Share

Pont pentru Vfl Wolfsburg - Augsburg, Germania Bundesliga, 18.05.2019

Fotbal Germania

Cota: 1.58

Adaugat de: Vladimir Eugen

18 Mai 2019 09:14 780 0
Logo Wolfsburg
Logo Augsburg
Wolfsburg
Augsburg
VS
16:30 18 Mai 2019
Bundesliga

Analiză și informații pentru Wolfsburg v Augsburg

Vfl Wolfsburg și Augsburg joacă în epilogul campionatului o partidă care are miză doar pentru gazde, acestea având un context destul de favorabil și putând să prindă un loc direct în grupele Europa League, în cazului unei înfrângeri ale lui Eintracht Frankfurt la Bayern Munchen (lucru plauzibil). De cealaltă parte Augsburg și-a îndeplinit obiectivul pentru acest final de sezon, salvându-se matematic de la retrogradare și fiind astfel liniștită. Pontul acestui meci îl veți găsi mai jos, el fiind folosit în cadrul proiectului "Biletul zilei".

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Cote pentru Wolfsburg v Augsburg

Wolfsburg vs Augsburg Pont: Wolfsburg -1 Handicap asiatic (AH)

Wolfsburg are mare nevoie de victorie astăzi, echipa lui Bruno Labbadia cu 3 puncte având toate șansele să termine pe locul 6 și să prindă un loc direct în grupele Europa League. "Lupii" vin după o înfrângere grea la Stuttgart, 0-3, însă acasă s-au descurcat foarte bine în ultima vreme, având 6 meciuri fără înfrângere, câștigând 3-0 cu Mainz, 5-2 cu Dusseldorf sau 2-0 cu Nurnberg. Augsburg s-a salvat matematic de la retrogradare iar în ultimele meciuri a jucat mai relaxat, venind după înfrângeri 1-4 cu Leverkusen sau 3-4 cu Herta în ultima etapă. În Germania evident nu se pune problema să se "dea la o parte", însă Augsburg fiind mai mult cu gândul la vacanță nu mai joacă așa agresiv, asta văzându-se în golurile primite. Au și o remiză albă, 0-0 la Schalke, însă și acolo au fost dominați clari, Schalke ratând multe ocazii mari de gol. În acest context consider că Wolfsburg se va impune clar, pontul mergând pe victoria lor la minim 2 goluri diferență (miză returnată în caz de victorie la un singur gol), la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Wolfsburg -1 Handicap asiatic (AH)

Miza: 10/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Wolfsburg vs Augsburg Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Wolfsburg are neapărat nevoie de victorie pentru a se menține pe locul 7 în clasament, ce duce în Europa League și, de ce nu, chiar să urce în clasament cel puțin un loc în cazul unor eșecuri ale formațiilor din față. Cum Augsburg nu are motivație reală în acest meci, mă aștept la o partidă deschisă cu goluri multe.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 8/10

Cota: 3.00

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

10

Castigate:

0

Pierdute:

5

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici