1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Viktoria Köln - FSV Zwickau: ponturi pariuri 3. Bundesliga. 31.07.2021

Viktoria Köln - FSV Zwickau: ponturi pariuri 3. Bundesliga. 31.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-30 15:20:00

3. Bundesliga

31 Iulie 2021, 15:00

Viktoria Koln

Viktoria Koln

versus
FSV Zwickau

FSV Zwickau

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Viktoria Koln v FSV Zwickau

Doar ce a început campionatul din Liga a treia germană, iar mie mi-a atras atenția o confruntare între două echipe implicate des în partide cu un număr ridicat de goluri. Viktoria Köln primește sâmbătă, de la ora 15:00, vizita celor de la FSV Zwickau. Partida contează pentru etapa a doua a actualului sezon și se va disputa pe Stadion Sportpark Höhenberg, din Köln. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Viktoria Koln: Forma echipei, știri și statistici

Viktoria Koln s-a aflat o bună bucată a sezonului precedent între primele clasate și chiar a sperat la promovarea în eșalonul superior. Gazdele de sâmbătă au avut câteva meciuri mai slabe, au ajuns pe locul 8, apoi au capotat definitiv. Conștientă că nu are cum să promoveze, dar nici să retrogradeze, formația din Koln nu a mai avut vreo motivație să tragă tare pe final de sezon. Ultimele 7 etape din stagiunea trecută au adus 5 egaluri și două înfrângeri. Odată întoarsă foaia și dat startul unei noi pregătiri, VIktoria a rămas fidelă stilului de joc. Ultimele 4 partide au avut de fiecare dată peste 2,5 goluri la total: 3-0 cu Porz, 1-5 în compania celor de la Karlsruher SC, 2-2 cu 
Borussia Mönchengladbach și 1-2 Cu Viktoria Berlin. Această ultimă confruntare este și cea mai recentă. Ea a avut loc pe 25 iulie și a consemnat debutul noului sezon din 3. Bundesliga.

FSV Zwickau: Forma echipei, știri și statistici

FSV Zwickau este o formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 10. Promovarea nu s-a aflat niciodată în cărți pentru oaspeții meciului nostru de sâmbătă. De asemenea, retrogradarea nu a reprezentat un pericol, astfel că Zwickau a putut juca de plăcere în ultimele runde. Această relaxare a adus două victorii și două egaluri în ultimele 4 runde, astfel că începuturile noului an competițional sunt pline de încredere. Sau cel puțin așa erau înaintea debutului de la finalul săptămânii precedente, care s-a lăsat cu o înfrângere acasă în fața celor de la Dortmund II (scor 1-2). Rezultatele din amicale fuseseră la înălțime pentru Zwickau: 7-1 în fața lui Chemie Leipzig, 2-1 cu 
Carl Zeiss Jena, respectiv 2-0 în compania lui Meuselwitz. Ultimele 4 meciuri disputate în deplasare de Zwickau au avut de fiecare dată peste 2,5 goluri la total: 1-5 cu Nurnberg, 2-1 la Lubeck, 3-2 la Chemnitzer, respectiv acel 7-1 răsunător de la Leipzig.

Statistica meciurilor directe Viktoria Koln v FSV Zwickau

Cele două formații au fost colege de campionat și la ultimele două ediții. În sezonul 2019/2020, amebel s-au impus confortabil pe teren propriu: 3-0 Viktoria Koln, respectiv 4-0 FSV Zwickau. Întrecerea din 2020/2021 nu a adus vreo înfrângere pentru Viktoria: 2-1 și 1-1. După cum se poate vedea, 3 din ultimele 4 partide directe au avut peste 2,5 goluri la total. 

Cote pentru Viktoria Koln v FSV Zwickau

Ambele formații sunt implicate des în partide cu multe goluri marcate. Asta s-a putut vedea atât în sezonul trecut, cât și în ultimele partide de verificare. În aceste condiții, recomand cu încredere un peste 2,5 goluri la total. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un GG. În cazul în care vor fi marcate goluri în ambele porți, veți fi recompensați cu o cotă excelentă de 1,70. 

Viktoria Koln vs FSV Zwickau Pont: Peste 2,5 goluri marcate

În general, Viktoria Koln și Zwickau sunt implicate în meciuri cu cel puțin 3 goluri, iar asta s-a putut vedea atât recent, cât și în campionatul trecut. Mai mult, 3 din ultimele 4 partide directe au avut cel puțin 3 goluri, astfel că statistica e de partea noastră. Defensivele din ligile inferioare germane sunt fragile, astfel că putem asista des la meciuri cu multe reușite. M-am îndreptat pe un peste 2,5 la total în această partidă, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici