1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Union Berlin vs. Hertha

Union Berlin vs. Hertha, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 06.08.2022: Union a câștigat ultimele trei „directe”

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-05 10:46:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

06 August 2022, 16:30

Union Berlin

Union Berlin

versus
Hertha Berlin

Hertha Berlin

1.81

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Union Berlin v Hertha Berlin

Derby-ul Berlinului dintre Union și Hertha este programat chiar în prima etapă a noului sezon, sâmbătă, de la ora 16:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Union Berlin vs Hertha cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union a surprins plăcut în ediția precedentă, reușind să termine pe locul 5, la un singur punct în spatele lui Leipzig. Parcursul a confirmat încă o dată creșterea pe care berlinezii au înregistrat-o de la sezon la sezon în perioada scursă de la promovare. Acum, după patru ani de la revenirea pe prima scenă, întrebarea care se pune este dacă Union e capabilă să uimească și mai mult în capionatul care stă să înceapă. 

 Răspunsul e, cel mai probabil, unul negativ. Antrenorul Urs Fischer are o misiune dificilă în fața sa, dat fiind că o serie de fotbaliști importanți au plecat în vară. Taiwo Awoniyi s-a transferat la Nottingham Forest, pentru 20 de milioane de euro, Ingvartsen a plecat la Mainz (2 mil) iar Grischa Promel s-a întors la Hoffenheim, la final de contract. De asemenea, Timmo Baumgartl are probleme medicale serioase, fiind diagnosticat cu cancer testicular. 

Pentru a compensa plecările, Union i-a adus pe Siebatcheu (atacant, Young Boys Berna, 6 mil), Leweling (atacant, Furth, 4 milioane), Thorsby (mijlocaș, Sampdoria, 3 mil) și pe Diogo Leite, un fundaș central împrumutat de la Porto. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

În ediția trecută, Hertha s-a salvat de la retrogradare abia la baraj. După 0-1 în turul de pe teren propriu cu Hamburger SV, berlinezii au câștigat în deplasare cu scorul de 2-0 și și-au asigurat prezența în Bundesliga pentru cel puțin încă un an. 

Fără doar și poate, clubul era obligat să facă schimbări masive pentru a evita problemele de acest fel în noua ediție. Totuși, campania de achiziții a fost firavă. Doar pentru atacantul Kanga, adus de la Young Boys Berna, au fost cheltuiți bani, 4 milioane de euro. Uremovic (Rubin Kazan), și Jonjoe Kenny (Everton) au venit gratis, iar Ejuke (ȚSKA Moskova) și Sunic (Birmingham) au fost aduși sub formă de împrumut. 

Trupa din Berlin nu stă bine din punct de vedere financiar, motiv pentru care a fost nevoită să se despartă de câțiva fotbaliști pentru a produce banii necesari pentru transferuri. Au plecat Arne Meier (FC Augsburg), Javairo Dilrosun (Feyenoord Rotterdam), Jordan Torunarigha (KAA Gent), Santiago Ascacibar (Cremonese), Ishak Belfodil și Niklas Stark (Werder Bremen).

Evident, situația e departe de a fi roz. Noul antrenor e Sandro Schwarz, numit după plecare lui Felix Magath, vine de la Dinamo Moscova. Acesta s-a declarat mulțumit de ceea ce are la dispoziție, însă campania de pregătire din vară a fost slabă, cu înfrângeri în meciurile tari contra celor de la Derby, Nottingham și West Brom. Ba, mai mult, Hertha a pierdut și partida din primul tur al Cupei Germaniei, fiind eliminată la loviturile de departajare de divizionara secundă, Braunschweig. 

Echipe probabile

Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Rönnow
Fundași Jaeckel, Knoche, Heintz
Mijlocaşi Trimmel, R. Khedira, Gießelmann - Haraguchi, Haberer
Atacanţi Becker, Siebatcheu
Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Christensen
Fundași Kenny, Boyata, Kempf, Plattenhardt
Mijlocaşi Sunjic - Darida, S. Serdar
Atacanţi Lukebakio, Selke, Maolida

Statistica meciurilor directe Union Berlin v Hertha Berlin

Din punct de vedere al confruntărilor directe, sezonul precedent a fost unul excelent pentru Union, care și-a învins marea rivală atât în Cupă, cât și în cele două partide de campionat. 

09.04.22 BUN Hertha - Union Berlin 1-4
19.01.22 POK Hertha - Union Berlin 2-3
20.11.21 BUN Union Berlin - Hertha 2-0
04.04.21 BUN Union Berlin - Hertha 1-1
04.12.20 BUN Hertha - Union Berlin 3-1

Cote pentru Union Berlin v Hertha Berlin

Unibet propune o cotă de 1.81 pentru victoria gazdelor și o cotă de 4.25 pentru un succes al oaspeților. Varianta X2 are cota 2.02 în oferta aceluiași bookmaker. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Union Berlin vs Hertha cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Union Berlin vs Hertha Berlin Pont: Victorie Union Berlin

Hertha speră să aibă mai multă stabilitate în noul sezon, un deziderat pe care Union deja l-a îndeplinit. Chiar dacă s-a despărțit de câțiva jucători în vară, formația gazdă pare capabilă să ofere prestații consistente în continuare, fapt care ar trebui să facă diferența și în confruntarea de sâmbătă. După trei succese consecutive în „directele” cu Hetha, Union are un moral bun, așa că pariul meu e pe 1 solist, cu o cotă de 1.81 la Unibet.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Victorie Union Berlin

1.81
Miza: 5/10
Cota: 1.81
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici