1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Werder Bremen - Bayer Leverkusen, Ponturi Pariuri Bundesliga, 18.05.2020, Farmaciștii luptă pentru Liga Campionilor

Werder Bremen - Bayer Leverkusen, Ponturi Pariuri Bundesliga, 18.05.2020, Farmaciștii luptă pentru Liga Campionilor

Guest
Guest

2020-05-17 22:03:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

18 Mai 2020, 21:30

Werder Bremen

Werder Bremen

versus
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Werder Bremen v Bayer Leverkusen

Venim cu un pont și de la epilogul etapei cu numărul 26 din Bundesliga, acolo unde Werder Bremen va primi vizita celor de la Bayern Leverkusen, cu începere de la ora 21 00. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit de noi, în cele de mai jos.

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Werder Bremen traversa o perioadă foarte slabă înainte de întreruperea sezonului. Gruparea antrenată de Florian Kohfeldt avea doar un singur punct câștigat în ultimele 5 meciuri din campionat, ultima victorie venind tocmai în luna ianuarie, 1-0 pe terenul celor de la Dusseldorf. Echipa a fost eliminată și din Cupa Germaniei, astfel că în acest final de sezon echipa se va concentra exclusiv pe situația din campionat.

Nu mai e nevoie să precizăm că Werder va lupta din răsupteri pentru a evita retrogradarea, situația fiind una complicată. Diferența față de ultimul loc ce asigură menținerea în prima ligă e de 9 puncte, iar cea față de locul de baraj e de 5 puncte. Evident că în joc sunt puse încă 27 de puncte, dar misiunea nu va fi deloc ușoară. Mai trebuie precizat că Werder are și un meci mai puțin disputat față de restul combatantelor, dar și acea restanță, e una grea, contra lui Frankfurt.

Dacă până în martie Werder se bucura de un aport numeros din fanilor, acum echipa din Bremen nu va mai avea acest avantaj. Oricum bilanțul în meciurile de pe propriul teren era dezastruos, cu doar o victorie în cele 11 meciuri jucate. Și doar 5 puncte adunate în total. Cu un total de 26 de goluri încasate. Startul finalului de sezon e unul greu, Werder primind vizita celor de la Lever. Augustinsson, Pizarro și Klaassen, ultimul suspendat, vor lipsi de la această confruntare. Plus Füllkrug, Möhwald și Toprak incerți. 

Misiunea va fi una extrem de complicată, mai ales că Bayer a arătat un joc foarte bun în acest sezon și luptă pentru locurile de Champions League. Dar cu siguranță și Werder nu va ceda uor.

 

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

Bayer Leverkusen e în lupta pentru liga campionilor. Formația antrenată de Peter Bosz e pe poziția a 5 în acest moment, la 4 lungimi distanță de ultimul loc ce asigura particioarea în cea mai puternică competiție. Cum Leipzig s-a încurcat în această etapă, Bayer poate profita și să se apropie la doar un punct de tauri. Forma dinaintea pauzei forțate era una foarte bună echipa lui Bosz, care avea 4 victorii în ultimele 5 meciuri oficiale din campionat.

Plus meciul tur câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Rangers, astfel că echipa e cu un picior și în sferturile Europa League. Potențialul echipei este mare, Bayer având câțiva jucători foarte valoroși, printre ei numărându-se vedeta Kai Havertz. Tânărul atacant în vârstă de aproape 21 de ani e motorul echipei și cu siguranță va fi ținta unui transfer pe măsură în perioadă următoare. În deplasare, echipa a mers bine, adunând 22 de bune, fiind a 4 la acest capitol.  

Peter Bosz nu are mari probleme de lot, doar Lars Bender fiind indisponibil, în timp ce Volland este incert. Leverkusen nu va mai avea de înfruntat fanii care veneau într-un număru mare pe Weserstadion, astfel că sunt șanse mari ca farmaciștii să înceapă cu dreptul acest final de sezon.

Echipe probabile

Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Veljkovic, Vogt, Moisander (c)
Mijlocaşi Gebre Selassie, M. Eggestein, Sahin, Friedl
Atacanţi Bittencourt, Selke, Rashica
Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Tah, S. Bender, Tapsoba
Mijlocaşi Weiser, Baumgartlinger, Aranguiz, Wendell
Atacanţi Bellarabi, Diaby, Havertz (c)

Statistica meciurilor directe Werder Bremen v Bayer Leverkusen

În ultimele 5 meciuri directe, raportul este egal. Câte o victorie pentru fiecare echipă, în timp ce alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. În ultima partidă directă, cea din tur, cele 2 formații au încheiat nedecis, scor 1-1.

Cote pentru Werder Bremen v Bayer Leverkusen

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe ambele echipe marchează, la o cotă de 1,60.

Werder Bremen vs Bayer Leverkusen Pont: Total goluri Leverkusen - peste 1,5

Se anunță un meci disputat. Cele 2 echipe au obiective clare, dar total opuse. Chiar dacă pauza pare la prima vedere să-i fi afectat jocul framaciștilor, nu cred că trupa lui Bosz va avea de suferit prea mult. Havertz, Bellarabi sau Diaby sunt jucători de mare valoare, care cu siguranțănu vor fi afectați de această pauză. Werder știe că trebuie să iasă la joc pentru a putea emite pretenții la victorie, astfel că meciul va fi unul deschis. Mizez pe goluri și recomand minimum 2 reușite din partea farmaciștilor, la o cotă bună oferită de cei de la Betano.

Miza: 3/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici