1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Werder Bremen - Eintracht Frankfurt, Ponturi Pariuri Bundesliga, 03.06.2020

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt, Ponturi Pariuri Bundesliga, 03.06.2020

Guest
Guest

2020-06-02 22:07:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

03 Iunie 2020, 21:30

Werder Bremen

Werder Bremen

versus
Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

2.15

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Werder Bremen v Eintracht Frankfurt

În această săptămână se desfășoară și o restanță din Bundesliga, iar noi venim cu un pont de la partida dintre Werder Bremen și Eintracht Frankfurt, meci ce este programat de la ora 21 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Werder Bremen pare să fie pe drumul cel bun. Formația antrenată de Florian Kohfeldt a bifat cea de-a doua victorie după reluare campionatului, 1-0 contra celor de la Schalke 04 și s-a apropiat la doar 3 lungimi de ultimul loc ce asigură menținerea în Bundesliga. Cu 5 etape rămase de jucat, fără această restanță. Werder are toate șansele de a se salva sau măcar de a prinde locul de baraj.

Echipa e neîinvisă de 3 etape, singurul eșec de altfel fiind cel din prina rundă de după pauză, 1-4 cu Bayer Leverkusen. A fost un eșec categoric, dar din care elevii lui Kohfeldt au învățat și par altă formație acum. Așa cum ziceam și cu alte dăți, Werder nu este o formație deloc rea, însă inconstanța, dar și absențele, multe la număr de-a lungul acestui sezon și-au spus cuvântul. 

Chiar dacă acum a dispărut avantajul propriului teren, Werder va încerca să continue pe aceeași pantă și să se apropie cât mai mult de locurile ce asigură menținerea în Bundesliga. Cu o singură excepție, în acel 0-0 cu Gladbach, Bremena marcat în fiecare partidă de după reluare. Werder are aceeași absenți ca și în rundele anterioare, excepție fiind Veljkovic, care a revenit după suspendare. Mă aștept ca și în acest meci formația din Bremen să facă o nouă partidă solidă.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Eintracht Frankfurt a început foarte slab ultima parte a sezonului. Echipa pregătită de Adi Hutter a încasat nu mai puținde 8 goluri în primele 2 meciuri de la revenire, e drept că și adversarii au fost buni și foarte buni. În ultimele 2 etape însă, formația din Frankfurt a reușit să ia 4 puncte, după 2 meciuri foarte spectaculoase. 3-3 cu Freiburg, după ce a revenit de la 0-1 și 1-3 și victorie mai mult decât surprinzătoare, 2-1 pe terenul celor de la Wolfsburg.

Sigur, în partida contra lupilor, Eintracht a fost dominată, însă pragmatismul, dar și șansa și-au spus cuvântul, facând ca cele 3 puncte să meargă în visteria echipei lui Hutter. Locul ocupat în acest moment de către Frankfurt nu este unul deloc onorant, echipa fiind abia pe poziția a 12, cu 32 de puncte adunate. Echipa a fost mai mult o dezamăgire în acest sezon și u umbră palidă a formației care în sezonul trecut impresiona întreaga Bundesliga. 

Valoarea rămâne de partea echipei lui Hutter și cred că în acest final de sezon Eintracht nu poate avea emoții privind retrogradarea. Pe lângă Pacienca, care este accidentat de mai multe etape, va absenta și Torro, eliminat etapa trecută. Moralul este unul bun după ultimele 2 rezultate și mă aștept ca Frankfurt să facă un nou meci bun.

Echipe probabile

Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Veljkovic, Vogt, Moisander (c)
Mijlocaşi Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Friedl
Atacanţi Bittencourt, Sargent, Rashica
Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Abraham (c), Hasebe, Hinteregger
Mijlocaşi Chandler, Kohr, Rode, Kostic
Atacanţi Kamada, Gacinovic - Silva

Statistica meciurilor directe Werder Bremen v Eintracht Frankfurt

În ultimele 5 meciuri directe, raportul este de partea celor de la Bremen, care conduc cu 2-1, în timp ce alte 2 meciuri s-au încheiat la egalitate. În ultima partidă directă, cea din sferturile cupei, Frankfurt s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Werder Bremen v Eintracht Frankfurt

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 1,77.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Pont: Total goluri Eintracht Frankfurt - peste 1,5

Se anunță un meci mai mult decât interesant. Cele 2 echipe sunt în revenire de formă și cred că golurile au cum să lipsească. Werder trage tare pentru a urca în afara locurile retrogradabile, în timp ce formația din Frankfurt vrea să aibă un final liniștit de sezon, dar și să mai spele din imaginea lăsată pe durata acestei stagiuni. Merg pe mâna oaspeților și mizez că echipa lui Hutter va marca minimum 2 goluri, la o cotă excelentă oferită de către cei de la Unibet.

Miza: 7/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Cele două formații vor ținti victoria, fiecare având obiective diferite, Werder vrea să scape de retrogradare iar Eintracht să mai salveze ceva din acest sezon dezastruos în care lupta pe mai multe planuri i-a fost fatală și se află pe un loc 12 ce nu îi face cinste. Anul trecut în campionat cele două formații ne-au oferit două jocuri terminate 2-2 cu goluri până la pauză și pe acest lucru pariez și în această seară.

Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici