VfB Stuttgart vs FC Koln. Ponturi pariuri. Bundesliga. 14.05.2022, Miza salvării și iluzia Europei

Fotbal Germania

Cota: 1.62

Adaugat de: Alin Buzărin

13 Mai 2022 09:01 567 0
Logo Stuttgart Stuttgart
Logo Koln Koln
VS
16:30 14 Mai 2022
Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Analiză și informații pentru Stuttgart v Koln

Meci decisiv în ultima rundă din Bundesliga, între două echipe de mare tradiție, foste campioane ale Germaniei, dar ajunse acum în cu totul alte ipostaze. Gazdele sunt pe loc de baraj (16, cu 30 de puncte) și trebuie să câștige pentru a spera la salvarea directă, în funcție și de celelalte rezultate. Pot chiar retrograda direct, dacă pierd la scor mare cu Koln, iar Arminia Bielefeld câștigă la diferență mare cu Leipzig, dar aceasta e o situație mai mult ipotetică. Însă, dacă vrea să evite barajul, VfB trebuie să câștige neapărat în fața unei echipe bune (Koln e pe locul 7 cu 52 de puncte), care se mai gândește doar iluzoriu să urce un loc, pe poziție de Conference League. Pentru asta ar trebui nu doar Koln să câștige acest meci, ci și ca Union Berlin, ocupanta locului 6, să nu obțină măcar un punct în ultima rundă, acasă cu Bochum. Mai trebuie adăugat doar că pentru a se evita orie speculații și jocuri de culise, toate partidele ultimei runde din Bundesliga se desfășoară simultan, sâmbătă de la 16:30, ora României. Am ales un pariu pentru acest meci.

Stuttgart: Forma echipei, știri și statistici

E E Î E Î

Antrenată de un american cu origini italiene (Pellegrino Matarazzo, 44 de ani), dar aflat de ani buni în peisajul fotbalului german, echipa șvabilor n-a avut un sezon grozav, iar în ultima vreme s-a comportat chiar slab, fiind în pericol de a retrograda.

Însă ultimul rezultat, 2-2 la Bayern (ce-i drept, munchenezii erau deja campioni matematic) a reaprins speranța salvării directe, fără baraj.

Pe Allianz Arena au marcat Tiago Tomas și Kaladzic, dar toată echipa a jucat bine, în frunte cu cei doi japonezi, Endo și Ito.

Acum, pe un stadion arhiplin, cam 60.000 de spectatori, se așteaptă nu doar o victorie cu Koln, dar și o înfrângere (extrem de probabilă) a Herthei Berlin la Dortmund, situație în care golaverajul superior ar salva-o pe Stuttgart de chinurile barajului.

Koln: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

”Țapii” din Koln, multă vreme navetiști între primele două divizii germane, au făcut un sezon bun, peste așteptări, fiind, etape la rând, în cărți pentru pozițiile europene.

Înfrângerea din ultima etapă, 0-1 acasă cu Wolfsburg, le-a cam spulberat speranțele, astfel că doar o minune îi mai poate duce în Conference League.

Anume aceea ca Union Berlin să nu reușească măcar un meci egal acasă cu Bochum.

Cum șansele ”europene” sunt destul de puține, echipa antrenată de Steffen Baumgart e mult mai puțin motivată în această rundă decât adversara ei.

Echipe probabile

Stuttgart

Echipă probabilă Stuttgart
Portar F. Muller
Fundași Mavropanos, Anton, Ito
Mijlocaşi Fuchrich, Endo, Karazor, Sosa
Atacanţi Marmoush, Kaladzic, Tiago Tomas

Koln

Echipă probabilă Koln
Portar Schwabe
Fundași Schmitz, Kilian, Hubers, Hector
Mijlocaşi Ozcan, Skhiri, Kainz, Uth
Atacanţi Thielmann, Modeste

Statistica meciurilor directe Stuttgart v Koln

Per total sunt 94 de meciuri directe, cu un pronunțat echilibru. Gazdele de astăzi au 31 de victorii, oaspeții 37 și au mai fost 26 de remize. În tur Koln și-a valorificat avantajul terenului propriu, 1-0, gol Modeste.

Cote pentru Stuttgart v Koln

Putem risca și o victorie a gazdelor la 2,12 din oferta Betano pariuri sportive.

Stuttgart vs Koln Pont: Stuttgart HA+0

Paradoxal, dar între o echipă de locul 16 (gazdele) și alta de locul 7, Koln, prima e dată ca favorită. La mijloc e în primul rând miza șvabilor de a evita barajul de supraviețuire, doar o victorie putându-i aduce în această situație. E de presupus că sub imboldul unor tribune pline Stuttgart va ataca încă din start, dorind să-și asigure avantajul necesar pentru a câștiga. În ecuație mai intervine un element important. În ciuda clasamentului, valoarea lotului lui Stuttgart, confort Transfermarkt, e dublă față de cea a rivalei, adică 161 de milioane de euro, față de doar 82, cu cât e cotată Koln. Sigur, nu pe teren nu evoluează cotele, ci jucătorii, dar valoarea de ansamblu e un element important. Care, adăugat mizei gazdelor, face din VfB Stuttgart favorita acestui meci. Pentru siguranță, atac un pariu asiatic, Stuttgart HA+0 la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Stuttgart HA+0

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Castigat

Alin Buzărin

Ponturi:

8

Castigate:

3

Pierdute:

5

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici