1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Union Berlin - Mainz, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 27.05.2020, Spectacol în subsolul clasamentului

Union Berlin - Mainz, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 27.05.2020, Spectacol în subsolul clasamentului

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-05-27 05:40:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

27 Mai 2020, 21:30

Union Berlin

Union Berlin

versus
Mainz 05

Mainz 05

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Union Berlin v Mainz 05

Pe 27 mai 2020, de la 21.30, va începe disputa din etapa a 28-a a Bundesligii germane, dintre Union Berlin (locul 13) și Mainz (locul 15). Pontul ales se bazează în primul rând pe slăbiciunile defensive ale celor două formații, dar și pe nevoia acestora de a obține 3 puncte esențiale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union nu a reușit să își revină nici după pauza competițională, continuând cu încă 2 eșecuri în Bundesliga, 0-2 cu Bayern și 0-4 în derbyul local cu Hertha.

Gazdele trăiesc liniștite de pe urma startului bun de campionat, în care și-au asigurat mai mult de jumătate din actuala zestre de puncte, însă dacă vor continua pe acest pronunțat trend descendent, pot avea emoții pe final privind salvarea de la retrogradare.

Momentan, berlinezii au 8 puncte față de Werder Breme, prima echipă care pică și 6 față de Dusseldorf, echipa care merge la baraj. Acasă au o linie de clasament decentă, cu 6 victorii, 1 egal și alte 6 înfrângeri, golaveraj echilibrat, 18-18.

Din lotul amfitrionilor vor absenta Arcones, Becker, Dehl, Gogia, Maciejewski și Opfermann, în timp ce Lenz este incomplet refăcut și ar putea începe pe banca de rezerve.

Mainz 05: Forma echipei, știri și statistici

Mainz a reușit contraperformanța de a primi 13 goluri în acest sezon de la RB Leipzig și a ajuns echipa cu cea mai slabă apărare din 1.Bundesliga, cu 60 goluri încasate în 27 runde. Totuși, îmbucurător este faptul că linia de atac este comparabilă sau chiar mai bună decât cea a unor echipe din prima jumătate a ierarhiei precum Schalke sau Hoffenheim.

Naivitatea sau dezorganizarea defensivei lui Achim Beierlorzer este vizibilă mai ales la acțiunile de contra-atac în viteză ale adversarilor, atunci când atacanții adverși scapă de marcaj și ajung în poziții simple de a marca. Antrenorul oaspeților a încercat diverse formule de apărare, a rotit cadrele, dar rezultatele au fost dezamăgitoare de fiecare dată. 

În tur, Mainz a fost condusă cu 0-3, dar a reușit să marcheze de 2 ori în ultimele 10 minute și le-a dat emoții unioniștilor.

Următorii fotbaliști sunt indisponibil din motive medicale - Akono, Eyibil, Hanin și Zentner, iar Bell este incert, după o accidentare la gleznă.

Echipe probabile

Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Gikiewicz
Fundași Friedrich, Schlotterbeck, Subotic
Mijlocaşi Trimmel, Andrich, Gentner, Reichel
Atacanţi Malli, Bulter, Andersson
Mainz 05 Echipă probabilă Mainz 05
Portar Muller
Fundași Baku, St. Juste, Niakhate, Brosinski
Mijlocaşi Kunde, Latza, Oztunali, Boetius
Atacanţi Quaison, Mateta

Statistica meciurilor directe Union Berlin v Mainz 05

Duelul din turul campionatului a fost singurul din ultimii 15 ani, între Mainz și Union. Berlinezii s-au impus cu 3-2 la final, după ce au condus cu 2-0 la pauză.

Cote pentru Union Berlin v Mainz 05

Puteți încerca și varianta unui meci cu peste 2.5 goluri, la cota de 1.80 oferită de casa de pariuri online Betano.ro.

Union Berlin vs Mainz 05 Pont: Peste 1.5 goluri în repriza a doua

Mizez cu încredere medie pe această cotă de dublare pentru un minimum de două goluri în mitanul secund al confruntării de la Berlin. Union a primit deja 6 goluri de la reluarea campionatului (5 dintre ele după minutul 46), în timp ce Mainz a încasat 7 goluri. Această permeabilitate defensivă a ambelor combatante consider că va duce la un meci deschis, cu ocazii numeroase și reușite fructificate ca urmare a marcajului mai lejer practicat de cele 2 apărări.

Miza: 4/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Union Berlin vs Mainz 05 Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Cele două echipe se prezintă la acest meci cu coada între picioare, fiind învinse rușinos în etapa precedentă, Union a pierdut cu concitadina Hertha cu 0-4, în timp ce Mainz a fost călcată în picioare de Leipzig cu 0-5. Cele două formații sunt peste linia retrogradării, dar este un meci de 6 puncte, cine câștigă face un pas important către o nouă prezență în Bundesliga, așa că toate cărțile pe atac.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici