1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Wolfsburg vs Bayern Munchen – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 17.04.2021

Wolfsburg vs Bayern Munchen – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 17.04.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-04-16 18:56:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

17 Aprilie 2021, 16:30

Wolfsburg

Wolfsburg

versus
Bayern Munchen

Bayern Munchen

1.68

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Wolfsburg v Bayern Munchen

Tot din seria de după-amiază din Bundesliga avem partida dintre Wolfsburg și Bayern Munchen. Meciul se va juca pe Wolkswagen Arena, iar campioana pleacă cu prima șansă. Cele două echipe s-au întâlnit în tur în decembrie 2020, iar Bayern a reușit o victorie de 2:1. Va fi interesant de văzut ce strategie adoptă Bayern cu atâtea absențe importante. În continuare puteți citi analiza partide și un pariu recomandat.

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg face cel mai bun sezon din istoria recentă a clubului. Este pe poziția a 3-a în acest moment și sunt șanse mari să ajungă direct în grupele Ligii Campionilor.

Golaverajul 49:26 este impresionant pentru un lot nu foarte valoros, dar care joacă excelent în acest sezon. Wolfsburg are a doua cea mai bună defensivă din Bundesliga, după RB Leipzig. Pe teren propriu se descurcă și mai bine. A încasat doar 8 goluri în ultimele 13 partide jucate acasă. Weghorst este golgheterul echipei cu 18 goluri până acum. Acesta face cel mai bun sezon al său în tricoul lui Wolfsburg și a reușit să marcheze minim un gol în 4 din ultimele 5 partide.

Forma incredibilă de pe teren propriu reflectă locul pe care îl ocupă în acest moment. Nu a mai pierdut un meci jucat acasă din august 2020. În ultimele 5 etape de campionat jucate pe terenul său, Wolfsburg a avut cel puțin 3 cornere de fiecare dată. A avut chiar 9 lovituri de colț în partida cu Monchengladbach.

Dacă ne uităm la cele mai recente meciuri, observăm că a suferit 2 înfrângeri cu Hoffenheim (2:1) și cu Frankfurt (4:3) și a câștigat cu Schalke, Bremen și Koln.

Arnold, Guilavogui și Steffen vor lipsi în această partidă.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern este lider în Bundesliga cu 65 de puncte după 28 de etape. În spatele său este Leipzig, la 5 puncte distanță. Orice pas greșit din partea campioanei ar însemna o șansă dată lui Leipzig de a se apropia de titlu.

Golaverajul 80:36 este impresionant de bun și reflectă forma excelentă a echipei care domină de câțiva ani fotbalul german. Singura problemă a oaspeților este defensiva care încasează destul de mult. Atacul este punctul forte, mai exact ofensiva condusă de Lewandowski. Acesta a ajuns la un total de 35 de goluri marcat în campionat.

După eliminarea din Liga Campionilor de PSG, Bayern se poate concentra și mai mult pe campionatul intern și merge la Wolfsburg pentru cele 3 puncte.

În ultimele 5 partide, Bayern a suferit o singură înfrângere cu PSG și a remizat cu Union Berlin în etapa trecută, 1:1, celelalte 3 partide fiind câștigate. Are 6 meciuri consecutive fără înfrângere în Bundesliga.

Dacă ne uităm la etapele jucate de către Bayern în deplasare, cu Leipzig și cu Frankfurt, observăm că cele două echipe au avut 8, respectiv 6 lovituri de colț.

Bayern va avea o deplasare dificilă la Wolfsburg, mai ales că starul său, Lewandowski, este accidentat și va lipsi în acest meci. Pe lângă acesta, vor mai lipsi jucători importanti precum: Costa, Gnabry, Goretzka, Hoffman, Sule, Tillman, Tolisso.

Echipe probabile

Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Casteels
Fundași Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon
Mijlocaşi Schlager, Baku, Philipp, Gerhardt, Brekalo
Atacanţi Weghorst
Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer
Fundași Davies, Alaba, Boateng, Pavard
Mijlocaşi Martinez, Coman, Kimmich, Muller, Sane
Atacanţi Choupo-Moting

Statistica meciurilor directe Wolfsburg v Bayern Munchen

Din totalul de 27 de întâlniri, Bayern a câștigat 23, iar Wolfsburg numai 2. Chiar și în ultimele 5 meciuri directe Bayern s-a impus de fiecare dată.

16.12.20               BUN       Bayern Wolfsburg          2 : 1

27.06.20               BUN       Wolfsburg          Bayern 0 : 4

21.12.19               BUN       Bayern Wolfsburg          2 : 0

09.03.19               BUN       Bayern Wolfsburg          6 : 0

20.10.18               BUN       Wolfsburg          Bayern 1 : 3

Cote pentru Wolfsburg v Bayern Munchen

Unibet Pariuri Sportive oferă o cotă de 1.68 pentru ca Wolfsburg să aibă cel puțin 4 cornere. La peste 9.5 în meci urcăm la o cota de 1.78.

Wolfsburg vs Bayern Munchen Pont: Wolfsburg-peste 3.5 cornere

Wolfsburg este neînvinsă acasă din vara anului trecut, iar acum întâlnește un Bayern Munchen cu absențe notabile. În ultimele 5 etape de campionat jucate acasă, Wolfsburg a avut minimum 3 lovituri de colț de fiecare dată, chiar 9 în partida cu Monchengladbach. Bayern s-a deplasat recent la Leipzig și Frankfurt, echipe care au primit 8, respectiv 6 lovituri de colț. Mă aștept ca Wolfsburg să apese accelerația și să încerce un rezultat bun în fața unei echipe ușor dezechilibrată de absente.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Wolfsburg-peste 3.5 cornere

1.68
Wolfsburg vs Bayern Munchen

17 Apr 21, 16:30

Miza: 8/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici