1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Wehen vs. Bielefeld

Wehen vs. Bielefeld, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 02.06.2023: Jucătorii oaspeților le plătesc fanilor biletele la meci

Dan Bara
Dan Bara

2023-06-01 21:11:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

02 Iunie 2023, 21:45

Wehen Wiesbaden

Wehen Wiesbaden

versus
Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Wehen Wiesbaden v Arminia Bielefeld

Barajul pentru liga a doua germană programează vineri, de la ora 21:45, prima manșă a duelului dintre Wehen și Bielefeld. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Wehen Wiesbaden: Forma echipei, știri și statistici

Trupa lui Markus Kauczinski a terminat sezonul pe locul 4 și a prins barajul pentru promovare profitând de neeligibilitatea lui Freiburg II de a urca în Zweite Bundesliga. Conform regulamentului, primele două poziții promovează automat, iar cea de-a treia merge la baraj. De asemenea, echipele de rezerve nu au dreptul să acceadă în liga a doua, motiv pentru care ocupanta poziției a doua nu a fost luată în considerare în clasamentul final. 

Loc Echipa  Puncte Golaveraj
1 Elversberg 74 +40
2 Freiburg II 73 +20
3 Osnabruck 70 +21
4 Wehen 70 +20

 

Clubul din Wehen ar fi putut promova automat dacă ar mai fi marcat un gol în victoria din ultima etapă contra lui Hallescher, 1-0. A terminat însă la egalitate de puncte cu Osnabruck, care a avut un golaveraj mai bun. Oricum, a înregistrat același număr de victorii ca și Freiburg II și Osnabruck, câte 21 de fiecare, și a beneficiat de al doilea cel mai bun atac din întrecere, cu 71 de goluri înscrise. 

Marea problemă a fost cea cauzată de apărare. Wehen a avut cea mai slabă defensivă dintre primele șase clasate, cu 51 de goluri primite. Deloc surprinzător, media golurilor din meciurile elevilor lui Kauczinski a fost de 3.2 pe etapă. 

Statistica ne arată că parcursul de pe teren propriu a fost destul de consistent, 12-3-4, cu un golaveraj de 37-21. Wehen a scăpat cu poarta intactă doar în 5 dintre cele 19 runde de acasă, dar a și marcat aproape în fiecare dintre aceste întâlniri, singura excepție înregistrându-se în înfrângerea cu Saarbrucken, 0-2. 

Vineri, gazdele nu pot conta pe Bauer, Lyska și Reinthaler. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Arminia Bielefeld: Forma echipei, știri și statistici

Arminia ar fi putut evita situația în care se află dacă ar fi reușit o victorie în ultimele două etape. Nu s-a întâmplat așa, ba chiar a încheiat cu un usturător 0-4 la Magdeburg și, după fluierul final, jucătorii au fost aspru criticați de fani. Lucrurile s-au liniștit doar după ce jucătorii lui Koschinat le-au promis suporterilor că le vor plăti, din buzunarul propriu, bilete la meciul de la Wiesbaden. Astfel, aceștia vor fi însoțiți de 1900 de susținători vineri seara. 

Uwe Koschinat a semnat cu trupa din Bielefeld pe 9 martie, iar primele meciuri au dat motive de optimism. Timp de 4 etape, „albaștrii” au arătat mult mai bine, câștigând cu Darmstadt și Kiel și remizând cu Nurnberg și Fortuna Dusseldorf. Din păcate, în ultimele 7 runde s-a mai obținut un singur succes, 2-1 la Kaiserslautern, și două egaluri contra lui Greuther Furth și Paderborn, iar locul 16 nu a putut fi evitat. 

Tehnicianul născut în Koblenz a adoptat o atitudine interesantă înaintea barajul, declarând că echipa sa nu mai e în liga a doua și, prin urmare, nu mai e nimic de apărat, ci doar de câștigat. De asemenea, acesta a subliniat că în precedentele 14 baraje echipele venite din liga a treia au avut câștig de cauză în 10 rânduri, motiv pentru ca antrenorul să declare la conferința de presă de dinaintea meciului că „nu există nicio favorită în această partidă”.

Presa germană ne informează că oaspeții nu pot conta momentan pe Guilherme Ramos, Masaya Okugawa, Lukas Klünter și Jomaine Consbruch. La Bielefeld evoluează și Theo Corbeanu, fotbalistul canadian de origine română. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Wehen Wiesbaden Echipă probabilă Wehen Wiesbaden
Portar Stritzel
Fundași Fechner, Gürleyen, Carstens
Mijlocaşi Mockenhaupt, Jacobsen, Heußer, Ezeh - Wurtz, Hollerbach
Atacanţi Prtajin
Arminia Bielefeld Echipă probabilă Arminia Bielefeld
Portar Fraisl
Fundași Gebauer, Jäkel, Andrade, Oczipka
Mijlocaşi Prietl - Vasiliadis, Rzatkowski
Atacanţi Lasme, Klos, Hack

Statistica meciurilor directe Wehen Wiesbaden v Arminia Bielefeld

Ultimele confruntări directe datează din sezonul 2019-20, cel în care Arminia a promovat în Bundesliga de pe prima poziție a ligii secunde, iar Wehen a retrogradat, clasându-se pe penultimul loc. Trupa din Bielefeld a câștigat ambele partide, 5-2 în deplasare și 1-0 acasă. 

Conform datelor statistice, Wehen are un singur succes din 2011 și până în prezent, în vreme ce adversarii au 4 succese. Trei jocuri s-au terminat la egalitate. 

01.03.20 2BUN Bielefeld Wehen 1 0
21.09.19 2BUN Wehen Bielefeld 2 5
09.05.15 3 LIG. Wehen Bielefeld 1 1
08.11.14 3 LIG. Bielefeld Wehen 1 1
13.04.13 3 LIG. Bielefeld Wehen 3 1

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Wehen Wiesbaden v Arminia Bielefeld

Cotele sugerează că sunt șanse bune ca ambele echipe să marcheze (1.55 la Superbet). De asemenea, pariul conform căruia se înscriu minimum trei goluri are o cotă nu foarte mare, 1.65. Victoria oaspeților e cotată cu 2.25, iar 1 solist are cota 3.00. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Wehen Wiesbaden vs Arminia Bielefeld Pont: Victorie Arminia, cu handicap asiatic (0)

Arminia a încheiat sezonul pe antepenultima poziție dar atacul său a fost cel mai bun din a doua jumătate a clasamentului. Din păcate, a trădat-o defensiva. Lucrurile stau la fel și în tabăra cealaltă, însă există o mare deosebire. Lotul oaspeților e cotat la 21.45 milioane de euro, în vreme ce gazdele „valorează” doar 6.93 milioane. Nu vor juca milioanele, după cum spunea și Cruyff, dar cred că diferența de valoare nu poate fi negată. Pariul meu e 2DNB, cu o cotă de 1.60 la Superbet - Pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici