolfsburg și Dortmund, iar oaspeții pleacă cu prima șansă. Meciul este programat sâmbătă după-amiază, așa cum ne-am obișnuit, începând cu orele 16:30, pe Volkswagen Arena. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma celor două protagoniste și un pariu recomandat.

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg începuse cu dreptul campionatul și a ocupat chiar poziția de lider în primele etape. Lucrurile s-au complicat, având în vedere că formația luptă pe 2 câmpuri, Bundesliga și Liga Campionilor.

Wolfsburg joacă în Grupa G din LC și, din păcate, se află pe ultimul loc. Lille conduce cu 8 puncte, Salzburg o urmează cu 7 puncte, iar pe locul 3 se află Sevilla. Cele 4 echipe sunt despărțite doar de cate un punct. Wolfsburg a câștigat o singură dată în cele 5 etape scurse, cu Salzburg în retur. În rest, a remizat 0:0 cu Lille, 1:1 cu Sevilla acasă, apoi a fost înfrântă de Salzburg cu 3:1 și de către spanioli chiar în ultima etapă cu un scor dezamăgitor de 2:0. În acest timp, Wolfsburg a înscris de 4 ori și a primit 7 goluri. Nmecha este singurul de la Wolfsburg care a reușit să marcheze de 2 ori în faza grupelor.

În Bundesliga, Wolfsburg se află pe locul 6, loc de calificare în Conference League. Doar 2 puncte o despart momentan de locurile pentru Liga Campionilor. Îi va fi însă destul de greu dacă nu schimbă ceva în jocul său. Pare că îi lipsesc ritmul și concentrarea.

Atacul său este destul de slăbit, iar Wolfsburg nu reușește să încheie fazele de atac. A înscris până acum 14 goluri, iar Nmecha și Weghorst sunt golgheterii echipei și au împreună 9 goluri. 14 goluri a și primit în cele 12 etape jucate.

Se simte oboseala în lot și s-a resimțit și lipsa atacantului Weghorst, care s-a accidentat la începutul lunii octombrie și a revenit pe teren în etapa anterioară de Bundesliga. Pe de altă parte, Nmecha traversează o perioadă bună și are 3 etape de Bundesliga în spate în care a marcat de fiecare dată. Acesta a înscris și în dubla manșă cu Salzburg.

O absență importantă în lotul lui Wolfsburg este portarul Casteels, înlocuit de Pervan. Nici mijlocașul Steffen nu va juca, fiind accidentat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Dortmund este favorită în acest duel. Se află pe locul secund în Bundesliga, la doar un punct sub Bayern Munchen.

Asemenea lui Wolfsburg, Borussia luptă pe 2 fronturi și a avut probleme în Grupa C a Ligii Campionilor. Ocupă locul 3, cu 2 victorii și 3 înfrângeri și mai are de jucat cu Besiktas, codașa grupei. Din păcate, rezultatele obținute până acum o duc pe Dortmund în playoff-ul Europa League. Nici golaverajul nu a ajutat-o, cu 5 goluri marcate și 11 primite.

În campionatul intern lucrurile merg ceva mai bine și are un avans de 5 puncte față de Freiburg, ocupanta locului 3. Dortmund este singura echipe fără rezultat de egalitate în cele 12 etape scurse, având 9 victorii și 2 înfrângeri până acum. Se simte excelent pe teren propriu, cu 7 victorii din 7, iar în deplasare coboară pe locul 6 ca formă de joc.

Dortmund stă destul de bine în atac și se laudă cu a doua cea mai puternică ofensivă din campionat. A marcat un total de 30 goluri, iar Haaland a rămas golgheterul echipei deși nu a mai jucat de la jumătatea lunii octombrie. Acesta a înscris de 9 ori în cele 6 etape jucate. Presiunea este acum pe umerii celorlalți atacanți, Reus și Malen. Defensiva echipei este fragilă, cea mai slabă din prima jumătate a clasamentului. Borussia a încasat 18 goluri, jumătate dintre ele pe teren străin.

Continuă să lipsească Haaland, Reyna, Schmelzer și Hazard, toți având probleme medicale.

Echipe probabile

Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Pervan
Fundași Brooks, Guilavogui, Lacroix
Mijlocaşi Roussillon, Arnold, Vranckx, Baku, Gerhardt, Nmecha
Atacanţi Weghorst
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Schulz, Akanji, Pongracic, Meunier
Mijlocaşi Bellingham, Witsel, Reus, Reinier
Atacanţi Malen, Brandt

Statistica meciurilor directe Wolfsburg v Borussia Dortmund

Dortmund a câștigat în fața lui Wolfsburg de fiecare dată în ultimele 3 sezoane. Este prima lor întâlnire din acest an fotbalistic.

Cote pentru Wolfsburg v Borussia Dortmund

Superbet Pariuri Sportive oferă o cotă bunicică de 1.67 pentru ca ambele echipe să înscrie în această partida. Dacă ambele marchează și se înscriu în total minimum 3 goluri în meci cota urcă la 2.12.

Wolfsburg vs Borussia Dortmund Pont: Ambele marchează

Wolfsburg și Dortmund se întâlnesc într-o perioadă destul de grea și aglomerată. Ambele trag tare în Liga Campionilor și nu strălucesc în Bundesliga. Wolfsburg joacă acasă, unde a înscris în 5 din cele 6 etape jucate. Dortmund are probleme mari în meciurile de pe străin, 4 înfrângeri în cele mai recente deplasări. Este echipa cu a doua cea mai puternică ofensivă, însă lucrurile nu stau prea bine în apărare. Mă aștept să vedem ocazii la ambele porți, cota 1.67 de la Superbet pentru GG.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Ambele marchează

1.67
Miza: 8/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici