1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Union Berlin vs Werder Bremen

Union Berlin vs Werder Bremen – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 27.05.2023

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2023-05-25 10:40:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

27 Mai 2023, 16:30

Union Berlin

Union Berlin

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

1.45

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Union Berlin v Werder Bremen

Ultima etapă din campionatul Germaniei aduce meciuri tensionate pentru multe formații, printre care și Union Berlin. În joc este poziția sa de calificare în Liga Campionilor, așa că partida este extrem de importantă. Meciul este programat sâmbătă după-amiază, începând cu orele 16:30, pe Stadionul An der Alten Försterei din Berlin, iar echipa gazdă primește șanse mari la victorie. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma celor două protagoniste și un pont recomandat.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union Berlin este favorită clară în această întâlnire extrem de importantă. Union este obligată să câștige cele 3 puncte dacă vrea să-și păstreze locul 4 și să ajungă astfel în Grupele Ligii Campionilor.

Formația gazdă a acumulat 59 de puncte în cele 33 de etape jucate și este la egalitate de puncte cu Freiburg care ocupă locul 5, dar care are un golaveraj mai slab. Vine după 17 victorii, 8 egaluri și 8 înfrângeri, iar pe teren propriu este singura echipă neînvinsă.

Union Berlin a marcat un total de 50 de goluri în acest sezon și a încasat 38. Formația se descurcă excelent pe teren propriu, acolo unde a încasat doar 11 goluri în cele 16 etape și a marcat un total de 29. Sheraldo Becker este golgheterul echipei cu 11 goluri și 7 asisturi până acum. Presiunea va fi destul de mare pe umerii acestuia.

Forma lui Union este destul de inconstantă. În ultimele 5 etape, echipa a suferit 2 înfrângeri surprinzătoare pe terenurile lui Augsburg și Hoffenheim, a reușit să le învingă pe Monchengladbach și pe Freiburg și a remizat cu Leverkusen.

Union Berlin este invincibilă pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut nici un meci în acest sezon. Este singură formație din Bundesliga care reușește această performanță. Dacă o va învinge pe Bremen în această ultimă etapă, fanii vor sărbători alături de echipă calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Schafer este accidentat și va lipsi în acest meci.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Bremen merge la Union Berlin pentru a bifa ultima etapă a acestui sezon modest. Echipa ocupă doar locul 12 în acest moment cu 36 de puncte acumulate în cele 33 de etape jucate. Este la 4 puncte distanță de primul loc retrogradabil ocupat de Bochum și astfel această etapă nu mai are nici o miza pentru formația care va rămâne și în sezonul viitor în Bundesliga.

Golaverajul 51:63 reflectă sezonul slab făcut de Bremen. Principala problemă a echipei a fost defensiva care a încasat foarte multe goluri. Bremen are a 4-a cea mai slabă apărare din Bundesliga după cele ultimele 3 echipe clasate, Hertha, Schalke și Bochum. Majoritatea golurilor au fost primite în meciurile din deplasare, mai exact 35.

În ciuda locului slab din clasament, formația se pote lăuda cu golgheterul campionatului. Niclas Fullkrug ocupă primul loc cu 16 goluri și 5 asisturi în acest sezon. Acesta a revenit în etapa trecută după o accidentare care l-a ținut 5 etape în afara terenului, timp în care Bremen a pierdut 4 partide și a câștigat doar una.

Forma echipei este destul de slabă. În ultimele 5 etape, Werder a reușit să o învingă doar pe Hertha în deplasare, în rest a suferit 3 înfrângeri cu Schalke, cu Bayern și cu Leipzig și a remizat în ultima etapă cu Koln.

Pe lista absenților îi regăsim pe Agu, Hilssner, Pieper și Salifou.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Ronnow
Fundași Doekhi, Knoche, Leite
Mijlocaşi Trimmel, Laidouni, Khedira, Haberer, Roussillon
Atacanţi Becker, Behrens
Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Friedl, Stark, Veljkovic
Mijlocaşi Jung, Schmidt, Gruev, Bittencourt, Schmid
Atacanţi Ducksch, Fullkrug

Statistica meciurilor directe Union Berlin v Werder Bremen

Așa arată cele mai recente meciuri dintre Union și Werder. Union s-a impus în ambele manse din sezonul anterior, precum și în prima întâlnire din acest an. Haberer și Behrens au reușit să înscrie în meciul disputat pe 25 ianuarie.

25.01.23             BUN      Bremen               Union Berlin      1:2

24.04.21             BUN      Union Berlin      Bremen               3:1

02.01.21             BUN      Bremen               Union Berlin      0:2

08.02.20             BUN      Bremen               Union Berlin      0:2

14.09.19             BUN      Union Berlin      Bremen              1:2

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Union Berlin v Werder Bremen

Unibet Pariuri Sportive oferă cota 1.45 pentru că Union Berlin să câștige această ultima etapă. Varianta Union -1HA ne urcă la o cota frumușică de 1.72, însă presupune ca Union să câștige la 2 goluri diferență pentru ca pariul să fie câștigător.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Union Berlin vs Werder Bremen Pont: Victorie Union Berlin

Union are mare nevoie de această victorie pentru a-și apăra poziția de calificare în Grupele Ligii Campionilor. Freiburg este la egalitate de puncte, însă cu o apărare mai slabă. Union se simte foarte bine acasă și este singura echipă neînvinsă pe teren propriu. Aici a înscris aproximativ 60% din totalul de goluri, așa că șansele sunt de partea sa în acest ultim hop. Werder nu mai are miză, a evitat zona retrogradării și se bucură de un nou sezon în Bundesliga. Merg pe victoria gazdelor, echipa din partea de sus a clasamentului care a luptat din greu pentru un loc în cupele europene. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Victorie Union Berlin

1.45
Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici