1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Stuttgart - Mainz

Stuttgart - Mainz. Ponturi pariuri fotbal Bundesliga. 26.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-26 08:18:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

26 Noiembrie 2021, 21:30

Stuttgart

Stuttgart

versus
Mainz 05

Mainz 05

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Stuttgart v Mainz 05

În etapa a 13-a din Bundesliga, Stuttgart joacă pe teren propriu cu Mainz, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Stuttgart ocupă locul 16, cu zece puncte, în timp ce Mainz este pe opt, cu 18 puncte.

Stuttgart: Forma echipei, știri și statistici

Stuttgart a ajuns pe loc de baraj pentru prima oară de la promovarea în 2020. Șvabii au o serie de trei înfrângeri consecutive și nu au mai câștigat din 2 octombrie, acasă cu Hoffenheim. În ultima etapă, Stuttgart a fost aproape să scoată un punct pe terenul lui Dortmund, dar golul lui Reus  din ultimul minut a năruit totul. Sunt doar două victorii în acest sezon pentru echipa pregătită de americanul Matarazzo, iar ambele au fost obținute pe teren propriu. Apărarea este călcâiul lui Achile, cu 22 de goluri încasate, a treia cea mai slabă din Bundesliga. Egipteanul Marmoush revine în primul 11 după patru etape de absență, interval în care Stuttgart a obținut doar un egal. Marmoush are un gol și două pase decisive, dar este văzut drept principalul om de atac în absența lui Kalajdzic, accidentat. Coulibaly este suspendat pentru acest meci, în timp ce Kempf, Thommy, Ahamada și Millot sunt ceilallți indisponibili. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mainz 05: Forma echipei, știri și statistici

Mainz este cea mai în formă echipă din Bundesliga, cu patru partide fără înfrângere, două egaluri și două victorii. Internaționalul de tineret Burkardt este în mare formă, cu cinci goluri în ultimele cinci etape și șase goluri la general. El a fost susținut excelent de Onisiwo, care are cinci pase decisive. Mainz are a doua apărare a campionatului, cu doar 12 goluri încasate. Fundașul Stefan Bell este suspendat, iar în  locul său va intra Nemeth, în timp ce Barreiro îi va lua locul la mijloc lui Kohr, accidentat. Mainz are două victorii și trei înfrângeri în deplasare, unde a marcat de cinci ori și a încasat șapte goluri. Antrenorul danez Bo Svensson este cel care a ridicat-o în sezonul precedent pe Mainz de pe ultimul loc și a salvat-o de la retrogradare, iar acum pare să o fi dus la nivelul următor. Cu un stil bazat pe un pressing agresiv, Mainz pune mari probleme prin Burkardt și Onisiwo, al căror parteneriat îl ține pe bancă pe Szalai. 

Echipe probabile

Stuttgart Echipă probabilă Stuttgart
Portar Müller
Fundași Mavropanos, Anton, Ito
Mijlocaşi Karazor - Massimo, Endo (c), Mangala, Sosa - Förster
Atacanţi Marmoush
Mainz 05 Echipă probabilă Mainz 05
Portar Zentner
Fundași Nemeth, Hack, Niakhate (c)
Mijlocaşi Widmer, Lee, Barreiro, Boetius, Martin
Atacanţi Onisiwo, Burkardt

Statistica meciurilor directe Stuttgart v Mainz 05

În sezonul precedent, Stuttgart a câștigat ambele partide. 

Cote pentru Stuttgart v Mainz 05

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,9 pentru o victorie a gazdelor și o cotă de 1,6 pentru 1X.

Stuttgart vs Mainz 05 Pont: Peste 2,5 goluri

Stuttgart este o echipă cu un stil ofensiv, care se deschide mult, mai ales la partidele de acasă. De acest lucru ar putea profita atacanții lui Mainz, aflați în mare formă. Sunt câteva reveniri importante în primul 11 al gazdelor, care ar trebui să arate un joc mai un în acest meci. Merg pe o partidă cu goluri, cel puțin trei, deoarece sunt două formații cu potențial ofensiv. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2,5 goluri

1.85
Stuttgart vs Mainz 05

26 Nov 21, 21:30

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici