1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Stuttgart vs RB Leipzig

Stuttgart vs RB Leipzig – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 07.08.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-08-06 17:47:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

07 August 2022, 16:30

Stuttgart

Stuttgart

versus
Leipzig

Leipzig

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Stuttgart v Leipzig

Stuttgart și Leipzig deschid ziua de duminică în Bundesliga. Cele două echipe se vor duela începând cu orele 16:30, pe Mercedez Benz Arena din Suttgart. Așa cum era de așteptat, Leipzig pornește cu prima șansă în această partidă. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două echipe și un pont recomandat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Stuttgart vs Leipzig cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Stuttgart: Forma echipei, știri și statistici

Stuttgart joacă de 3 ani de zile consecutiv în Bundesliga și speră să ocolească și de această dată zona roșie a clasamentului. În sezonul anterior, Stuttgart a încheiat la egalitate de puncte cu Hertha, care a ocupat locul de baraj, însă a avut avantajul golaverajului.

Nu poate emite pretenții pentru locurile de calificare în cupele europene, așa că singurul obiectiv rămâne un loc în Bundesliga și în următorul an.

Clubul a făcut câteva schimbări în această vară și a cheltuit peste 12 milioane de euro pe noi jucători. Cel mai scump transfer este fundașul Vagnoman, venit de la Hamburger pe 3.7 milioane. Îl vom vedea în acest an și pe mijlocașul Mavropanos de la Arsenal, un transfer de 3.2 milioane euro. Ofensivă s-a întărit cu Pfeiffer și cu Perea, de la Midtjylland, respectiv PAS Giannina, transferuri de 2.8 și 2.4 milioane euro. Mijlocașul central Mangala a plecat la Nottingham Forest pe 13 milioane de euro, iar fundașul Maffeo va juca de acum la Mallorca după un transfer de 3 milioane.

În pauză competițională, Stuttgart a arătat foarte bine. A câștigat toate amicalele disputate cu Boblingen, Zurich, Brentford și Valencia. Nu s-a împiedicat nici în primul meci de Cupă. A câștigat cu 1:0 meciul cu Dresda și va merge în saisprezecimi.

Nu se anunță absențe importante în lotul gazdelor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Leipzig ne încântă cu fotbalul său în Bundesliga de 7 ani de zile. Speră ca în acest sezon să încheie măcar în top 3, după locul 4 obținut anul trecut. 6 puncte au despărțit-o de Leverkusen și 19 puncte de Bayern Munchen. Nkunku a fost principala armă din atacul taurilor, marcând 20 de goluri din totalul de 72. Francezul a rămas în lotul lui Leipzig pentru al 4-lea an la rând.

Clubul a investit 38 de milioane de euro pentru acest nou an fotbalistic. Cel mai scump transfer este fundașul Raum, venit de la Hoffenheim pe 26 de milioane de euro. Și-a întărit și mijlocul prin Schlager, adus de la Wolfsburg pe 12 milioane. A vândut jucători la echipe puternice, pentru un total de 74 de milioane de euro. Tyler Adams și Hwang au plecat în Anglia, la Leeds, respectiv Wolves, Brobbey joacă acum în Olanda, la Ajax, iar Mukiele a ajuns la PSG.

A jucat doar 2 amicale în această vară. A câștigat cu Southampton cu scorul de 3:1, însă a pierdut cu Liverpool cu 5:0.

Sezonul nu a început prea bine, având în vedere că a pierdut Super Cupa în fața lui Bayern Munchen. A fost un meci intens, condus însă de campioană atât că posesie cât și ca ocazii. Halstenberg, Olmo și Nkunku au înscris pentru Leipzig, iar francezul a avut și un gol anulat pentru ofsaid.

Poulsen este singura absență anunțată de Leipzig pentru această prima etapă. Atacantul a suferit o accidentare în luna iulie.

Echipe probabile

Stuttgart Echipă probabilă Stuttgart
Portar Muller
Fundași Mavropanos, Anton, Ito
Mijlocaşi Vagnoman, Ahamada, Endo, Churlinov, Thomas, Fuhrich
Atacanţi Kalajdzic
Leipzig Echipă probabilă Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Simakan, Orban, Halstenberg
Mijlocaşi Henrichs, Laimer, Kampl, Raum, Olmo
Atacanţi Nkunku, Silva

Statistica meciurilor directe Stuttgart v Leipzig

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Stuttgart și Leipzig. Taurii roșii au câștigat fiecare partidă și o singură dată au primit gol.

15.01.22               BUN       Stuttgart             RB Leipzig          0:2

20.08.21               BUN       RB Leipzig          Stuttgart             4:0

25.04.21               BUN       RB Leipzig          Stuttgart             2:0

02.01.21               BUN       Stuttgart             RB Leipzig          0:1

16.02.19               BUN       Stuttgart             RB Leipzig          1:3

Cote pentru Stuttgart v Leipzig

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă de 1.78 pentru ca în meci să se înscrie peste 2.5 goluri asiatic. Varianta combinată 2 & peste 1.5 goluri în meci ne dublează pariul.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Stuttgart vs Leipzig cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Stuttgart vs Leipzig Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Stuttgart și Leipzig se duelează pentru prima dată în acest sezon. Stuttgart se bucură de avantajul de a juca acasă și pare că este în formă, având în vedere victoriile în serie din amicale și Cupă. Leipzig este o echipă luptătoare și ambițioasă, cu o forță ofensivă impresionantă dovedită și în Super Cupa disputată cu Bayern. Părerea mea este că vom vedea un meci frumos, dinamic, cu multe ocazii de gol. Aleg un pariu pe goluri, peste 2.5 asiatic la cota 1.78 oferită de Betano Pariuri Sportive.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Peste 2.5 goluri asiatic

1.78
Stuttgart vs Leipzig

07 Aug 22, 16:30

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici