1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Union Berlin - Schalke, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 07.06.2020, Cine sparge gheața, după carantină ?

Union Berlin - Schalke, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 07.06.2020, Cine sparge gheața, după carantină ?

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-06-07 06:30:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

07 Iunie 2020, 16:30

Union Berlin

Union Berlin

versus
Schalke 04

Schalke 04

1.45

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Union Berlin v Schalke 04

Penultimul meci al etapei cu numărul 30 din 1.Bundesliga, va avea loc la Berlin între formația locală - Union (locul 14) și Schalke 04 (locul 10). Ambele cluburi traversează momente de formă sportivă slabă, fiind fără succes după primele 4 runde de la reluarea primei ligi germane. La finalul acestei avancronici puteți consulta pronosticul recomandat, preluat din oferta casei de pariuri Unibet.ro.

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union Berlin încă se menține pe linia de plutire, de deasupra zonei fierbinți a clasamentului, dar 1 punct în 4 etape este foarte puțin pentru gruparea din capitala Germaniei. 

Presațiile gazdelor de pe Stadion An Der Alten Forsterei au fost unele destul de reușite, cu 6 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj 0 (19 goluri marcate, 19 goluri primite). Ultimele 2 eșecuri de acasă au fost suferite în fața granzilor Bayern Munchen (0-2) și Bayer Leverkusen (2-3), după evoluții determinate și meritorii.

Lista indisponibililor pentru managerul Fischer este formată din Arcones, Becker, Dehl, Gogia, Maciejewski, Oppermann, Polter și Ryerson - toți cu probleme medicale.

Nu mai puțin de 5 fotbaliști din lotul berlinezilor se află la 1 cartonaș galben distanță de a fi suspendați Andersson, Andrich, Gentner, Ingvartsen și Parensen. Andrich este de departe cel mai indisciplinat jucător din lot, cu 9 galbene și un roșu primit în actuala stagiune.

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Schalke nu se regăsește, fiind cea mai slabă echipă din Bundesliga, din punct de vedere al formei sportive. Nu există o formulă de bază pentru antrenorul Wagner, care schimbă liniile de la etapă la etapă, în speranța de a cristaliza în fine un prim 11 mai competitiv. 

Portarul Nubel (deja acontat de Bayern Munchen) a revenit între buturi, după gafele repetate ale lui Schubert, care a încasat 9 goluri în primele 3 partide oficiale de după lockdown. Chiar și așa, alb-albaștrii au suferit un nou eșec pe teren propriu, 0-1 cu codașa Werder Bremen.

Harit, Langer, Mascarell și Serdar vor lipsi din pricina unor accidentări, în timp ce McKennie este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Caligiuri, Kenny și Sane au și ei cu 4 cartonașe galbene la activ și sunt la limita suspendării.

Echipe probabile

Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Gikiewicz
Fundași Friedrich, Schlotterbeck, Hubner
Mijlocaşi Tremmel, Gentner, Andrich, Lenz
Atacanţi Ingvartsen, Bulter, Andersson
Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Nubel
Fundași Kenny, Kabak, Sane, Oczipka
Mijlocaşi Schopf, Caligiuri, Matondo, Boujellab
Atacanţi Burgstaller, Raman

Statistica meciurilor directe Union Berlin v Schalke 04

Gruparea din Gelsenkirchen a câștigat singurul meci direct disputat între cele două, în 1. Bundesliga. În tur, pe Veltins Arena alb-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru Union Berlin v Schalke 04

Alternativ, puteți încerca și varianta unui meci terminat la egalitate, care va prelungi criza ambelor combatante. Unibet.ro oferă cota de 3.15 pentru X solist.

Union Berlin vs Schalke 04 Pont: Peste 3,5 cartonașe

Anticipez un meci destul de tensionat între două echipe care nu au cunoscut încă gustul victoriei, după reluarea Bundesligii. Schalke este teoretic echipa mai valoroasă, dar forma sportivă a alb-albaștrilor este deplorabilă, ultimul succes din campionat datând din 17 ianuarie 2020, un 2-0 acasă cu Gladbach. Union Berlin a scos 1 punct acasă cu Mainz, dar a suferit alte înfrângeri cu 4 goluri primite de la rivala Hertha și de la aceeași Borussia Moenchengladbach, etapa trecută. Pe fondul acestor probleme, consider că vom vedea un duel aprig, încrâncenat, iar arbitrul va scoate minimum 4 cartonașe în timpul regulamentar. În tur, au fost 25 de faulturi și 5 cartonașe galbene, 1 pentru Schalke și 4 pentru Union Berlin.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 3,5 cartonașe

1.45
Union Berlin vs Schalke 04

07 Jun 20, 16:30

Miza: 9/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Union Berlin vs Schalke 04 Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Este un meci al suferinței între două formații care în cele mai recente 5 meciuri jucate de fiecare au strâns câte un punct. Schalke pare că nu se trezește din pumni și înnoadă eșecurile unul după altul. Dacă de la Union era de așteptat, fiind nou-promovată, surprinde forma execrabilă a minerilor care cred că azi vor găsi drumul spre lumină și mizez pe un meci cu goluri multe pentru că ambele formații au apărări poroase care lasă multe mingi să ajungă în plasă.

Miza: 10/10
Cota: 2.20
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici